Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

W co teraz grasz..?

Featured Replies

• Odpowiedzi 944
  • Wyświetleń 332,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Kyokushinman
    Kyokushinman

Skończyłem właśnie i oceniam.     Uncharted 4   Grafika: 7- (technicznie 9, ale obraz zabił grafike  )   + wykonanie twarzy, powiedzmy nr.2 tej generacji za Until Dawn  + ogromna ilość deta

• creatinfreak
    creatinfreak

• Ukraincy chyba zrobili te gre co mi sie zle kojarzy, bo ten kraj wydal dupiastego Stalkera juz sam tytul  na lata kojarzy mi sie z czyms żenującym i wiesniackim. Zresztą podobnie jak Wiedzmin, jest to

Opublikowano

Gram w Wolfa, a właściwie go kończę chyba bo 11 rozdział na liczniku. Fajna gierka, jak tylko ukończę sprzedaje i kupuje w tym tygodniu Murdered Śledztwo zza grobu.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Męczę, dosłownie, Wolfa i na nic więcej czasu nie mam. Czekam na kuriera z Vitą to chociaż w pracy pogram w gry z plusa :P

Opublikowano

Właśnie skończyłem Wolfenstein: New Order, moja pierwsza platyna na PS4. Polecam wszystkim, moim zdaniem obecnie najlepsza gra na nowego plejaka. 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Teraz akurat gram w WD dorywczo po 1-2 misje, przygotowuje się na nadejście Diablo 3 na PS4 grając na PS3  - przeniosę save-y, oraz zamówiłem za 200zł w promo te oto gry:

http://www.thegamecollection.net/murdered-soul-suspect-ps4.html

http://www.thegamecollection.net/thief-ps4.html

W sumie z wysyłką 210zł. IMO opłaciło się. Wersja Region 2 więc napisy PL powinny być, dam znać jak gry dojdą.

Opublikowano

Męczę ponownie singla Battlefield 4 aby zaliczyć. Jak skończę zabieram się za Tomb Raider o ile nie zapomnę się po drodze w multi KZ. :)

Opublikowano

Strider - swietna gierka

Trials fusion - dobijam zlota na planszach

Watch dogs - zaczete

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

The last of us dlc left behind (niestety ale podstawka w 2 zarwane nocki pykneła)

@ziobrovski: tomb raider polecam, mega mnie wciągnęła!)

Opublikowano

Z większych tytułów to TLoU oraz inFamous, ale z dnia na dzień większą ilość czasu poświęcam Pure Pool.

Opublikowano

The Last of Us oraz Dont Starve (Wciąga skubaństwo :) )

Opublikowano

The Last o US - singla kończę bo przez głupotę save game skasowałem i musiałem lecieć od nowa Grounded  :woot:

Resogun - ponoszę skilla po długiej przerwie. 

AC 4 Black Flag - męczarnia  :verymad:

Opublikowano

TLoU i nie zamierzam przestawac ;-) polecam tym co sie jeszcze nie zdecydowali...eee...sa tacy?

Opublikowano

TLoU i nie zamierzam przestawac ;-) polecam tym co sie jeszcze nie zdecydowali...eee...sa tacy?

O mały włos i zaliczałbym się do takich :) Super gra.

Opublikowano

Last of Us single skonczony teraz Left behind i multi mecze.

Sprawdziłem road not taken i fez z indorow plusowych i nie jest źle.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Niestety ja. Bardzo nad tym ubolewam i żałuję, wstydzę się i chłostam codziennie za to, ale tak jakoś wyszło. Chlip, chlip, chlip.

Prawdopodobny czas kupienia i zagrania? Październik/listopad 2014.

Opublikowano

Ja wymieniłem Tomb Raider za TLOU i o dziwo nowa Lara podoba mi się bardziej. Tlou nieco przehypowane dlatego sie zawiodłem, a w TR nie pokładałem wiekszych nadzieji i jestem pozytywnie zaskoczony. Oby gra utrzymała taki poziom do końca.

Opublikowano

Panią Archeolog przeszedłem w dna dni na hardzie tak mnie wciągnęła. Trzyma poziom do końca świetna historia mimo że nie jakaś wysrubowana.

Opublikowano

Ja np., kiedyś zagram, ale ciśnienia nie ma.

Wczoraj dobiłem do 100% ale się jej nie pozbywam zatrzymam do kolekcji, będziesz chciał zagrać to ci pożyczę.

A teraz zabieram się za AC4: Black Flag i nie zamierzam włączać innej gry zanim nie dobiję do 100%. To ostatnia moja gra na liście psn z trofeami on line.  :verymad:  Po tej grze będę mógł ogrywać starsze tytuły.  :sweat:

Edytowane przez ussr

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Killzone na singlu zaliczony, jak dla mnie tryb dla jednego gracza lepszy od trójki, miło mi się grało, fajny patent z dronem, ktróry spełnia 4 podstawowe funkcje. Podoba mi się w singlu, że wszystkie misie nie polegały tylko na strzelaniu. Multiplayer w KZ też spoko, gram z przyjemnością. 

NFS:Rivals, początek nowej generacji, grafika niezła, czasami nieźle oczo(pipi)%a. Przeszedłem tryb bandziora (na szybko 6godzinek), przyjemny tytuł, jeszcze pojeżdzę policjantem i porobię misje, które ominąłem.

FEZ (sierpień ps+), ciekawa gierka logiczno-platformukowa, ciekawa stylistyka i klimatyczna muzyczka.

Następne plany Battlefield 4 planuję skończyć singla (myślę, że te 5 godzin się przemęczę), potem multiplayer.