Opublikowano 19 marca 201312 l Kontynuacja The Mark of Kri z PS2. Mrzonka jak mało która, ale byłoby sweetaśnie. Prócz tego chcę przynajmniej jednego duchowego następcę Dark Souls 2 oraz przygody pozostałej dwójki Jeźdźców Apokalipsy w Darksiders 3 i 4, albo upchniętych w ostatniej odsłonie wieńczącej trylogię.
Opublikowano 20 marca 201312 l Uncharted, Red Dead Redemption/Revoler, GTA, Far Cry, Battlefield, oczywiścię Fifę też. Fajnie się to czyta, bo jestem w 100% pewny, że każda z tych gier wyjdzie na PS4 Edytowane 20 marca 201312 l przez schabek
Opublikowano 20 marca 201312 l Zdecydowanie na PS4 powinni zrobic nowe Medievil - na PS1 byly dwie czesci, pozniej ich zlepek na PSP, a tak to nic poza tym, troche sie dziwie, ze na PS2 nic nie bylo bo przeciez to swietna gra. Ponadto koniecznie Shenmue 3 bo na ta generacje juz raczej sie nie ukaze, a przeciez ta gra musi miec swoja kontynuacje !
Opublikowano 20 marca 201312 l Dino Crisis (bardziej w stylu 2) Onimusha (Samonouske return) Tenchu Bully (The College ) The Warriors (tu to bardziej remake jakiś, wystarczyłoby mi samo podciągnięcie grafy) Marc Ecko Getting Up ( z edytorem własnych prac) Soul Reaver Blood Will Tell Marne szanse że coś z tego wyjdzie ale zawsze można pomarzyć.
Opublikowano 21 marca 201312 l lezka kreci mi sie w oku, kiedy przypominam sobie imienia perelek z psone, ktore po dzis dzien prosza sie o kontynuacje: Medievil - nawet nie jestem w stanie sobie wyobrazic zachwytu oficialnej zapowiedzi, bezcenne juz chcialbym zlozyc pre-order, ale nie wiem gdzie podpisac ? Rollcage - nie zapomniana jazda bez trzymanki po scianach, czy suficie przy predkosci wiekszej od 500km/h. co wazniejsze pojazdy te byly wyposazone w dwie kieszenie na dodakowy arsenal broni, ktory dyktowal i przesadzal o przebiegu walki na polu bitwy (tego sie poprostu nie da tak zapomniec ;(). poza tym jakis mega kozacki horror ala stare silenty, z ciezkim klimatem i naprawe trudnymi zagadkami w super grafie. Edit. z tego, co wiadomo to jeszcze gt6 ma wyjsc na obecna platforme, wiec sobie jeszcze poczekacie na gt7 Edytowane 21 marca 201312 l przez MEVEK
Opublikowano 21 marca 201312 l Medievil 3, nowa gra z serii Red Dead, nowy Dragon Quest, Kingdom Hearts 3, nowy Breath of Fire, Crash od ND lub Jak od ND(ale tylko w stylu Jaka 1). Z tej mojej listy jest chyba tylko szansa na Red dead, szkoda trochę. Dlatego przede wszystkim liczę na jakieś nowe ip, które skopie dupę, najlepiej z gatunku jRPG albo platformówka.
Opublikowano 21 marca 201312 l Dino Crisis (bardziej w stylu 2) Onimusha (Samonouske return) Tenchu Bully (The College ) The Warriors (tu to bardziej remake jakiś, wystarczyłoby mi samo podciągnięcie grafy) Marc Ecko Getting Up ( z edytorem własnych prac) Soul Reaver Blood Will Tell Marne szanse że coś z tego wyjdzie ale zawsze można pomarzyć. O stary same mistrzowskie gry wymieniasz. to zrobić w nextgenowej grafice to byłaby kosa. Za brak onimushy na tej generacji faki dla capcom. Jedynie na Soul Reaver można liczyć bo jakieś ploty są, że Square-Enix chce wskrzesić uniwersum.
