Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Velstadt kozak na ten moment mój ulubiony boss z DS2. Padł za pierwszym razem ale walka była długa, zużyłem wszystkie flaszki jakie miałem i końcówka walki była na zasadzie ,,albo ty albo ja gnoju''. Długa ta gra, fajnie, że powrót do niej był lekki ale chciałbym to już skończyć.
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. W dniu 18.09.2025 o 21:44, Manor napisał(a):Znalazłem tych asówTrio z Sunken King to i tak nic przy Fume Knight.
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. 10 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a):Trio z Sunken King to i tak nic przy Fume Knight.No był z niego przech.uj, ale jego pokonałem, a tego trio nie 😝
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. 53 minuty temu, Krzysztof93 napisał(a):Długa ta gra, fajnie, że powrót do niej był lekki ale chciałbym to już skończyć.No. A jeszcze 3 dlc...