Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Nic ciekawego: No Land Beyond, są engramy na kask za motki, nie ma heavy ammo za coiny.

• Odpowiedzi 6,6 tys.
  • Wyświetleń 561,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Również dziękuję, sprawnie poszło, gra nas strollowała z enrage, ale daliśmy radę hehe.  Nastąpił moment, którego jeszcze tydzień temu bym się nie spodziewał, ale jednak. Pozbyłem się PS4 na rzecz Xb

• Skleiłem taki montage korzystając z SHAREfactory. Swoją drogą przyjemny programik.    Nie ma jakiś mega czadowych akcji, ale to dosłownie z 4 meczyków posklejane.   Głównie stuff z multi PvP. Na

• Opis aukcji XD http://allegro.pl/destiny-na-ps4-raz-w-czytniku-stan-6-6-i4615010390.html

Opublikowano

Możesz je wydać u Speakera na Hunter Cloak / Titan Mark / Warlock Bond oraz emblemat. IMO nie warto, lepiej kupić engram, odkodować go, jak Ci nie przypasuje to zmielić i Exotic Sharda użyć do ostatniego upgrade egzotycznej broni lub zbroi.

Opublikowano

Można też wydawać w Iron Bannerze (jak jest) na reroll perków w ironbannerowych broniach.

Opublikowano

Zbieraj niebieskie engramy i dekoduj od prawej strony. Gupie, ale działa.

Opublikowano

Mam chyba 13 czy 15 level i jakoś mi się totalnie w to nie chcę grać...sprzedawać lub wymieniać czy jeszcze się rozkręci ?

Opublikowano

Zrób 30 poziom, zbierz trochę legendarnych oraz egzotycznych rzeczy, pograj striki / raidy / multi.
Później zdecyduj.
Do 15 levelu tak naprawdę jeszcze nie posmakowałeś gry.

Opublikowano

Ten następca fatebringera WoC to niezły rozpier!@#$ będzie Pretorian jak go zobaczy to ucieknie gdzie pieprz rośnie ^_^

Edytowane przez masta_g

Opublikowano

Witam,

jak ten kamień zdobyć aby wymaskować of the pit chodzi mi że już na max,

pozdrawiam.

Opublikowano

Ją już skończyłem mam 4 poziom chodzi mi o ostatni kamień crota gdzieo go zdobyć.

Opublikowano

Ten kamień wpada randomowo jak pokonasz Crote grając raid na hardzie,z tego co mi wiadomo narazie jest jakiś bug i nikomu nie wpadł.

Opublikowano

No to gratki tam do Croty jeszcze mnie nie było czekam aż ktoś mnie przeciagnie bo tytanem do 5-8 lampy tylko dobiegam.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Jak byście widzieli że będę online to piszcie , chętnie też coś porobie

Opublikowano

Tak sobie popatrzyłem i czy dobrze myślę, że VoG na hard można zrobić tylko wtedy kiedy zrobi się wcześniej VoG na normal? Z chęcią bym zrobił hard'a, bo z niego może wypaść Fatebringer, a broń jako podstawowa ma moc... :D

Ja wczoraj nie dałem rady, ale może dzisiaj mi się uda, więc jakby była ekipa, którą ukończyliśmy VoG normal w tym tygodniu, to można byłoby spróbować zagrać hard... :) Ewentualnie możemy powtórzyć VoG normal i potem hard...

Opublikowano

VoG normal chyba nie ma sensu grać, bo nie było resetu i lootu nie będzie. Dobrze myśle ? :P Na Hard chętnie się piszę, dziś powinienem móc, tylko nie zbyt późno