Opublikowano 2 czerwca 201410 l Gram w Wolfa, a właściwie go kończę chyba bo 11 rozdział na liczniku. Fajna gierka, jak tylko ukończę sprzedaje i kupuje w tym tygodniu Murdered Śledztwo zza grobu.
Opublikowano 24 czerwca 201410 l Męczę, dosłownie, Wolfa i na nic więcej czasu nie mam. Czekam na kuriera z Vitą to chociaż w pracy pogram w gry z plusa
Opublikowano 30 czerwca 201410 l Właśnie skończyłem Wolfenstein: New Order, moja pierwsza platyna na PS4. Polecam wszystkim, moim zdaniem obecnie najlepsza gra na nowego plejaka.
Opublikowano 12 lipca 201410 l Teraz akurat gram w WD dorywczo po 1-2 misje, przygotowuje się na nadejście Diablo 3 na PS4 grając na PS3 - przeniosę save-y, oraz zamówiłem za 200zł w promo te oto gry: http://www.thegamecollection.net/murdered-soul-suspect-ps4.html http://www.thegamecollection.net/thief-ps4.html W sumie z wysyłką 210zł. IMO opłaciło się. Wersja Region 2 więc napisy PL powinny być, dam znać jak gry dojdą.
Opublikowano 12 lipca 201410 l Męczę ponownie singla Battlefield 4 aby zaliczyć. Jak skończę zabieram się za Tomb Raider o ile nie zapomnę się po drodze w multi KZ.
Opublikowano 14 lipca 201410 l Strider - swietna gierka Trials fusion - dobijam zlota na planszach Watch dogs - zaczete
Opublikowano 2 sierpnia 201410 l The last of us dlc left behind (niestety ale podstawka w 2 zarwane nocki pykneła) @ziobrovski: tomb raider polecam, mega mnie wciągnęła!)
Opublikowano 7 sierpnia 201410 l Z większych tytułów to TLoU oraz inFamous, ale z dnia na dzień większą ilość czasu poświęcam Pure Pool.
Opublikowano 9 sierpnia 201410 l Aktualnie w inFamouse:SS, do tego BF4 testuje na PC za free, może kampanie przejdę bo jest krótka ;P
Opublikowano 9 sierpnia 201410 l The Last o US - singla kończę bo przez głupotę save game skasowałem i musiałem lecieć od nowa Grounded Resogun - ponoszę skilla po długiej przerwie. AC 4 Black Flag - męczarnia
Opublikowano 9 sierpnia 201410 l TLoU i nie zamierzam przestawac ;-) polecam tym co sie jeszcze nie zdecydowali...eee...sa tacy?
Opublikowano 9 sierpnia 201410 l TLoU i nie zamierzam przestawac ;-) polecam tym co sie jeszcze nie zdecydowali...eee...sa tacy? O mały włos i zaliczałbym się do takich Super gra.
Opublikowano 11 sierpnia 201410 l Last of Us single skonczony teraz Left behind i multi mecze. Sprawdziłem road not taken i fez z indorow plusowych i nie jest źle.
Opublikowano 12 sierpnia 201410 l TLoU i nie zamierzam przestawac ;-) polecam tym co sie jeszcze nie zdecydowali...eee...sa tacy? Ja np., kiedyś zagram, ale ciśnienia nie ma.
Opublikowano 24 sierpnia 201410 l TLoU i nie zamierzam przestawac ;-) polecam tym co sie jeszcze nie zdecydowali...eee...sa tacy? Niestety ja. Bardzo nad tym ubolewam i żałuję, wstydzę się i chłostam codziennie za to, ale tak jakoś wyszło. Chlip, chlip, chlip. Prawdopodobny czas kupienia i zagrania? Październik/listopad 2014.
Opublikowano 24 sierpnia 201410 l Ja wymieniłem Tomb Raider za TLOU i o dziwo nowa Lara podoba mi się bardziej. Tlou nieco przehypowane dlatego sie zawiodłem, a w TR nie pokładałem wiekszych nadzieji i jestem pozytywnie zaskoczony. Oby gra utrzymała taki poziom do końca.
Opublikowano 27 sierpnia 201410 l Panią Archeolog przeszedłem w dna dni na hardzie tak mnie wciągnęła. Trzyma poziom do końca świetna historia mimo że nie jakaś wysrubowana.
Opublikowano 27 sierpnia 201410 l TLoU i nie zamierzam przestawac ;-) polecam tym co sie jeszcze nie zdecydowali...eee...sa tacy? Ja np., kiedyś zagram, ale ciśnienia nie ma. Wczoraj dobiłem do 100% ale się jej nie pozbywam zatrzymam do kolekcji, będziesz chciał zagrać to ci pożyczę. A teraz zabieram się za AC4: Black Flag i nie zamierzam włączać innej gry zanim nie dobiję do 100%. To ostatnia moja gra na liście psn z trofeami on line. Po tej grze będę mógł ogrywać starsze tytuły. Edytowane 27 sierpnia 201410 l przez ussr
Opublikowano 8 września 201410 l Killzone na singlu zaliczony, jak dla mnie tryb dla jednego gracza lepszy od trójki, miło mi się grało, fajny patent z dronem, ktróry spełnia 4 podstawowe funkcje. Podoba mi się w singlu, że wszystkie misie nie polegały tylko na strzelaniu. Multiplayer w KZ też spoko, gram z przyjemnością. NFS:Rivals, początek nowej generacji, grafika niezła, czasami nieźle oczo(pipi)%a. Przeszedłem tryb bandziora (na szybko 6godzinek), przyjemny tytuł, jeszcze pojeżdzę policjantem i porobię misje, które ominąłem. FEZ (sierpień ps+), ciekawa gierka logiczno-platformukowa, ciekawa stylistyka i klimatyczna muzyczka. Następne plany Battlefield 4 planuję skończyć singla (myślę, że te 5 godzin się przemęczę), potem multiplayer.