Skocz do zawartości

Mistrzostwa Świata w piłce nożnej 2014

Featured Replies

Opublikowano

Kurde będzie jeszcze tak ze Grecja przejdzie.

Edit

Broni!! Uff.

Edytowane przez Mani

• Odpowiedzi 3,4 tys.
  • Wyświetleń 190,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• z racji zech wygrol typera i zech jest richtich najlepszy chlop co sie zno na fusbalu tukej ,godom i glosza byscie nie siali fermentu i nie asili sie, ze ten gorol z argentyny wygrol slusznie jakos na

• Tak jak myślałem. Kolumbia grała tak se, a Brazylii udało się strzelić dwa niezłe gole ze stałych fragmentów. Trochę ich optymizm porwał po tych kilku wygranych z łatwymi przeciwnikami, ale Brazylia n

• na każdym z meczów Argentyny zasnąłem na pół godziny... ja nie chcę jej w finale   już na poprzednich mundialach jakoś lepiej mi się ich oglądało, tak bardziej radośnie grali, nawet za Maradony. tut

Opublikowano

Grecja i grupa inwalidzka zaczynają się tą samą literą. Przypadek ?

Quoted for truth

Opublikowano

no i pięknie :)

czekam na płacz jacusia w studio :>

Edytowane przez ofsajd

Opublikowano

Jest dobrze.

Opublikowano

ale czy sie kostaryka zregeneruje ? po tak cieżkim meczu w 10.

Edytowane przez polaki899

Opublikowano

Costa Rica jednak :D

Opublikowano

ciekawe jak wysoko podskoczy kostaryka po turnieju w rankingu fifa

Opublikowano

ale z was fanboje tych brudnych latynosów :D

Opublikowano

Antyfutbol nara.

Opublikowano

Półfinał Holandia-Argentyna zapowiada się bardzo obiecująco.

Opublikowano

ale z was fanboje tych brudnych latynosów :D

Wszystko lepsze od brudasów z Półwyspu Bałkańskiego i antyfutbolu <ok>

Opublikowano
  • Autor

Podczas gdy styl gry Kostaryki dzisiaj określiłbyś jako...?

Opublikowano
  • Autor

Patrząc na dzisiejsze wydarzenia, uznam za niespodziankę inny obrót sytuacji niż taki, że obie ekipy kompletnie nic nie robią w ataku przez 90-120 minut, a forumek jest zachwycony ich nie-antyfutbolową, porywającą grą, bo w końcu to Holandia i Kostaryka, nie jakieś Hiszpanie i Grecje.

Opublikowano

Patrząc na dzisiejsze wydarzenia, uznam za niespodziankę inny obrót sytuacji niż taki, że obie ekipy kompletnie nic nie robią w ataku przez 90-120 minut, a forumek jest zachwycony ich nie-antyfutbolową, porywającą grą, bo w końcu to Holandia i Kostaryka, nie jakieś Hiszpanie i Grecje.

Wiadomo i dobrze mi z tym, hah.

Opublikowano

Podczas gdy styl gry Kostaryki dzisiaj określiłbyś jako...?

Nic specjalnego :) Daleko mi do spustów nad wczorajszą grą Kostaryki. Overall Grecji w fazie pucharowej w ogóle nie powinno być (imo) a dużo nie zabrakło żeby zamienili się w niebieskie karaluchy i wyrzucili z turnieju drużynę, która w trzech wcześniejszych meczach zagrała 100 klas lepiej od biednej Grecji.

Opublikowano

Nie ma o czym gadać, Grecja ostatecznie pogrążyła się tym meczem grając przez 1/3 drugiej połowy i cała dogrywkę (to której żadna sensowna drużyna by nie dopuściła) w przewadze nie potrafiąc tego wykorzystać. 

Opublikowano

do tej pory nikt nie wyjaśnił, dlaczego James wymawia sie jako Hamez, a Jackson jako Dżakson jeśli J=H w hiszpańskim? na logike też powinno być Hackson a jest inaczej

Opublikowano
  • Autor

do tej pory nikt nie wyjaśnił, dlaczego James wymawia sie jako Hamez, a Jackson jako Dżakson jeśli J=H w hiszpańskim? na logike też powinno być Hackson a jest inaczej

Na jaką logikę? Że jednej literze zawsze odpowiada to samo brzmienie? To jest trafne gdzieś tak w zeru na siedem tysięcy istniejących języków, no ale dla ciebie chyba taka jest logika. No więc według tej logiki, jest to nielogiczne. Gratulacje, jesteś mądry a wszyscy inni na świecie głupi.

Edytowane przez ogqozo

Opublikowano

Piechniczek: powinni zaliczyć tę bramkę. Spalony był, ale nie takie bramki były zaliczane.

Ci eksperci.