KIELiCH 81 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 To jest na PS4? Chyba nie, nie ten temat Cytuj Odnośnik do komentarza
Elninio 141 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Gram w Wolfa, a właściwie go kończę chyba bo 11 rozdział na liczniku. Fajna gierka, jak tylko ukończę sprzedaje i kupuje w tym tygodniu Murdered Śledztwo zza grobu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Logan 79 Opublikowano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Injustice, a jutroTomb Raider DE. Cytuj Odnośnik do komentarza
KIELiCH 81 Opublikowano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Męczę, dosłownie, Wolfa i na nic więcej czasu nie mam. Czekam na kuriera z Vitą to chociaż w pracy pogram w gry z plusa Cytuj Odnośnik do komentarza
Pharaun 13 Opublikowano 30 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Właśnie skończyłem Wolfenstein: New Order, moja pierwsza platyna na PS4. Polecam wszystkim, moim zdaniem obecnie najlepsza gra na nowego plejaka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Elninio 141 Opublikowano 12 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2014 Teraz akurat gram w WD dorywczo po 1-2 misje, przygotowuje się na nadejście Diablo 3 na PS4 grając na PS3 - przeniosę save-y, oraz zamówiłem za 200zł w promo te oto gry: http://www.thegamecollection.net/murdered-soul-suspect-ps4.html http://www.thegamecollection.net/thief-ps4.html W sumie z wysyłką 210zł. IMO opłaciło się. Wersja Region 2 więc napisy PL powinny być, dam znać jak gry dojdą. Cytuj Odnośnik do komentarza
ziobrovski 20 Opublikowano 12 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2014 Męczę ponownie singla Battlefield 4 aby zaliczyć. Jak skończę zabieram się za Tomb Raider o ile nie zapomnę się po drodze w multi KZ. Cytuj Odnośnik do komentarza
Tulkaion 0 Opublikowano 13 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 AC IV, moje pierwsze spotkanie z nowonabytą PS4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 14 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 Strider - swietna gierka Trials fusion - dobijam zlota na planszach Watch dogs - zaczete Cytuj Odnośnik do komentarza
zakaru 0 Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2014 The last of us dlc left behind (niestety ale podstawka w 2 zarwane nocki pykneła) @ziobrovski: tomb raider polecam, mega mnie wciągnęła!) Cytuj Odnośnik do komentarza
wito672 0 Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Czekajac na destyni i fife 15 mecze black flaga i tlou Cytuj Odnośnik do komentarza
Frredy 33 Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Ja również czekam na Fife ale aktualnie gram Killzone i EA UFC. Cytuj Odnośnik do komentarza
gamerTHC 185 Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Z większych tytułów to TLoU oraz inFamous, ale z dnia na dzień większą ilość czasu poświęcam Pure Pool. Cytuj Odnośnik do komentarza
IrenicuS 7 Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 The Last of Us oraz Dont Starve (Wciąga skubaństwo ) Cytuj Odnośnik do komentarza
Elninio 141 Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Aktualnie w inFamouse:SS, do tego BF4 testuje na PC za free, może kampanie przejdę bo jest krótka ;P Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 294 Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2014 The Last o US - singla kończę bo przez głupotę save game skasowałem i musiałem lecieć od nowa Grounded Resogun - ponoszę skilla po długiej przerwie. AC 4 Black Flag - męczarnia Cytuj Odnośnik do komentarza
Gretzky 4 Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2014 TLoU i nie zamierzam przestawac ;-) polecam tym co sie jeszcze nie zdecydowali...eee...sa tacy? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
IrenicuS 7 Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2014 TLoU i nie zamierzam przestawac ;-) polecam tym co sie jeszcze nie zdecydowali...eee...sa tacy? O mały włos i zaliczałbym się do takich Super gra. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Last of Us single skonczony teraz Left behind i multi mecze. Sprawdziłem road not taken i fez z indorow plusowych i nie jest źle. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ken Marinaris 367 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 TLoU i nie zamierzam przestawac ;-) polecam tym co sie jeszcze nie zdecydowali...eee...sa tacy? Ja np., kiedyś zagram, ale ciśnienia nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza
marcinwks 1 002 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 TLoU i nie zamierzam przestawac ;-) polecam tym co sie jeszcze nie zdecydowali...eee...sa tacy? Niestety ja. Bardzo nad tym ubolewam i żałuję, wstydzę się i chłostam codziennie za to, ale tak jakoś wyszło. Chlip, chlip, chlip. Prawdopodobny czas kupienia i zagrania? Październik/listopad 2014. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dud.ek 2 040 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Ja wymieniłem Tomb Raider za TLOU i o dziwo nowa Lara podoba mi się bardziej. Tlou nieco przehypowane dlatego sie zawiodłem, a w TR nie pokładałem wiekszych nadzieji i jestem pozytywnie zaskoczony. Oby gra utrzymała taki poziom do końca. Cytuj Odnośnik do komentarza
gamerTHC 185 Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Panią Archeolog przeszedłem w dna dni na hardzie tak mnie wciągnęła. Trzyma poziom do końca świetna historia mimo że nie jakaś wysrubowana. Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 294 Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 (edytowane) TLoU i nie zamierzam przestawac ;-) polecam tym co sie jeszcze nie zdecydowali...eee...sa tacy? Ja np., kiedyś zagram, ale ciśnienia nie ma. Wczoraj dobiłem do 100% ale się jej nie pozbywam zatrzymam do kolekcji, będziesz chciał zagrać to ci pożyczę. A teraz zabieram się za AC4: Black Flag i nie zamierzam włączać innej gry zanim nie dobiję do 100%. To ostatnia moja gra na liście psn z trofeami on line. Po tej grze będę mógł ogrywać starsze tytuły. Edytowane 27 Sierpnia 2014 przez ussr Cytuj Odnośnik do komentarza
REZOK 1 019 Opublikowano 8 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 Killzone na singlu zaliczony, jak dla mnie tryb dla jednego gracza lepszy od trójki, miło mi się grało, fajny patent z dronem, ktróry spełnia 4 podstawowe funkcje. Podoba mi się w singlu, że wszystkie misie nie polegały tylko na strzelaniu. Multiplayer w KZ też spoko, gram z przyjemnością. NFS:Rivals, początek nowej generacji, grafika niezła, czasami nieźle oczo(pipi)%a. Przeszedłem tryb bandziora (na szybko 6godzinek), przyjemny tytuł, jeszcze pojeżdzę policjantem i porobię misje, które ominąłem. FEZ (sierpień ps+), ciekawa gierka logiczno-platformukowa, ciekawa stylistyka i klimatyczna muzyczka. Następne plany Battlefield 4 planuję skończyć singla (myślę, że te 5 godzin się przemęczę), potem multiplayer. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi