Opublikowano 27 grudnia 20213 l 21 godzin temu, suteq napisał: No pewnie muszą to jakoś sensownie połączyć a nie wjebać na siłę bez ładu i składu aby tylko byli. Patrząc na scenariusz No Way Home, to nie wiem czy tak muszą
Opublikowano 12 stycznia 20223 l Nie wiem gdzie oglądasz, ale widze 4k Atmos 5.1 czy to imax, nie znam się
Opublikowano 23 stycznia 20223 l Ciężko się to eternals oglądało, szczególnie po ostatnim Spider manie. Nie wynudziłem się na marvelu tak bardzo od czasu pierwszego Kapitana Ameryki.
Opublikowano 13 lutego 20223 l Czy ja tam widzę miss america?'Oż fuck... No to woke Marvel nadchodzi na całego.
Opublikowano 14 lutego 20223 l No nie wiem czy nic ciekawego, bo tym filmem wprowadzają Spoiler x-menów do universum, jak się skupicie to słychać Patrica Stewarta w pewnym momencie
Opublikowano 12 marca 20223 l https://naekranie.pl/aktualnosci/deadpool-3-mcu-shawn-levy-1647067847 Deadpool 3 z Rką i ma oficjalnie być częścią MCU
Opublikowano 12 marca 20223 l Bardzo dobrze, że R-ka. Mi się marzą filmy z DC Lobo z R-ką, na pewno scenarzyści by sobie poradzili, przecież tam tyle tego czarnego humoru lata, to głowa mała.
Opublikowano 12 marca 20223 l 38 minut temu, Masorz napisał: https://naekranie.pl/aktualnosci/deadpool-3-mcu-shawn-levy-1647067847 Deadpool 3 z Rką i ma oficjalnie być częścią MCU Uff, dobra wiadomosc. To jest nadzieja na kolejny sezon Punishera.
Opublikowano 19 marca 20223 l Jak oni startują ze scenariuszem od nowa, to kiedy ten film wyjdzie, za 5 lat?
Opublikowano 18 kwietnia 20223 l No, na pewno ma lepsze zajęcia niż zgarnąć 20 milionów za powygłupianie się na green screenie. A trailer fajny, taki... luźny, takie przygody Thora i strażników po Thanosie, nie pokazali tam żadnego zagrożenia.
Opublikowano 18 kwietnia 20223 l W sumie, jakby animowali aktorów, to wyglądałoby jak Psi Patrol w kosmosie nie podobało mi się
Opublikowano 4 maja 20222 l W piątek premiera Strange'a, po zwiastunach dawno nie byłem tak podjarany marvelem
Opublikowano 4 maja 20222 l Myślałem, że to później, albo po prostu czas tak szybko zleciał. Się przejdę po weekendzie pewnie jak się przerzedzi trochę.
Opublikowano 5 maja 20222 l 5 godzin temu, Sedrak napisał: A warto przed nim obejrzeć najnowszego Spiderman? To najlepszy film marvela, wiec raczej warto
Opublikowano 5 maja 20222 l No bez przesady, fajnie, że są Andrew i Tobey, ale nadal jest też głupkowaty Holland. Wiadomo, że najlepszy marvel to winter soldier