Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

The Legend of Zelda: Breath of the Wild

Featured Replies

Opublikowano

Szczerze? W ogóle mnie nie wciągnęła ta Zelda. Pogralem jakieś 15h, kilkanaście shrine zaliczone, jedna bestia ubita i odkąd włączyłem Celeste, a teraz Xeno2, to na szybki powrót do Hyrule się nie zapowiada. 

• Odpowiedzi 4,6 tys.
  • Wyświetleń 428,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• spojrzmy na gierke nie patrzac na to jak dzialala do dzisiaj w trybie stacjonarnym: - zbyt duze i puste przestrzenie, nie raz pare minut biegnie sie w samotnosci po trawce - beka z posterunkow w inn

• Il Brutto
    Il Brutto

No i padl Calamity Ganon, 50 godzin na liczniku, czas napisac male podsumowanie. Piekna to byla gra... a nie czekaj, to byla VTM Bloodlines w ktora gralem 2 miesiace temu, teraz czas na BOMBY PRAWDY.

• Przeszedłem dzisiaj i ja. Na liczniku 90+, zdobyty Master Sword i Hylian Shield, zaliczone wszystkie kapliczki, znalezione 102 Koroki, bestie uwolnione, blablabla. Nie ukrywam, że od 80 shrine'a w gór

Opublikowano

Pójdziesz za to do piekła

Opublikowano

To DLC to jest debil roku, bym to olał ale nie dam 80 zł, a debilem jest to, że nie rozumiem tego, czemu nie dadzą za darmo hero mode czy tam hard mode, żeby znów sobie pograć od nowa. Chcesz pograć trudniej w grę? Zapłać 80 zł za opcję.

Edytowane przez Faka

Opublikowano
48 minut temu, Grabek napisał:

Szczerze? W ogóle mnie nie wciągnęła ta Zelda. Pogralem jakieś 15h, kilkanaście shrine zaliczone, jedna bestia ubita i odkąd włączyłem Celeste, a teraz Xeno2, to na szybki powrót do Hyrule się nie zapowiada. 

Krystian, kłamczuchu jeden a na PM pisałeś mi, że sztosik :reggie:

Opublikowano

zelde szanuje mocno ale jakbym mial w jednym czasie obok siebie nieskonczona botw i xeno2 to bym sie nie zastanawial co ograc pierwsze i bralbym sie za pyre

Opublikowano
34 minuty temu, mcp napisał:

Krystian, kłamczuchu jeden a na PM pisałeś mi, że sztosik :reggie:

Ty no fajna, ale tak jak odpaliłem xeno, to przepadłem. A rpgami gardzę, zwłaszcza w wydaniu dżapaniz. Xeno to po prostu fenomen. Kupuj switch łapserdaku, w zestawie z xenoblade najlepiej, skoro podobało Ci się Kingdom Hearts (notabene jedyne konsolowe rpg, które przeszedłem xd). 

Opublikowano

Jak ta gra chodzi na Switchu (szczególnie chodzi mi o handhelda). Kupiłem na premierę na WiiU i zostawiłem bo gra chodzi jak (pipi).

Opublikowano

Pytasz sie czy sie nie potrafisz nadziwic?

Opublikowano

Chodzi bardzo dobrze. Jak są spadki to bardzo sporadyczne. 

Tylko w jednej miejscówce - w pewnym lesie - non stop zarywało a tak naprawdę było spoko.

Opublikowano

Ino w pewnym lesie traci klaty a tak smiga cudo, na tv ciut gorzej ale tez bez lipy

Opublikowano

Dobrze wiedzieć. Jak do urlopu się uporam z X2, to może zrobię drugie podejście do Zeldy.

Opublikowano

Ja poprzez to, ze nie moglem sie zatrzymac na zwiedzaniu nowych lokacji to odkrylem cala mape nie ruszajac questu glownego :frog:
Przy okazji taki secik dlc zebralem z Xenoblade.
b1ac614b022d1faae6630a40e05674ef.jpg
Czas sie wziasc za quest glowny.
Co za gra :banderas:

Opublikowano

Ja grałem podobnie, pierwsze odkryłem całą mapę, w tym wszystkie wieżyczki, zanim wziąłem się za quest główny to już chyba miałem ponad połowę świątyń :).

Edytowane przez zdrowywariat

Opublikowano

cos malo shrinow znalazles jesli odkryles cala mapke, a masz tylko 6 serduszek energii

Opublikowano
2 minuty temu, Ficuś napisał:

cos malo shrinow znalazles jesli odkryles cala mapke, a masz tylko 6 serduszek energii

No chyba, że w stanime ładował wszystko :)

Opublikowano

Nie poprostu olalem shriny i sie rzucilem na wieze by je wszystkie odblokowac z cala mapa.

Poprostu biegalem od wiezy do wiezy zbierajac wszystko i gotujac :frog:

A teraz takiego konika odblokowalem co mozna wszedzie przywolac.

79fac7651ca84970cefbae76bb0753ee.jpg

No to czas leciec z glownym questem, pobocznymi i shrinami :banderas:

A zaniedlugo Wam pokaze ile bede mial serduszek [emoji4]

Opublikowano

Czekamy :) 

Opublikowano

W ogole tutaj otwarty swiat to jest jak calkowita nowa definicja. Da sie doslownie wszedzie wejsc :banderas:
A jakie logiczne smaczki w tej grze sie odkrywa przez caly czas nie bede pisal bo to naprawde wielki spoiler, to przy innych grach samograjach zrob to i tamto plus toturial ze zbedny pieprzeniem jest miazga.
Juz na poczatku wrzucony zostajesz do takiego kotla gameplayowego - lec sobie z glowna fabula, odkryj sobie cala mape jak chcesz lub rob shriny albo wszystko po trochu bez zadnych ograniczen :banderas:

Opublikowano

Wiemy to od ponad roku kiedy Ty nie przyjmowales tego do wiadomosci

Opublikowano

115h pękło mi i zostały jesscze 3 rejony do eksploracji wraz z Central Hyrule. Pewnie na 140h skończę. Teraz jestem w trakcie miesięcznej przerwy, co by na końcówkę uderzyć wyglodniały.

Opublikowano
Wiemy to od ponad roku kiedy Ty nie przyjmowales tego do wiadomosci

Wtedy sie nabijalem a na serio to czasu nie mialem bo sztosiwa ogrywalem, teraz jest idealna pora na switchunia do Dragon Questa XI jeszcze daleko. W sumie to martwie sie o DQXI bo Zelda ustawila poprzeczke bardzo wysoko a tu jeszcze przed tym Xenoblade 2 do ogrania :banderas: