Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

W końcu zwiastun, który naprawdę mi się podoba! Eksploracja wygląda kozacko!

Nareszcie to wygląda jak Mass Effect!

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Wyświetleń 183,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• :rose:   W sumie obrazek nadal aktualny 

• Człowiek chciał poczytać opinie o grze, a tymczasem mam wrażenie, że wszedłem na Kwejka     Kilka słów ode mnie po pierwszych godzinach gry.   PLUSY: - niezły fabularnie wstęp, ale na razie trudno

• raven_raven
    raven_raven

Podobno w tej odsłonie jest więcej dialogów niż strzelania, więc skoro patrzysz na mordy przez połowę czasu jaki spędzisz z tą grą to warto, by nie powodowały naprzemian odruchów wymiotnych, salw śmie

Opublikowano

(pipi) wreszcie jakiś porządny trailer, od początku trzeba było takie coś pokazywać a nie jakieś popłuczyny i godziny walki. Jak kermit prawi słabo to jest sklejone, ten narrator też jakiś mrawy i bez pasji w głosie, ale jest znacznie lepiej niż wcześniej.

Choć zastrzeżenia są - główny wątek i motyw z Nexusem zbyt bardzo przypomina ME3 - im mniej Andromeda będzie to przypominała tym lepiej. Gra wydaje się zbyt duża jak na możliwości bioware. W inkwizycji było drewno pod względem zadań pobocznych a tutaj gra zapowiada się 5x większa. No zobaczymy. Dobrze że tego triala dają to się zobaczy co i jak, ja liczę na sukces. Niech to nowe bioware przestanie produkować same szroty, to może i kotora 3 dostaniemy, tak nie?

Opublikowano

Jak oni mają zamiar wyjaśnić podróżowanie pomiędzy różnymi układami gwiezdnymi bez przekaźnikow masy? Wyruszyli gdzieś pomiędzy me 1 i me 2 więc nie powinni dysponować niczym bardziej zaawansowanym a to jak działały przekaźniki masy było nadal tajemnicą.

Opublikowano

Wyruszyli gdzieś pomiędzy me 1 i me 2

A to coś nowego
Opublikowano

Jak oni mają zamiar wyjaśnić podróżowanie pomiędzy różnymi układami gwiezdnymi bez przekaźnikow masy? Wyruszyli gdzieś pomiędzy me 1 i me 2 więc nie powinni dysponować niczym bardziej zaawansowanym a to jak działały przekaźniki masy było nadal tajemnicą.

Andromeda nie dzieje sie po ME3 wiec przekaźniki dalej istnieją.

Opublikowano

Projekt Andromeda zaczyna się przed trójką, a wydarzenia w samej grze 600 lat później. Trzeba sprecyzować o "jaką" Andromedę chodzi, czy o grę czy o projekt.

Opublikowano

Andromeda nie dzieje sie po ME3 wiec przekaźniki dalej istnieją.
W drodze mlecznej, nie galaktyce Andromeda gdzie mamy latać pomiędzy różnymi układami gwiezdnymi

Racja, wylatują pomiędzy me 2 a me 3 ale nawet w me3 do poruszania niezbędne były przekaźniki masy, których w andromedzie nie ma.

Co z tego, że akcja dzieje się 600 lat później jak lecą cały ten czas tym samym statkiem i wszyscy są w stanie hibernacji?

Edytowane przez Sebas

Opublikowano

Ten ostatni trailer o eksploracji wlał we mnie trochę optymizmu i coś czuję, że będzie z tego dobra kosmiczna przygoda.

Z drugiej jednak strony, DA:I też miał ładne zwiastuny a jak się skończyło, wszyscy wiemy...

Opublikowano

mam nadzieje, że wytłumaczą logicznie czemu w systemie andromeda nie było przekaźników masy, zdaję sobie sprawę że nie dało rady skolonizonwać całego wszechświata tam w 200 lat powiedzmy, bo wychodzi na to, że reapery tylko robiły czystke na drodze mlecznej co cykl? a andromeda sobie stała nietknięta?

Edytowane przez Orzeszek

Opublikowano

No i niech wytłumaczą też dlaczego miliard innych galaktyk nie został zniszczony. Bez tego moja wiedza o uniwesum będzie niepełna.

Chyba troche za dużo wymagacie od gierek. Na pozostałe galaktyki to by im czasu we wszechświecie nie starczyło.

Edytowane przez bloody_gipsy

Opublikowano

Embargo na recki mija w poniedzialek 20go, dzien przed premiera. Beta multi skasowana. Ktos tu sie boi? Pozostaje liczyc na opinie ludzi z accessem.

Trailer o eksploracji - AVP w ME = Power w DA:I

Bardzo jestem ciekaw recenzji i opinii na temat scenariusza. 

Opublikowano

serio kogoś interesuje multi w mass effect?

Opublikowano

Pewnie po to, aby zebrać feedback i poprawić ile się da premierowym patchem :reggie:

Opublikowano

Ładniutkie podsumowanie Mass Effect 2 - w ramach podgrzania atmosfery w temacie. 

Opublikowano

mam nadzieje, że wytłumaczą logicznie czemu w systemie andromeda nie było przekaźników masy, zdaję sobie sprawę że nie dało rady skolonizonwać całego wszechświata tam w 200 lat powiedzmy, bo wychodzi na to, że reapery tylko robiły czystke na drodze mlecznej co cykl? a andromeda sobie stała nietknięta?

No Reaperzy byli problemem naszej galaktyki, technologia przekaźników masy też była "tutejsza", co tu więcej wyjaśniać ? W Andromedzie wymyśli się jakiś ichniejszy sposób na szybką podróż i tyle. 

Dla mnie bardziej bezsensowny jest cały wątek poszukiwania planety do życia tak daleko od naszej galaktyki, która, jak powszechnie wiadomo, ma dosyć sporo do zaoferowania w tym temacie, a przynajmniej w serii ME nic nie wskazywało na to, że miejsce się nam kończy i trzeba szukać nowego domu. O ile nie pojawi się gdzieś w scenariuszu wątek ucieczki przed Reaperami (a czuję, że się pojawi), to całe założenie fabularne jest naciągane w chooj. 

Opublikowano

wciąż czekam na jakies direct feedy z konsol i jak to rzeczywiście chodzi, o zawartość jestem spokojny

Opublikowano

Najpierw przez ~4 lata rzucają nam jakieś ochłapy typu artwork, a teraz nagle parę miechów przed premierą pokazują nam pół gry. Dziwna kampania, chyba zbastuję z oglądaniem tego. Niech rzucą jakiś fajny story trailer (może na premierę będzie) a nie pokazują całe misje i levele lol.