Skocz do zawartości

The Legend of Zelda: Breath of the Wild

Featured Replies

Opublikowano

No to jak ta nowa zelda warta zakupu konsoli ? Bo siedzę w robocie i trzymam przycisk nad klawiszem kup teraz. Pieprzycie o przesyłkach a ci co już grają jak wrażenia ? 

• Odpowiedzi 4,6 tys.
  • Wyświetleń 407,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• spojrzmy na gierke nie patrzac na to jak dzialala do dzisiaj w trybie stacjonarnym: - zbyt duze i puste przestrzenie, nie raz pare minut biegnie sie w samotnosci po trawce - beka z posterunkow w inn

• Il Brutto
    Il Brutto

No i padl Calamity Ganon, 50 godzin na liczniku, czas napisac male podsumowanie. Piekna to byla gra... a nie czekaj, to byla VTM Bloodlines w ktora gralem 2 miesiace temu, teraz czas na BOMBY PRAWDY.

• Przeszedłem dzisiaj i ja. Na liczniku 90+, zdobyty Master Sword i Hylian Shield, zaliczone wszystkie kapliczki, znalezione 102 Koroki, bestie uwolnione, blablabla. Nie ukrywam, że od 80 shrine'a w gór

Opublikowano

Dla mnie gra jest mega. Czuć, że się gra w coś absolutnie genialnego.

Opublikowano

Na głównej, ktoś napisał podobnie, kto ogrywa wersję na WiiU, te spadki animacji najwidoczniej są wyolbrzymione.

Jeśli ktoś dopiero zaczyna przygodę z Nintendo, i Zelda mu się spodoba, i lubi platformery, to polecam ograć dwie Galaxie z Marianem w roli głównej, takich gier się nie omija, mam nadzieję, że trafią na VC, heh.

Edytowane przez zdrowywariat

Opublikowano

Przechodzę triale i nawet jak dla mnie obytego już trochę z pomysłami Nintendo czasami przy zagadkach się zawieszam a co dopiero będzie dla zielonego klapa czy xbota, który nigdy nie miał do czynienia z grami Nintendo :D

Opublikowano

Co to jest za gra :obama:

Nie wiem czy to hype, ale serio nawet na TV nie moge sie przyczepic, wygląda obłednie. Te tereny. Mozna wejsc wszedzie, na kazde (pipi)ane drzewo czy skałe.

Over and out :lapka:

Opublikowano

Przechodzę triale i nawet jak dla mnie obytego już trochę z pomysłami Nintendo czasami przy zagadkach się zawieszam a co dopiero będzie dla zielonego klapa czy xbota, który nigdy nie miał do czynienia z grami Nintendo :D

Guide

Opublikowano

to teraz jeszcze tylko wytrzymać następne, już niecałe 5 godzin w pracy i zaczynam swoją przygodę w Hyrule. 

Opublikowano

Jak jakieś Rayosy chcą sobie polizać cukiereć przez szybę to Cinemassacre ogrywa teraz Zeldę na żywo

:[

Opublikowano

:obama: Dawno w nic mi się tak przyjemnie nie grało. A dopiero kwadrans minął. Szykuje się ciężki weekend...

Opublikowano

Żeby cię z robo nie wylali! Ale w sumie, jak dadzą ci wypowiedzenie, możesz krzyknąć

hqdefault.jpg

Edytowane przez NemoKOF

Opublikowano

Dzisiejszy dzień:

8:00 - pobudka

8:10 - kawa z żoną

9:50 - spotkanie z klientem

11:55 - odebranie Zeldy od kuriera

12:35 - powrót do domu i instalacja update'u do Zeldy

reszta dnia i weekendu - popylanie po Hyrule

Opublikowano

Biedne te żony przez najbliższy czas będą. Nawet im trochę współczuję. 

Opublikowano

a moja zelda oczywiście na razie leży w oddziale inpostu. na (pipi) ja wybrałem te paczkomaty :/

Opublikowano

Biedne te żony przez najbliższy czas będą. Nawet im trochę współczuję.

Narzeczona mi grozi właśnie, że konsola odebrana ale najpierw obiad po robocie inaczej pudła nie wyda ;(
Opublikowano

Ja mam gorszy problem. Moja będzie chciała sama grać, więc będzie walka o konsolę. ;)

Tymczasem:

FrzSqTv.png

No nie wiem co tak słabo...

Opublikowano

Żeby cię z robo nie wylali! Ale w sumie, jak dadzą ci wypowiedzenie, możesz krzyknąć

hqdefault.jpg

Panie, ja pracuję dziś dopiero od 15 :D. Przyjechałem jak najszybciej, gdy kurier zadzwonił. Jak ktoś chce coś ode mnie, to mówię, żeby sobie poszedł i wrócił o 15:00.

Edytowane przez Di

Opublikowano

Zgadza się, jeśli ktoś ma szczęście to gra od przedwczoraj, więc te zerowe oceny są z d..., na początku zawsze jest napływ fanboików, a później będzie wpadać coraz więcej normalnych ocen (bo zero to dają zera), i za jakiś czas się wyklaruje wszystko.

Opublikowano

większość ocen 0 jest od osób, które założyły konta tylko dla tej jednej oceny :-)

Opublikowano

Like the other people giving this game low ratings, I have not played it, nor will I ever. However, I do not like Nintendo so I am giving this a zero. Haha

'nuff said

Opublikowano

Nie weryfikują tego jakoś?

Zresztą oceny gier to sprawa bardzo indywidualna, dla jednych wiedźmin goty a mnie zanudził po 10godz grania nie dałem rady do tego wrócić.

Opublikowano

Początek gry i czuję, że będzie petarda i od pyty godzin. 

Graficznie, no ząbki są. Ale jakoś specjalnie nie biją po oczach, nie wygląda to extra jak na 2017, ale nie ma ogromnej tragedii. Odbiega od dzisiejszych standardów- w ruchu ujdzie. Mam nowy TV, może Ci na starszych TV FHD będą mieli lepiej. Nie wiem czy to ma jakieś znaczenie. 

Ale już hoy w grafe, co to będzie za przygoda :obama: 

Opublikowano

Ależ to jest dobre, zrobiłem kilka początkowych triali i latam sobie jak głupi po tym skrawku mapy, molestuje obozy przeciwników i jest wyśmienicie, a to jest dopiero początek i zapewne nic nie widziałem :) 

Wersja na Wii U całkiem ładnie śmiga. Dropa miałem tylko na samym początku jak się szło do tego obozowiska pierwszego. 

Opublikowano

Jak tam z tym inventory? Ekwipunek w praniu faktycznie jest inwalidą?