Opublikowano 26 sierpnia 201311 l nie tylko polygamia się zachwycala. Z tego co pamiętam gamezila także pisala, ze zupełnie inne doznania. Poza grafa takze nie widze prawie zadnych roznic - zwykly port gry z 360tki.
Opublikowano 26 sierpnia 201311 l Gra wydaje się bardziej płynna, fizyka piłki też inna. Trzon rozgrywki nie został jednak zmieniony, trochę szkoda, bo liczyłem na transformację jak w PESie. Edytowane 27 sierpnia 201311 l przez kaz_
Opublikowano 27 sierpnia 201311 l Wiem, że to mało istotne, ale Robben z roku na rok ma coraz mniej włosów na głowie, a oni ot tak postanowili zrobić mu przeszczep... WTF? xD
Opublikowano 27 sierpnia 201311 l Gra wydaje się bardziej płynna, fizyka piłki też inna. Trzon rozgrywki nie został jednak zmieniony, trochę szkoda, bo liczyłem na transformację jak w PESie. No to na pewno, ruchy zawodnikow sa mniej rwane, ogolnie gameplay bedzie zapewne ciut lepszy, ale nie jest to taka zmiana jakiej sie spodziewalem, zwlaszcza, ze od 4 miesiecy chwalili swoj nowy silnik.
Opublikowano 27 sierpnia 201311 l liczyłem na większą rewolucje, widać, że robiona na szybko byle tylko zarobić na preorderowcach nextgenów. Ale ja nie wyobrażam sobie grać w jej gorszą siostre na ps3 ( którą i tak mam zepsutą ), więc logiczne, że dam się EA nabrać na wersje next gen. Na filmikach prezentuje się i tak lepiej niż pes14, który prócz płynniejszych animacji póki co nie zyskał nic ciekawego w stosunku do pes13, jak będzie miał rozsądne wymagania to ogram go na pc, jak by dało się wgrać z 200 klubów, to chętnie bym zakupił na ps4, ale przecież na niej nie wyjdzie Edytowane 27 sierpnia 201311 l przez ścierpła mi noga
Opublikowano 2 września 201311 l Licencjonowana ekstraklasa oficjalnie potwierdzona Mialem brac fife dopiero na ps4 ale chyba skusze sie jeszcze i na ta generacje.
Opublikowano 4 września 201311 l Na oficjalnym fejsbukowym fanpejdżu EA Sports można obejrzeć karty ze statystykami powyższych zawodników.
Opublikowano 5 września 201311 l Tylko o "1" więcej od Lewego - ale i tak będzie miał wysoki Pace & Shooting więc będzie kotem
Opublikowano 5 września 201311 l za mało, najlepszy zawodnik Premier League ma być gorszy od Van Persiego, Silvy czy Aguero... no proszę Was, choć nie tylko on ma zaniżone. Jeszcze Reus czy Suarez powinni mieć większego skilla. A niektórzy to mają z kolei zdecydowanie za duże ( Pique, Benzema, Gomez, Rooney czy Vidić (pipi)a lepszy od Ramosa... )
Opublikowano 5 września 201311 l No ale tak bez sensu porównywać tylko po overallu. Jak Bartiz zauważył, Bale ma duży Pace i Shooting, a jak jeszcze będzie miał przesadzoną siłę to będzie cyborg jak Ronaldo.
Opublikowano 5 września 201311 l 99 dla niego to najlepsza opcja. nie mówimy o Twojej wadze Bale pace ma wysoki 93, ale shooting na poziomie 84 trochę mało jednak
Opublikowano 5 września 201311 l 99 dla niego to najlepsza opcja. nie mówimy o Twojej wadze Śmiechłem.
Opublikowano 5 września 201311 l z tego co pamietam, czesto przy pierwszych aktualizacjach zmieniaja statystyki zawodnikom, wiec nie ma co sie nakrecac.
Opublikowano 5 września 201311 l A niektórzy to mają z kolei zdecydowanie za duże ( Pique, Benzema, Gomez, Rooney czy Vidić (pipi) lepszy od Ramosa... ) W "trzynastce" też z nim były niezłe jaja. 89. xD Suarez 86 [przy 89 Van Persiego?], Hazard 85? Przecież to są prze koty. Edytowane 5 września 201311 l przez Ludwes
Opublikowano 5 września 201311 l A niektórzy to mają z kolei zdecydowanie za duże ( Pique, Benzema, Gomez, Rooney czy Vidić (pipi) lepszy od Ramosa... ) W "trzynastce" też z nim były niezłe jaja. 89. xD Suarez 86 [przy 89 Van Persiego?], Hazard 85? Przecież to są prze koty. No Vidik był jakiś mutantem dla mnie totalnie niezrozumiałe. Ale to i tak lepsze statsy niż 99 CR7 lub Thiago Silva 97 w Pesie.