Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Wiedźmin 3: Dziki Gon

Featured Replies

• Odpowiedzi 12,1 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Pierwszy? Przepraszam, ale musze wam to zrobić.  Łatka sie sciąga, a w tle leci soundtrack. Za chwile kotary zasłaniam, a browar z sokiem malinowym nalany, drugi bo jednego już walnąłem z wrażen

• Pogralem troche godzin i nie dam rady wiecej. Krotko mowiac,gra jest do bani i prze hype'owana cos w stylu Watch_Dogs(chociaz dobrze sie tam bawilem).   Gram na PC i podczas wiekszej rozroby gra gub

Opublikowano

A dlaczego jeśli moge spytac?

Opublikowano

Bo z płyty nie trzeba by dociągać GB danych? Bo mając dodatki na płycie, nie straszne ci przerwy techniczne na serwerach? Bo możesz komuś pożyczyć dodatek jak i sama podstawkę?

Opublikowano

Oczywiscie, choc powinienes to wiedziec, ze jedni wola fizyczne nosniki danych inni z kolei nie chca zasmiecac sobie polek niepotrzebnym stuffem, ida wiec za wygoda oraz funkcjonalnoscia i wybieraja sobie wersje cyfrowe. Jednak, zwazywszy, ze jesli juz cos kupuje to lubie poczuc to w dloniach i skoro postanowilem sobie zebrac kolecje gier( na plytach) w sumie ucieszylbym sie bardziej z takiej wlasnie wersji.

Kolejnym czynnikiem jest to, ze czekalem sporo czasu w ogole na wiesc o tym, ze CD Project wyda wersje GOTY i tylko dlatego wstrzymalem sie z zakupem. Jesli jednak wydadza to w wersji plyta+kody a biorac pod uwage fakt, ze Wiedzmin w wersji normalnej bedzie mnie teraz kosztowal o polowe taniej pewnie skusze sie na takiego. A kody dokupie okazjonalnie gdy ukoncze juz podstawke( koniec koncow taka wersja da mi tyle samo funu z grania, jednak jest troche biedniejsza jesli chodzi o moj fetysz zbieractwa)

Opublikowano

Bo z płyty nie trzeba by dociągać GB danych? Bo mając dodatki na płycie, nie straszne ci przerwy techniczne na serwerach? Bo możesz komuś pożyczyć dodatek jak i sama podstawkę?

Nie.

Opublikowano

Nie grałem w poprzednie części i troche skopałem. Rozpoczynając grę ruszyłem z opcjami własnych wyborów z W2. O temacie zapomniałem do momentu 'przesłuchania' wybierając co popadnie. Czy bardzo sobie spieprzyłem fabułę? Czy bez znaczenia? Nie bardzo mi się chce zaczynać od nowa z wyłączonymi własnymi wyborami..

Opublikowano

Nie grałem w W2, ale wątpię żebyś coś ważnego stacił. Kilka różnych reakcji postaci i chyba tyle. Jak nie grałeś to co za różnica.

Opublikowano

Panowie, ktoś pamięta gdzie znaleźć recepturę na odwar z trolla?

Już na początku gry można (było) kupić u Zielarki w Białym Sadzie.

Opublikowano

Ja jestem po NG+. I sporo rzeczy już mam. Ale grę trzeba ukończyć pewnie że trzy razy, żeby odlokowac wszystkie drzewka umiejętności.

Opublikowano

Nie.

A to przepraszam :hi:

Opublikowano

Pytanie co do Triss i Yen

Zaruchałem Triss w Novigradzie, po tym jak powiedziałem, że ją kocham jak odpływała do Koviru z czarodziejami. Teraz jestem na Skellige i jednak wolałbym być z Yennefer :yao: Jak będę z nią romansował to ch.uj bombki strzeli i będzie jakaś kosa potem, czy mam jeszcze szanse być tylko z Yen?

Opublikowano

będzie kosa, odpali się w którymś momencie w grze quest, sugerujący Geraltowi trójkącik z Yen i Triss, ale babki uknuły wsio i wystawiły Geralta. Suma summarum - wybierając ruchanie obu, finalnie Geralt zostaje na zawsze sam.

poza tym, dobrze wybrałeś, #teamTriss

Opublikowano

trójkącik :obama:

nie ma jakiegoś PC moda, który by go jednak umożliwiał? :D

ech no szkoda, na pocieszenie obejrze sobie rukańsko z Yen na youtubie  :rayos: 

Opublikowano

Aaa, w sumie to źle się wyraziłem.

W tym momencie możesz ruchać do woli, nie możesz tylko pod koniec Skellige powiedziec ze ja kochasz :sorcerer:

w quescie ostatnie zyczenie

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

Na zachodzie przyjmują już hurtownie zamówienia na GOTY, które prawdopodobnie wyjdzie 16 Września . Cena bardzo atrakcyjna, więc jak ktoś zamierza kupić to może niech poczeka? :)

PS4 WITCHER 3 - GAME OF THE YEAR (EU) OPEN 28,80€ 16-09-2016 TBC BANDAI NAMCO .

Cena jest NETTO, więc 28,80€ po dzisiejszym kursie to ok. 123zł + 23% VAT to ok. 151zł bez marży. U Nas jednak będzie pewnie trochę taniej niż w innych krajach, to finalnie cena za to GOTY być może na półce będzie ok. 149,99zł - tak więc warto poczekać :)

A CDP siedzi cicho by cisnąć towar :P

Edytowane przez Graczdari

Opublikowano

Ciekaw jestem czy dadzą taki mega pack z kartami plus dodatki ma płycie.

Jednak zapewne będzie płytka i kody na dodatki.

Opublikowano

JA potrzebuję karty, ale w grze. Czy jakoś zakońćzę questa w którym mam zebrać karty, skoro jeden gość "już nie wróci"?

Opublikowano

Bo pudełkowe wydanie to tak naprawdę karty, które były w kolekcjonerce na XONE.

Nie. W kolekcjonerce X1 miałeś tylko karty północy i nilfgaardu. Scoia'tael i potwory były tylko w dodatku na PS4 i PC.
Opublikowano

Jak pod względem fabuły wyglądają dodatki? Nie macie wrażenia, że 3 to najsłabsza fabularnie część serii (za to "gra" bez wątpienia najlepsza)? Właśnie skończyłem podstawkę i jestem lekko rozczarowany. Tu nie chodzi już nawet o to, że świat jest olbrzymi i można mieć 10h przerwy od głównego wątku, tylko w fabule tak naprawdę nic się nie dzieje. Mimo, że przejście gry zajmuje ogrom czasu to jakoś mało tu treści. Brakuje też zapadających w pamięć momentów. Jedynkę przeszedłem 6-7 lat temu i pamiętam połowę gry. Tego klimatu trochę brakuje trójce. 

Edytowane przez ssxx1