Skocz do zawartości

Mistrzostwa Świata w piłce nożnej 2014

Featured Replies

Opublikowano

Czekamy na karne, straszna nuda no chyba ze jakiś fart i bramka z doopy wpadnie. Typowe szachy.

• Odpowiedzi 3,4 tys.
  • Wyświetleń 190,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• z racji zech wygrol typera i zech jest richtich najlepszy chlop co sie zno na fusbalu tukej ,godom i glosza byscie nie siali fermentu i nie asili sie, ze ten gorol z argentyny wygrol slusznie jakos na

• Tak jak myślałem. Kolumbia grała tak se, a Brazylii udało się strzelić dwa niezłe gole ze stałych fragmentów. Trochę ich optymizm porwał po tych kilku wygranych z łatwymi przeciwnikami, ale Brazylia n

• na każdym z meczów Argentyny zasnąłem na pół godziny... ja nie chcę jej w finale   już na poprzednich mundialach jakoś lepiej mi się ich oglądało, tak bardziej radośnie grali, nawet za Maradony. tut

Opublikowano

Messi strzel co:/

Opublikowano
  • Autor

Jordy Clasie na boisku, jak jeszcze na karne wejdzie Vorm (co mnie nie zdziwi - w klubie to jeden z lepiej broniących karne bramkarzy), to wyjdzie, że Van Gaal wykorzystał na boisku wszystkich 23 piłkarzy w kadrze (wiem, że was to zastanawia: Argentyna i Brazyllia 20, Niemcy 18).

Edytowane przez ogqozo

Opublikowano
  • Autor

Najbardziej emocjonujący moment tego meczu: gdy Higuain pokazał wszystko, z czego słynie... czyli spudłował z kilku metrów i był na spalonym.

Edytowane przez ogqozo

Opublikowano

na drużyny grające w tak kompromitujący ten sport sposób, bez goli  i sytuacji podbramkowych powinny być nakładane kary finansowe.

Opublikowano
  • Autor

Argentyna przyspiesza, Holandia zaczyna się nieco gubić, COŚ TAM się zaczęło dziać.

ALEŻ ROBBEN! Jak on to zrobił! I jak Mascherano uratował świat! Holandia prawie wygrała mecz, nie mając w ataku nic przez 90 minut (największe chyba nic tego Mundialu, a to mówi wiele... poza może meczem Iranu z Argentyną i Hondurasu z Francją).

Edytowane przez ogqozo

Opublikowano

van persi jest beznadziejny 

zagrałbym równie chvjowo jak on

Opublikowano
  • Autor

Wchodzi Huntelaar, trzecia zmiana, kamera skupia się na rozczarowanej twarzy Krula.

Przez ponad 100 minut faktycznej gry Holandia nie oddała celnego strzału.

Edytowane przez ogqozo

Opublikowano

kur.wa na 5 do roboty a ci se dogrywki dziś urządzają :confused:

Edytowane przez maciucha

Opublikowano

Pojawienie się _M_ to jak na razie najciekawsza akcja tego meczu

Opublikowano

Nie no, to ze Brazylia nie miala wczoraj obrony nie znaczy, ze kazdy team przegra z Niemcami z kretesem. Moze sie okazac, ze przeciwnicy cos na nich znajda.

Mecz faktycznie nuda, ale powinien sie juz skonczyc. Higuain strzelil prawidlowego gola.

Opublikowano

Po fajerwerkach w fazie pucharowej powinni przyznać frycom ten puchar bez rozgrywania finału, ani ARG ani HOL na tytuł mistrza nie zasługują.

Opublikowano

lulz

pewnie nie wiecie

ale romero jest pól holendrem pół argentyńczykiem