Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

W co teraz grasz..?

Featured Replies

Opublikowano

Caly czas po trochu DriveClub, choc juz ogralem wszystkie mozliwe darmowe toury i gwiazdki. Zastanawiam sie czy jest sens kupowac teraz SP jak za 2 dni bedzie u mnie Wiedzmin 3... I kiedy ja na to wszystko znajde czas? Last of Us czeka w kolejce juz prawie miesiac i chyba dzis zainstaluje i zrobie 1 podejscie :)

• Odpowiedzi 944
  • Wyświetleń 332 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Kyokushinman
    Kyokushinman

Skończyłem właśnie i oceniam.     Uncharted 4   Grafika: 7- (technicznie 9, ale obraz zabił grafike  )   + wykonanie twarzy, powiedzmy nr.2 tej generacji za Until Dawn  + ogromna ilość deta

• creatinfreak
    creatinfreak

• Ukraincy chyba zrobili te gre co mi sie zle kojarzy, bo ten kraj wydal dupiastego Stalkera juz sam tytul  na lata kojarzy mi sie z czyms żenującym i wiesniackim. Zresztą podobnie jak Wiedzmin, jest to

Opublikowano

Zagrałem 20 min w Wieśka i tyle, niestety czasu brak i dopiero po niedzieli zasiądę na poważnie.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Zacząłem wczoraj inFamous First Light, klimat lepszy niż w SS, a do tego moce Fetch mają większy power niż neon używany przez Delsina.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Driveclub z plusa, okropnie okrojony, ale gra się przyjemnie i ten DESZCZ, miazga.

Opublikowano

Urlop = Wiedzmin3, Drive Club, Project Cars, The Last of Us, Destiny, DC Universe online... to chyba wszystko :P

Opublikowano

Koncze Tomb Raidera DE i po tym zabieram sie za nowego Batmana ktory na mnie czeka. Po tym leci Dying Light i Wolf TNO. Sporo backlogow mam jeszcze. Nie dlugo nadrobie jak bede mial urlop w lipcu.

Opublikowano

Nieprzerwanie Driveclub i Destiny. Czekam na MGSV, po drodze pewnie ogarne jeszcze The Evil Within i zmusze sie do umkonczenia Transistora 

Opublikowano

Drugi raz Wiesiek co by platyne wbic no i w kolejce caly czas Mordor i niedlugo pewnie zakupie Gacka (raczej po drugim przejsciu Wieśka).

Opublikowano

Ciągle wiesiek i w nic innego mi się grać nie chce. Do tej gry chcę się wracać. Chyba od GTA 5 tak nie tęskniłem za włączeniem konsoli. Najlepsze jest to że na dobra sprawę dopiero początek gry.

Opublikowano

Batman Arkham Knight :) A pozniej pewnie w koncu wiedzmin 3 :D juz powinien byc w miare dobrze połatany 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Resogun - wkręciłem się i będę atakował arcade na hardzie. Jest wyzwanie, więc lekko nie będzie. Odpaliłem też weekly challenge i tryb Demolition daje radę. Może jak zrobię platynę to zakupie dodatki. Niektóre trofea mają spoko nazwy np. "niebity, pierwszy właściciel" :D

Borderlands 2 - lecimy w trzyosobowym coopie od zera. Co tu dużo pisać, gra się wybornie, a Krieg okazał się fajną postacią.

W między czasie dobijam 100% w NfS Rivals i forumkowe wyzwania w DriveClub. A do tego zastanawiam się co zacząć jako nastepne, a do wyboru mam TPSa, Killzone SF, Tomb Raider, The Last of Us i Opowieści z Borderlands.

Opublikowano

Powoli koncze Batman AK a pozniej leci Dying Light i 2 Wolfy

Opublikowano

ordera skonczylem to leci batman i bloodborne masakra popykuje tez w drivera i project car 

Opublikowano

Jak zwykle w robocie...

... pozniej zas kontynuluje opowiesc o zaginieciu chlopca o imieniu Ethan Carter :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

aktualnie przechodzę Bloodborne, a w między czasie pykam w Rocket Leage