Grabek 2 772 Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Szczerze? W ogóle mnie nie wciągnęła ta Zelda. Pogralem jakieś 15h, kilkanaście shrine zaliczone, jedna bestia ubita i odkąd włączyłem Celeste, a teraz Xeno2, to na szybki powrót do Hyrule się nie zapowiada. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Pójdziesz za to do piekła Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 978 Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2018 (edytowane) To DLC to jest debil roku, bym to olał ale nie dam 80 zł, a debilem jest to, że nie rozumiem tego, czemu nie dadzą za darmo hero mode czy tam hard mode, żeby znów sobie pograć od nowa. Chcesz pograć trudniej w grę? Zapłać 80 zł za opcję. Edytowane 4 Kwietnia 2018 przez Faka Cytuj Odnośnik do komentarza
mcp 1 999 Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2018 48 minut temu, Grabek napisał: Szczerze? W ogóle mnie nie wciągnęła ta Zelda. Pogralem jakieś 15h, kilkanaście shrine zaliczone, jedna bestia ubita i odkąd włączyłem Celeste, a teraz Xeno2, to na szybki powrót do Hyrule się nie zapowiada. Krystian, kłamczuchu jeden a na PM pisałeś mi, że sztosik Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2018 zelde szanuje mocno ale jakbym mial w jednym czasie obok siebie nieskonczona botw i xeno2 to bym sie nie zastanawial co ograc pierwsze i bralbym sie za pyre Cytuj Odnośnik do komentarza
Grabek 2 772 Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2018 34 minuty temu, mcp napisał: Krystian, kłamczuchu jeden a na PM pisałeś mi, że sztosik Ty no fajna, ale tak jak odpaliłem xeno, to przepadłem. A rpgami gardzę, zwłaszcza w wydaniu dżapaniz. Xeno to po prostu fenomen. Kupuj switch łapserdaku, w zestawie z xenoblade najlepiej, skoro podobało Ci się Kingdom Hearts (notabene jedyne konsolowe rpg, które przeszedłem xd). Cytuj Odnośnik do komentarza
Pacquiao 889 Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Jak ta gra chodzi na Switchu (szczególnie chodzi mi o handhelda). Kupiłem na premierę na WiiU i zostawiłem bo gra chodzi jak (pipi). Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Pytasz sie czy sie nie potrafisz nadziwic? Cytuj Odnośnik do komentarza
Pacquiao 889 Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Heh, zapomniałem o znaku zapytania. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kyo Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Chodzi bardzo dobrze. Jak są spadki to bardzo sporadyczne. Tylko w jednej miejscówce - w pewnym lesie - non stop zarywało a tak naprawdę było spoko. Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Jest cudownie na handheldzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Ino w pewnym lesie traci klaty a tak smiga cudo, na tv ciut gorzej ale tez bez lipy Cytuj Odnośnik do komentarza
Pacquiao 889 Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Dobrze wiedzieć. Jak do urlopu się uporam z X2, to może zrobię drugie podejście do Zeldy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zetta 3 378 Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Ja poprzez to, ze nie moglem sie zatrzymac na zwiedzaniu nowych lokacji to odkrylem cala mape nie ruszajac questu glownego Przy okazji taki secik dlc zebralem z Xenoblade. Czas sie wziasc za quest glowny. Co za gra Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2018 (edytowane) Ja grałem podobnie, pierwsze odkryłem całą mapę, w tym wszystkie wieżyczki, zanim wziąłem się za quest główny to już chyba miałem ponad połowę świątyń :). Edytowane 11 Kwietnia 2018 przez zdrowywariat Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2018 cos malo shrinow znalazles jesli odkryles cala mapke, a masz tylko 6 serduszek energii Cytuj Odnośnik do komentarza
Cottage 343 Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2018 2 minuty temu, Ficuś napisał: cos malo shrinow znalazles jesli odkryles cala mapke, a masz tylko 6 serduszek energii No chyba, że w stanime ładował wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza
Zetta 3 378 Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Nie poprostu olalem shriny i sie rzucilem na wieze by je wszystkie odblokowac z cala mapa. Poprostu biegalem od wiezy do wiezy zbierajac wszystko i gotujac A teraz takiego konika odblokowalem co mozna wszedzie przywolac. No to czas leciec z glownym questem, pobocznymi i shrinami A zaniedlugo Wam pokaze ile bede mial serduszek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Super Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza
Zetta 3 378 Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2018 W ogole tutaj otwarty swiat to jest jak calkowita nowa definicja. Da sie doslownie wszedzie wejsc A jakie logiczne smaczki w tej grze sie odkrywa przez caly czas nie bede pisal bo to naprawde wielki spoiler, to przy innych grach samograjach zrob to i tamto plus toturial ze zbedny pieprzeniem jest miazga. Juz na poczatku wrzucony zostajesz do takiego kotla gameplayowego - lec sobie z glowna fabula, odkryj sobie cala mape jak chcesz lub rob shriny albo wszystko po trochu bez zadnych ograniczen Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Wiemy to od ponad roku kiedy Ty nie przyjmowales tego do wiadomosci Cytuj Odnośnik do komentarza
Lukas_AT 1 172 Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2018 115h pękło mi i zostały jesscze 3 rejony do eksploracji wraz z Central Hyrule. Pewnie na 140h skończę. Teraz jestem w trakcie miesięcznej przerwy, co by na końcówkę uderzyć wyglodniały. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zetta 3 378 Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Wiemy to od ponad roku kiedy Ty nie przyjmowales tego do wiadomosci Wtedy sie nabijalem a na serio to czasu nie mialem bo sztosiwa ogrywalem, teraz jest idealna pora na switchunia do Dragon Questa XI jeszcze daleko. W sumie to martwie sie o DQXI bo Zelda ustawila poprzeczke bardzo wysoko a tu jeszcze przed tym Xenoblade 2 do ogrania 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2018 DQ 11 zaora ty już się nie bój. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi