DiS666 1 Opublikowano 2 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 Witam,Nie bardzo wiem w jakim innym dziale zadać to pytanie wiec niech będzie tutaj, Czy ktos wie moze cos na temat tego czy season pass jest przypisane do regionu/kraju?Mam polskie konto playstation, angielska wersje gry (zakupiona w UK) i angielski kod do season pass, czy taka kombinacja bedzie dzialac? Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 2 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 (edytowane) Jeżeli kod działa(akceptuje go) to najwyraźniej sie da. Problem by byl, gdybyś miał pl wersje gry, a uk seson pass, w tedy mogły by wystąpić komplikacje. Jednak na przyszłość zalecam kupowanie i logowanie sie na tym samym regionie. Następnie zawsze sie możesz przelogować na swoje konto i tam grac, wbijać pucharki. Edytowane 2 Czerwca 2015 przez MEVEK 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 168 Opublikowano 2 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 Osoby które mają Ledowe TV Tak bawię się ustawieniami i zauważyłem Motion plus oraz led motion plus - opłaca się mieć to włączone w czasie grania? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kaczi 814 Opublikowano 2 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 ja tam mam ups i podpinam tv, soundbara i konsole i mam z głowy wszelkie odchyły prądu Cytuj Odnośnik do komentarza
saptis 620 Opublikowano 3 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 (edytowane) Osoby które mają Ledowe TV Tak bawię się ustawieniami i zauważyłem Motion plus oraz led motion plus - opłaca się mieć to włączone w czasie grania? Wszelkiego rodzaju "polepszacze" obrazu moga sprawic, ze pojawi sie input-lag, ale sprawdz jak to wyglada u ciebie i czy cos zauwazysz. Ja gram na Game Mode bo na zwyklym zauwazalnie lagowalo, zreszta obraz byl przekolorowany. Edytowane 3 Czerwca 2015 przez saptis Cytuj Odnośnik do komentarza
Piggyman 3 Opublikowano 4 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2015 Witam, Mam niecodzienny problem (być może codzienny dla posiadaczy zwierzaków domowych). Otóż od miesiąca zadomowiły mi się w pokoju pchły, skacze cholerstwo po podłodze i kąsa po nogach (jestem w trakcie pozbywania się ich). Teraz pytanie, czy istnieje jakieś ryzyko że mogły się dostać przez otwory wentylacyjne do konsoli lub innych sprzętów, czy to raczej mało prawdopodobne? Sama świadomość budzi niesmak. Cytuj Odnośnik do komentarza
PiPoLiNiO 784 Opublikowano 11 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 Nawet jesli się dostały, to raczej dawno się tam ugotowały:) Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 168 Opublikowano 20 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2015 Jak u was wygląda sprawa baterii w padzie od ds4? Zauważyliście spadek jej wydajności po x czasu grania? Cytuj Odnośnik do komentarza
Fanek 668 Opublikowano 21 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 mam PS4 rok i pad trzyma tyle samo co na poczatku u mnie 7-8h Cytuj Odnośnik do komentarza
Ken Marinaris 367 Opublikowano 21 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 Wreszcie i ja kupiłem, bo wyszło strasznie tanio z tym gliczem na amazonie. Odpaliłem i jestem... zawiedziony. 1.Dlaczego trofea widać TYLKO, gdy jest sie podpietym do neta? Toż to krok milowy w tył w porównaniu do PS3. Znacznie gorzej je się przegląda niz na PS3, wolniej i ikony gier są po prostu mniejsze przez co wszystko jest mniej czytelne dla mnie. 2.Nie podoba mi sie interfejs. Za dużo odpustowych obrazków i innych dupereli. 3 Czemu światełka w padzie nie można wyłączyć? Wiem, że sprzedają już jakieś nalepki, by je zakryć, ale nie o to chodzi. 4 Bieda, strasznie mało motywów do pobrania:( 5 Czemu nie ma zwykłego mini USB do ładowania pada? Miałem 2 metry kabla, więc nie było problemów, gdy trzeba było grać na rozładowanym DS3. Znowu jakiś wynalazek w prezencie. 6 Da sie usunąć jakoś te pierdoły, The Playroom czy coś takiego? 7 Pad mi nie leży dobrze w dłoni:), może kwestia przyzwyczajenia do wcześniejszych DSów. Gałki też dziwne:( Konsola chodzi cicho, dość szybko to wszystko sie ładuję. Nie ma na pewno skoku jak pomiędzy PS2 i PS3, gdzie różnice były ogromne. Na razie PS4 z powrotem do pudła w oczekiwaniu na lepsze, ciekawsze, tańsze gry. PS3 powraca z backolgiem około 20 gier, w które trzeba by w niej jeszcze zagrać Cytuj Odnośnik do komentarza
MatekDM 1 299 Opublikowano 21 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 Nic nie rozumiem. Kupiłeś PS4 i chowasz je do pudła? To po co teraz kupiłeś? Nie lepiej było poczekać aż będzie tańsze? Cytuj Odnośnik do komentarza
