Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Mistrzostwa Świata w piłce nożnej 2014

Featured Replies

Opublikowano

Kurde będzie jeszcze tak ze Grecja przejdzie.

Edit

Broni!! Uff.

Edytowane przez Mani

• Odpowiedzi 3,4 tys.
  • Wyświetleń 202 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• z racji zech wygrol typera i zech jest richtich najlepszy chlop co sie zno na fusbalu tukej ,godom i glosza byscie nie siali fermentu i nie asili sie, ze ten gorol z argentyny wygrol slusznie jakos na

• Tak jak myślałem. Kolumbia grała tak se, a Brazylii udało się strzelić dwa niezłe gole ze stałych fragmentów. Trochę ich optymizm porwał po tych kilku wygranych z łatwymi przeciwnikami, ale Brazylia n

• na każdym z meczów Argentyny zasnąłem na pół godziny... ja nie chcę jej w finale   już na poprzednich mundialach jakoś lepiej mi się ich oglądało, tak bardziej radośnie grali, nawet za Maradony. tut

Opublikowano

Grecja i grupa inwalidzka zaczynają się tą samą literą. Przypadek ?

Quoted for truth

Opublikowano

no i pięknie :)

czekam na płacz jacusia w studio :>

Edytowane przez ofsajd

Opublikowano

Jest dobrze.

Opublikowano

ale czy sie kostaryka zregeneruje ? po tak cieżkim meczu w 10.

Edytowane przez polaki899

Opublikowano

ciekawe jak wysoko podskoczy kostaryka po turnieju w rankingu fifa

Opublikowano

ale z was fanboje tych brudnych latynosów :D

Opublikowano

Antyfutbol nara.

Opublikowano

Półfinał Holandia-Argentyna zapowiada się bardzo obiecująco.

Opublikowano

ale z was fanboje tych brudnych latynosów :D

Wszystko lepsze od brudasów z Półwyspu Bałkańskiego i antyfutbolu <ok>

Opublikowano
  • Autor

Podczas gdy styl gry Kostaryki dzisiaj określiłbyś jako...?

Opublikowano
  • Autor

Patrząc na dzisiejsze wydarzenia, uznam za niespodziankę inny obrót sytuacji niż taki, że obie ekipy kompletnie nic nie robią w ataku przez 90-120 minut, a forumek jest zachwycony ich nie-antyfutbolową, porywającą grą, bo w końcu to Holandia i Kostaryka, nie jakieś Hiszpanie i Grecje.

Opublikowano

Patrząc na dzisiejsze wydarzenia, uznam za niespodziankę inny obrót sytuacji niż taki, że obie ekipy kompletnie nic nie robią w ataku przez 90-120 minut, a forumek jest zachwycony ich nie-antyfutbolową, porywającą grą, bo w końcu to Holandia i Kostaryka, nie jakieś Hiszpanie i Grecje.

Wiadomo i dobrze mi z tym, hah.

Opublikowano

Podczas gdy styl gry Kostaryki dzisiaj określiłbyś jako...?

Nic specjalnego :) Daleko mi do spustów nad wczorajszą grą Kostaryki. Overall Grecji w fazie pucharowej w ogóle nie powinno być (imo) a dużo nie zabrakło żeby zamienili się w niebieskie karaluchy i wyrzucili z turnieju drużynę, która w trzech wcześniejszych meczach zagrała 100 klas lepiej od biednej Grecji.

Opublikowano

Nie ma o czym gadać, Grecja ostatecznie pogrążyła się tym meczem grając przez 1/3 drugiej połowy i cała dogrywkę (to której żadna sensowna drużyna by nie dopuściła) w przewadze nie potrafiąc tego wykorzystać. 

Opublikowano

do tej pory nikt nie wyjaśnił, dlaczego James wymawia sie jako Hamez, a Jackson jako Dżakson jeśli J=H w hiszpańskim? na logike też powinno być Hackson a jest inaczej

Opublikowano
  • Autor

do tej pory nikt nie wyjaśnił, dlaczego James wymawia sie jako Hamez, a Jackson jako Dżakson jeśli J=H w hiszpańskim? na logike też powinno być Hackson a jest inaczej

Na jaką logikę? Że jednej literze zawsze odpowiada to samo brzmienie? To jest trafne gdzieś tak w zeru na siedem tysięcy istniejących języków, no ale dla ciebie chyba taka jest logika. No więc według tej logiki, jest to nielogiczne. Gratulacje, jesteś mądry a wszyscy inni na świecie głupi.

Edytowane przez ogqozo

Opublikowano

Piechniczek: powinni zaliczyć tę bramkę. Spalony był, ale nie takie bramki były zaliczane.

Ci eksperci.