Skocz do zawartości

Killzone Shadow Fall

Featured Replies

Opublikowano

GG potwierdziło, że będzie możliwość zmiany poziomu zdrowia oraz szybkości jego generacji w multi, czyli będziemy mogli wpływać na DMG broni.

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 512
  • Wyświetleń 199,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• elegancko ominąłeś te gorsze oceny, Sony jest dumne

• Holendrzy poszukują pracowników. Nowe KZ w drodze?    What Will You Do You will build a robust backend that can scale up to serve many concurrent users; You will work on systems

• Wskaż mi posty w którym w ostatnim czasie jechałem po Shadow Fall, bo wydaje mi się że pisałem wyłącznie o KZ2/3 i to pisząc konkrety, a nie trollując.   Czekam na tą grę od pokazu z PS Meeting, nat

Opublikowano

tę grę wartość przejść dla widoków. Po pierwsze wygląda rewelacyjnie - z tego co pokazano dbałość o szczegóły jest świetna, refleksy na mokrych powierzchniach robią wrażenie, design jest wręcz wspaniały - tam aż chce się być. To czego ja się już teraz obawiam to sztywny gameplay - jest trochę powoli, przynajmniej na filmach, na których oglądamy jak gra ktoś inny. Czy sami będziemy to odczuwać? To główne pytanie. Po drugie fabuła - błagam o dobrą kampanię, z chęcią parcia dalej i podziwiania widoków. 

Narazie bardzo pozytywnie. 

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Już jest najnowszy odcinek GTTV.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Graficznie miazga, chyba najładniejsza gra obok Ryse. Oby tylko po za grafiką te gry miały coś do zaoferowania, bo z gameplayów póki co średniawo się zapowiadają.

Opublikowano

deszcz tylko wygląda (pipi)owo. Mogli zrobić w stylu Crysisa 3.

Edytowane przez easye

Opublikowano

szkoda ze jest tylko rozdzialka w ktorej dziala killer instinct na xone do wyboru.

Edytowane przez _Milan_

Opublikowano

szkoda ze jest tylko rozdzialka w ktorej dziala killer instinct na xone do wyboru.

Wejdź bezposrednio, YT ostatnio namieszało i 1080p jest tylko na flashu, nie na html5 i embeddzie

Opublikowano

W tym Killzone za scenariusz nie odpowiada przypadkiem któś kto jest odpowiedzialny za scenariusz do Crisis 2 ?.

Opublikowano

Trailer ogólnie taki sobie. Jeśli chodzi o wygląd gry, to oprócz tragicznego deszczu reszta jest tip-top :) Miałem dylemat co wybrać na premierę: Killzone czy BF4 (skłaniałem się ku BF), ale gameplay z TGS i Gametrailers mnie przekonał - wezmę obie :D

EDIT: Mimika też w sumie jest średnia.

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

Do dzis nie wiem czy bedzie Polska wersja językowa ?

Porównajcie wersję PL, do tego co podał YETI

I jak? Która lepsza?

Edytowane przez grzybiarz

Opublikowano

Granie z polskim dubbingiem w jakakolwiek gre poza moze Wiedzminem - [*].

Nigdy tego nie zrozumiem, jak ludzie moga sie tak katowac.

Opublikowano

Jak to wytłumaczyć tym wielkim koncernom, że do pełni szczęścia wystarczy tylko przetłumaczyć tekst a nie dubbingować całość.

Opublikowano

Bo grę z pełną lokalizacją kupi więcej ludzi ? Znajomy ma sklep i bardzo często zdarza mu się, że klient nie kupuje gry, bo nie ma pełnej polskiej wersji. Dubbing to dobra rzecz, ale jeszcze sporo czasu potrzeba aby to miało jakiś poziom, choć perełki już się trafiały.

Opublikowano

Nie podoba mi się dubbing ogółem, a myślałem że poziom dubbingu z KZ3 ( ciotowaty Rico ) nie da się przebić...
Ale fabuła w końcu wróci na jakieś normalne tory ( tak jak w KZ1 i KZ2 ) a nie jak w KZ3 ( press O to end game )

Opublikowano

w związku z nadzieja na super Multi :> reaktywujemy klan HellBoyz :> zainteresowanych zapraszam o info na hellboyz_ps4@wp.pl  ,

Opublikowano

Polska wersja językowa TRAGICZNA jednak już sama grafa prezentuje się bardzo okazale. Obok Forzy5 zdecydowanie najładniejszy tytuł startowy zbliżającej się generacji. Tylko dalej nie umiem zrozumieć co oni odwalili z wyglądem tego deszczu...normalnie ps2, mam nadzieję, że okaże się, że jednak to nie deszcz a jakiś inny opad