Skocz do zawartości

W co teraz grasz..?

Featured Replies

Opublikowano

Caly czas po trochu DriveClub, choc juz ogralem wszystkie mozliwe darmowe toury i gwiazdki. Zastanawiam sie czy jest sens kupowac teraz SP jak za 2 dni bedzie u mnie Wiedzmin 3... I kiedy ja na to wszystko znajde czas? Last of Us czeka w kolejce juz prawie miesiac i chyba dzis zainstaluje i zrobie 1 podejscie :)

• Odpowiedzi 944
  • Wyświetleń 322,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Kyokushinman
    Kyokushinman

Skończyłem właśnie i oceniam.     Uncharted 4   Grafika: 7- (technicznie 9, ale obraz zabił grafike  )   + wykonanie twarzy, powiedzmy nr.2 tej generacji za Until Dawn  + ogromna ilość deta

• creatinfreak
    creatinfreak

• Ukraincy chyba zrobili te gre co mi sie zle kojarzy, bo ten kraj wydal dupiastego Stalkera juz sam tytul  na lata kojarzy mi sie z czyms żenującym i wiesniackim. Zresztą podobnie jak Wiedzmin, jest to

Opublikowano

Zagrałem 20 min w Wieśka i tyle, niestety czasu brak i dopiero po niedzieli zasiądę na poważnie.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Zacząłem wczoraj inFamous First Light, klimat lepszy niż w SS, a do tego moce Fetch mają większy power niż neon używany przez Delsina.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Driveclub z plusa, okropnie okrojony, ale gra się przyjemnie i ten DESZCZ, miazga.

Opublikowano

Urlop = Wiedzmin3, Drive Club, Project Cars, The Last of Us, Destiny, DC Universe online... to chyba wszystko :P

Opublikowano

Koncze Tomb Raidera DE i po tym zabieram sie za nowego Batmana ktory na mnie czeka. Po tym leci Dying Light i Wolf TNO. Sporo backlogow mam jeszcze. Nie dlugo nadrobie jak bede mial urlop w lipcu.

Opublikowano

Nieprzerwanie Driveclub i Destiny. Czekam na MGSV, po drodze pewnie ogarne jeszcze The Evil Within i zmusze sie do umkonczenia Transistora 

Opublikowano

Drugi raz Wiesiek co by platyne wbic no i w kolejce caly czas Mordor i niedlugo pewnie zakupie Gacka (raczej po drugim przejsciu Wieśka).

Opublikowano

Ciągle wiesiek i w nic innego mi się grać nie chce. Do tej gry chcę się wracać. Chyba od GTA 5 tak nie tęskniłem za włączeniem konsoli. Najlepsze jest to że na dobra sprawę dopiero początek gry.

Opublikowano

Batman Arkham Knight :) A pozniej pewnie w koncu wiedzmin 3 :D juz powinien byc w miare dobrze połatany 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Resogun - wkręciłem się i będę atakował arcade na hardzie. Jest wyzwanie, więc lekko nie będzie. Odpaliłem też weekly challenge i tryb Demolition daje radę. Może jak zrobię platynę to zakupie dodatki. Niektóre trofea mają spoko nazwy np. "niebity, pierwszy właściciel" :D

Borderlands 2 - lecimy w trzyosobowym coopie od zera. Co tu dużo pisać, gra się wybornie, a Krieg okazał się fajną postacią.

W między czasie dobijam 100% w NfS Rivals i forumkowe wyzwania w DriveClub. A do tego zastanawiam się co zacząć jako nastepne, a do wyboru mam TPSa, Killzone SF, Tomb Raider, The Last of Us i Opowieści z Borderlands.

Opublikowano

Powoli koncze Batman AK a pozniej leci Dying Light i 2 Wolfy

Opublikowano

ordera skonczylem to leci batman i bloodborne masakra popykuje tez w drivera i project car 

Opublikowano

Jak zwykle w robocie...

... pozniej zas kontynuluje opowiesc o zaginieciu chlopca o imieniu Ethan Carter :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

aktualnie przechodzę Bloodborne, a w między czasie pykam w Rocket Leage