Opublikowano 21 marca 201312 l Chrono Cross - chociaz square takie kupy wydaje od dawna ze moze lepiej nie. Dino Crisis - 1 i 2 mega klimat, chetnie bym zagral w nowa czesc. Tombi - swietne platformowki. Edytowane 21 marca 201312 l przez Traktorzysta
Opublikowano 25 marca 201312 l Chrono Break (podobno kiedyś taką domenę zarejestrowało SE jako tytuł kontynuacji CC/CT) Xenogears 2 lub nowa trylogia Xenosaga nowe Tenchu Outcast 2 (taka gierka przygodowa z widokiem z 3 osoby w stylu gwiezdnych wrót z wielkimi i fajnymi światami i niewiarygodną muzyką, kiedyś robili dwójkę na ps2, ale tytuł skasowali) Shenmue 3 Onimusha
Opublikowano 25 marca 201312 l Civilization. Do dziś pamietam godziny spędzone nad Civ2 na psx Civ2 do dziś u mnie wymiata ( w zamieszłych czasach męczyłem wersję Ntsc na TV bez wsparcia tego formatu. Czysto szaro - bury Hardcore. No ale wtedy byłem młody i głu.... Dorzucam do listy Vigilante , Crasha B , Dave Mirra, Music, Constructor, Them Hospital, Tresure from the Deep, Bushido Blade,Medievil,Road Rash Jailbreak, Kula world, Kururshi. Wiem wiem jestem sentymentalny , lecz PSX u mnie wciąż leży pod telewizorem
Opublikowano 25 marca 201312 l Civilization. Do dziś pamietam godziny spędzone nad Civ2 na psx Civ2 do dziś u mnie wymiata ( w zamieszłych czasach męczyłem wersję Ntsc na TV bez wsparcia tego formatu. Czysto szaro - bury Hardcore. No ale wtedy byłem młody i głu.... Dorzucam do listy Vigilante , Crasha B , Dave Mirra, Music, Constructor, Them Hospital, Tresure from the Deep, Bushido Blade,Medievil,Road Rash Jailbreak, Kula world, Kururshi. Wiem wiem jestem sentymentalny , lecz PSX u mnie wciąż leży pod telewizorem dlatego zalatwilem sobie Civ2 na PC :> na windows7 smiga bez problemów.
Opublikowano 26 marca 201312 l Parasite Eve (bardziej w stylu 1) Onimusha (powrót Samonouske ) Soul Reaver Shenmue 3 Yakuza
Opublikowano 8 kwietnia 201312 l Ja chętnie zobaczyłbym sensowna kontynuację Omega Boost od Polyphony. Hmmm może jeszcze Bushido Blade z rozbudowanym systemem walki, ale wiecie - jeden poważny cios = wygrana/przegrana. Nie pogardziłbym remake Vagrant Story czy pierwszego Medievila
Opublikowano 8 kwietnia 201312 l ooo tak, Vagrant Story to by było coś. Ostatnio nawet sprawdzałem czy pod moją nieobecność nie wyszło coś na PS3 ale niestety... Co do innych tytułów nie będę zbyt oryginalny: - Tenchu - może w sanboxie? Ninja do wynajęcia przemierzający feudalną Japonię w poszukiwaniu zadań? Shut up and take my money! - Soul Reaver - gdyby tylko udało się odtworzyć klimat z psxa przy nowej oprawie i zanurzyć w nim nowe pomysły i historię, oj pięknie by było. - Nowa gra od Kojimy, z jego rozmachem i pomysłami nie będąca Metal Gearem? Mogłoby być ciekawie. - miażdżący Silent Hill, godny następca Dwójki.
Opublikowano 8 kwietnia 201312 l Rollcage i Wipeout czyli future racer'y mile widziane, na które nie ma co liczyć bo Studio Liverpool (a wcześniej Psygnosis) is dead
Opublikowano 11 kwietnia 201312 l Ja bym dodał jeszcze do mojej listy B-Boy i Free Running. Wszystkie animacje ponagrywać w ten sam sposób jak w Uncharted, to by mogło wyglądać obłędnie.
Opublikowano 12 kwietnia 201312 l Nie będę wymieniał oczywistych multiplatform, które na 100% się pojawią. Życzyłbym sobie: Dino Crisis, Syphon Filter, Driver (ale taki prawdziwy, no (pipi)a, z jajem ;/) i The Getaway. Jak mi się coś przypomni, to dopiszę.