Opublikowano 7 lutego 20205 l Trochę off-top. Zamówiłem prenumeratę łączoną (PSX Extreme + Pixel). Otrzymałem PE (papier i pdf), plakat, Pixel (papier), ale pdf brak @Perez co robić ?
Opublikowano 7 lutego 20205 l Plakat szedł 8 dni, PSX dotarł w zeszły czwartek, na Pixela poczekam najwcześniej do poniedziałku. Na pdf Pixela musiałem się dopominać mailowo bo nie dotarł.
Opublikowano 7 lutego 20205 l 2 godziny temu, Alastor84 napisał: Trochę off-top. Zamówiłem prenumeratę łączoną (PSX Extreme + Pixel). Otrzymałem PE (papier i pdf), plakat, Pixel (papier), ale pdf brak @Perez co robić ? W przypadku Pixela to leci mail, wiec jak w spamie ni ma, to najlepiej byloby podeslac maila. Aczkolwiek dopytam, bo z Pixelem na bank to nie wiem jak ten mechanizm wyglada.
Opublikowano 9 lutego 20205 l W dniu 30.01.2020 o 10:22, Perez napisał: To masz dwie sprawy: a) pojedynczych numerów w PDF-ie nie ma (jeszcze) w sprzedaży b) prenumerata - nie znam dokładnie systemu, jak to teraz działa, ale wcześniej było tak, że gdy kupiłeś prenumeratę PRZED puszczeniem nowego PDF-a to się łapała, ale gdy kupiłeś PO no to już system traktował to jako prenumeratę od kolejnego numeru. A czy można kupić sam PDF bez wersji papierowej ??? Tylko imienna ??
Opublikowano 12 lutego 20205 l W dniu 7.02.2020 o 18:50, Perez napisał: W przypadku Pixela to leci mail, wiec jak w spamie ni ma, to najlepiej byloby podeslac maila. Aczkolwiek dopytam, bo z Pixelem na bank to nie wiem jak ten mechanizm wyglada. Wiadomo coś ?
Opublikowano 17 lutego 20205 l Jest jakaś opcja by załapać się na Extreme 270? Chciałbym kupić prenumeratę PDF i zacząć od 270. Da coś napisanie tego w uwagach czy nie ma szans?
Opublikowano 25 lutego 20205 l Sorki panowie za laga, gdzies mi to umknelo. @DJ1988 dopisz w uwagach do zamowienia, ze chcesz pdf od 270. @Yap napisz plis bezposrednio do Łapusza na rlapinski@idea-ahead.com
Opublikowano 25 lutego 20205 l Może chociaż teraz PDF dojdzie na czas, bez proszenia jak żul pod lydlem. Bo pismo "będzie jak będzie"
Opublikowano 25 lutego 20205 l No ale chyba mozesz z tego skorzystac: W celu pobrania wersji elektronicznej najnowszego numeru (#270) prosimy o wejście na stronę http://shop.psxextreme.pl/shoppsx/prenumerata_pdf/ Następnie należy podać adres email oraz kod pocztowy i system prześle na email linka do pobrania zawartości.
Opublikowano 25 lutego 20205 l Kiedyś to taki mail przychodził z automatu w dniu premiery. Pixela niby też ma taki "automat" dochodzić, ale do mnie od kilku miechów też jest z tym problem.
Opublikowano 26 lutego 20205 l W celu pobrania wersji elektronicznej najnowszego numeru (#271) prosimy o wejście na stronę http://shop.psxextreme.pl/shoppsx/prenumerata_pdf/ Następnie należy podać adres email oraz kod pocztowy i system prześle na email linka do pobrania zawartości. Życzymy miłej lektury! Zespół PSX EXTREME PS. W razie problemów prosimy o email na adres hello@idea-ahead.com
Opublikowano 27 lutego 20205 l Dostał ktoś nowy numer w PDF? Dziś nic nie miałem w wiadomościach (gdzie kiedyś mail był zaraz minutę po północy), a z tego odnośnika co podał @Perez pobiera numer 270.
Opublikowano 27 lutego 20205 l Ja dostałem wczoraj koło 15 Wysłane z mojego SM-G960F przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 27 lutego 20205 l 7 godzin temu, seb.maz napisał: Dostał ktoś nowy numer w PDF? Dziś nic nie miałem w wiadomościach (gdzie kiedyś mail był zaraz minutę po północy), a z tego odnośnika co podał @Perez pobiera numer 270. No masz wyżej posta. Jak nie dostałeś maila to wchodzisz na stronę i wpisujesz maila. Działa to wcześniej niż numer w kioskach.
Opublikowano 28 lutego 20205 l 19 godzin temu, seb.maz napisał: Dostał ktoś nowy numer w PDF? Dziś nic nie miałem w wiadomościach (gdzie kiedyś mail był zaraz minutę po północy), a z tego odnośnika co podał @Perez pobiera numer 270. I jak, ogarnąłeś? Pisałeś ewentualnie na maila?
Opublikowano 28 lutego 20205 l 6 godzin temu, seb.maz napisał: @grzybiarz No tak robię, ale jak pisałem, pobiera mi stary numer 270 W sensie w mailu, który później dostajesz nie masz odnośnika do #271?
Opublikowano 28 lutego 20205 l @Square Tak, tam jest przekierowanie do numeru 270 Edytowane 28 lutego 20205 l przez seb.maz
Opublikowano 28 lutego 20205 l Jeżeli nie skończyła Ci się prenumerata to chyba tylko oczekiwanie na oficjalną odpowiedź pozostaje. Ja mam tam osobne linki do każdego numeru.
Opublikowano 28 lutego 20205 l Prenumeratę wykupiłem miesiąc temu, kiedy klikam w ten odnośnik i wpisuje dane, to na maila dostaje plik z 270 numerem. Pisałem z tym problemem i słaby odzew screen ocenzurowano/Square Nie mam żadnych opcji wyboru pliku itp.