Opublikowano 18 czerwca 201410 l Szpaku myśli, że jest 2:1, OK. Fajnie sobie tak wkręcić, lepiej się ogląda.
Opublikowano 18 czerwca 201410 l Czy bedzie 3-1? - Szpaku edit ale mnie ubiegliście Edytowane 18 czerwca 201410 l przez c0r
Opublikowano 18 czerwca 201410 l Mazzeo, sam żeś mnie od Januszów zwyzywał Torres, ostatnią DESKĄ ratunku...
Opublikowano 18 czerwca 201410 l Autor Bezradność ofensywna Hiszpanów jest na swój sposób dość smutna. Chile nawet nie odstawia żadnej murarki, ot, jest w miarę ostrożne i nie ma nic. No dobra, gdyby zamiast Busquetsa ich defensywnym pomocnikiem był Blaise Matuidi to pewnie by było 1-2... Jestem w szoku, że David Villa po strzeleniu dwóch goli w ostatnim sparingu nie dostał ani minuty, a ciągle niedający nic kadrze Costa i Torres, który... jest Torresem grają. Rozumiem jeszcze zaufanie starym graczom na zasadzie "już pokazali jak wygrywać", ale czemu robić odwrotnie i wbrew występom wystawiać nowego, ta jedna sytuacja nie jest do zrozumienia. Może Villa ma uraz. Edytowane 18 czerwca 201410 l przez ogqozo
Opublikowano 18 czerwca 201410 l No nie można powiedzieć, żeby to był dobry mecz. Kalectwo europejskiej brochy poraża.
Opublikowano 18 czerwca 201410 l nienawidzę oglądać meczy z moim ojcem.prawdziwy Janusz futbolu, ciągle mówię że te spalone powinny być całkowicie usunięte z piłki xd
Opublikowano 18 czerwca 201410 l silva schodzi wchodzi cazorla pedro pedro debilu yebany wchodzi XDDD szpaku miej ty godnosc i rozum czlowieka, koncz i wstydu oszczędź
Opublikowano 18 czerwca 201410 l ktoś obstawiał oprócz mnie 0-1 dla chile? mam nadzieje że taki wynik utrzyma sie do końcaObstawiłem 1-2 ale czekam na kolejne bramki Chile, a nie tych męczybuł :] Oleee.
Opublikowano 18 czerwca 201410 l Gif z przewracającym się na piłce Cazorlą jako podsumowaniem postawy Hiszpanii in 3,2,1
Opublikowano 18 czerwca 201410 l Biedni Hiszpanie... beda musieli teraz wrocic do swoich paromilionowych willi i ogladac reszte mistrzostw na ekranie swoich 100 calowych telewizorow 4k, a ich zony modelki beda im robic laske by ich pocieszyc.
Opublikowano 18 czerwca 201410 l Biedni Hiszpanie... beda musieli teraz wrocic do swoich paromilionowych willi i ogladac reszte mistrzostw na ekranie swoich 100 calowych telewizorow 4k, a ich zony modelki beda im robic laske by ich pocieszyc. Jednak wolałbym kopać gałę z 11 spoconymi meksykami w 1/8 XD
Opublikowano 18 czerwca 201410 l Dla piłki nożnej i widowiskowości tego mundialu będzie lepiej jak Hiszpanie odpadną. Przypominają mi Polskę w 2002. Nic ich nie usprawiedliwia, a przyznać muszę, że przed mistrzostwami liczyłem na nich bardzo. Będzie nowy mistrz, będzie fajnie. Jeśli odpadną Niemcy, Holendrzy, Włosi i Brazylia to już w ogóle będzie fajnie.
Opublikowano 18 czerwca 201410 l Piękny Mundial (chlip, chlip)!!!!! Edytowane 18 czerwca 201410 l przez ciwa22
Opublikowano 18 czerwca 201410 l gosciu z tablicza NAJLEPSZY dajcie gifa Edytowane 18 czerwca 201410 l przez Szymek_PL_
Opublikowano 18 czerwca 201410 l Cudowne mistrzostwa i beka z Hiszpanów. Po dwóch meczach 0 pkt i bilans 1-7, lepiej być nie mogło. Z taką beznadziejną grą prawdopodobnie pociśnie ich nawet Australia.
Opublikowano 18 czerwca 201410 l szpaku w swoim swiecie przecie zyje. w jego swiecie hiszpania dwa razy zdobyla mistrzostwo swiata wg gadki z ostatnich minut
Opublikowano 18 czerwca 201410 l CZ I I I LE Kolejny hit od szpaka czi czi czi le le BTW jak ich biedny bronił, niby 2 tygodnie po zakończeniu ligi i Ligi Miszczuf to mało na zregenerowanie sił. Tak jakby Holendrzy, Niemcy i Włosi w tym czasie robili to co pisze Zeratul w poście, beka ze Szpaka XD Wielki szacun dla niego za te wszystkie wspaniałe lata, ale czas już na emeryturę.
Opublikowano 18 czerwca 201410 l perfekcyjna zemsta za mecz z zeszłego mundialu, gdzie wydrukowana czerwona kartka na rzecz karłów zaważyła na wyniku po latach wielkiej smuty siły dobra znowu zwyciężają
Opublikowano 18 czerwca 201410 l Hiszpanie wypadli gorzej niż Polacy na dwóch ostatnich imprezach w jakich grali, dużo gorzej. Polska repra > tiki taka. Żarty na bok, brawo dla Chile. Nie zdziwię się jak kangury im jeszcze dołożą, bo zasługują na punkty.
Opublikowano 18 czerwca 201410 l Kurzajewski - Janusz konkretny. Co drugie słowo to "Hiszpania", "Hiszpanii", "Hiszpanio". (pipi)a, chyba więcej się o zwycięzcach mówi?