Mroku 1 005 Opublikowano 21 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 mam PS4 rok i pad trzyma tyle samo co na poczatku u mnie 7-8h U mnie po roku 5,5-6h max. Porazka, pad od XOne chodzi ponad 20 godzin 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MatekDM 1 299 Opublikowano 21 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 U mnie po roku 5,5-6h max. Porazka, pad od XOne chodzi ponad 20 godzin Na czym? Na bateriach z biedronki? Przecież wsadzisz tam zwykłe paluszki i trzyma ponad 30 godzin i to na lajcie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 21 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 1 - fakt dziwne 2 - kwestia gustu, mi tylko brakuje sortowania po folderach 3 - mozna przyciemnic nie da sie wylaczyc, tez to mnie dziwi 4 - motywy nikogo, niech wreszcie daja ustawianie tla z jpg 5 - mini usb to przeciez relikt, teraz wszystkie komorki i inne urzadzenia w tym pad ps4 jada na mikro usb 6 - czesc sieda, czesc sie nie da (jak playroom) to samo bylo na ps3 np z singstarem 7 - nie liczac baterii i galek pad po stokroc lepszy od ds3 Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 21 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 Nie chce mi sie juz gadac o bateriach bo zaraz boty zminusuja. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ken Marinaris 367 Opublikowano 21 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 Nic nie rozumiem. Kupiłeś PS4 i chowasz je do pudła? To po co teraz kupiłeś? Nie lepiej było poczekać aż będzie tańsze? Na czysto kosztowała mnie jakieś 800 PLN z przesyłką Nie wiem kiedy będzie tańsze:) Cytuj Odnośnik do komentarza
MatekDM 1 299 Opublikowano 21 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 Aaaa, no to za taką kasę rzeczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza
Mroku 1 005 Opublikowano 21 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 U mnie po roku 5,5-6h max. Porazka, pad od XOne chodzi ponad 20 godzin Na czym? Na bateriach z biedronki? Przecież wsadzisz tam zwykłe paluszki i trzyma ponad 30 godzin i to na lajcie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hendrix 2 731 Opublikowano 21 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 To super cena. Jakbym chciał ograć backlog, a miał możliwość kupna w takiej cenie konsolę, na której i tak będę grał w przyszłości, to nie wahałbm się. Osobiście już nie patrzę w backlog, kiedyś mnie to ostro wpieniało, że mam gry które leżą nieskończone. Teraz w sumie mi to obojętne, jedyne czego nie robię już to kupowanie gier, w które "może zagram". Cytuj Odnośnik do komentarza
keczu78 55 Opublikowano 21 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 Wreszcie i ja kupiłem, bo wyszło strasznie tanio z tym gliczem na amazonie. Odpaliłem i jestem... zawiedziony. 1.Dlaczego trofea widać TYLKO, gdy jest sie podpietym do neta? Toż to krok milowy w tył w porównaniu do PS3. Znacznie gorzej je się przegląda niz na PS3, wolniej i ikony gier są po prostu mniejsze przez co wszystko jest mniej czytelne dla mnie. 2.Nie podoba mi sie interfejs. Za dużo odpustowych obrazków i innych dupereli. 3 Czemu światełka w padzie nie można wyłączyć? Wiem, że sprzedają już jakieś nalepki, by je zakryć, ale nie o to chodzi. 4 Bieda, strasznie mało motywów do pobrania:( 5 Czemu nie ma zwykłego mini USB do ładowania pada? Miałem 2 metry kabla, więc nie było problemów, gdy trzeba było grać na rozładowanym DS3. Znowu jakiś wynalazek w prezencie. 6 Da sie usunąć jakoś te pierdoły, The Playroom czy coś takiego? 7 Pad mi nie leży dobrze w dłoni:), może kwestia przyzwyczajenia do wcześniejszych DSów. Gałki też dziwne:( Konsola chodzi cicho, dość szybko to wszystko sie ładuję. Nie ma na pewno skoku jak pomiędzy PS2 i PS3, gdzie różnice były ogromne. Na razie PS4 z powrotem do pudła w oczekiwaniu na lepsze, ciekawsze, tańsze gry. PS3 powraca z backolgiem około 20 gier, w które trzeba by w niej jeszcze zagrać Kolego to po jakiego ciorta kupiłeś PS4 jak konsola idzie do pudła ! Cytuj Odnośnik do komentarza
Ken Marinaris 367 Opublikowano 21 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 (edytowane) XXYKRN Kolego to po jakiego ciorta kupiłeś PS4 jak konsola idzie do pudła ! Nic nie rozumiem. Kupiłeś PS4 i chowasz je do pudła? To po co teraz kupiłeś? Nie lepiej było poczekać aż będzie tańsze? Na czysto kosztowała mnie jakieś 800 PLN z przesyłką Nie wiem kiedy będzie tańsze:) Mam dwa konta:UK i US. Czy jak kupię gre na US, konto ustawię jako głównwe i będę grać na koncie UK będą wpadać puchary? Sorry, początkujący w tematyce PS4 jestem:) Edytowane 21 Czerwca 2015 przez Ken Marinaris Cytuj Odnośnik do komentarza
kypq 718 Opublikowano 21 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 Mam dwa konta:UK i US. Czy jak kupię gre na US, konto ustawię jako głównwe i będę grać na koncie UK będą wpadać puchary? Sorry, początkujący w tematyce PS4 jestem:) Tak, będą wpadać. Cytuj Odnośnik do komentarza
czarek250885 309 Opublikowano 22 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 Jakby ktoś był zainteresowany, poniżej odnośnik do petycji wsprawie ożywienia wspaniałej serii Socom!!! https://www.change.org/p/shawn-layden-adam-boyes-shuhei-yoshida-socom-hd-remastered-7383a05e-7fb3-49ef-b36c-d18f32a0aa54 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mroku 1 005 Opublikowano 22 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 Ty tak serio ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 294 Opublikowano 28 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 Dziwna to jest generacja gdzie trzeba podpisywać petycje z prośbami o wskrzeszenie / remake dawnych dobrych gier. Brak nowego Ridge Racer, Wipeout, Syphon Filter, Gran Turismo szczególnie mnie boli. Podpisałem bo w Socom też bym pograł. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi