Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

VoG też mi się bardziej podoba i da się go zrobić bardzo szybko... :) Ja jeszcze przed wtorkiem chciałbym go zrobić ze 2 razy, ale już tym razem na normalu, bo nie chce mi się kombinować na hardzie...

• Odpowiedzi 6,6 tys.
  • Wyświetleń 561,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Również dziękuję, sprawnie poszło, gra nas strollowała z enrage, ale daliśmy radę hehe.  Nastąpił moment, którego jeszcze tydzień temu bym się nie spodziewał, ale jednak. Pozbyłem się PS4 na rzecz Xb

• Skleiłem taki montage korzystając z SHAREfactory. Swoją drogą przyjemny programik.    Nie ma jakiś mega czadowych akcji, ale to dosłownie z 4 meczyków posklejane.   Głównie stuff z multi PvP. Na

• Opis aukcji XD http://allegro.pl/destiny-na-ps4-raz-w-czytniku-stan-6-6-i4615010390.html

Opublikowano

Tylko co za sens jest grać w to na Normalu? No chyba że masz level około 28. lub kombinujesz zrobić trofeum za Raid bez zgonu - inaczej po co?

Opublikowano

Wyczuwam lekki ból doopy o normal'a.

Shardy + Fun taki jest właśnie sens, niektórzy po prostu chcą się fajnie bawić a nie robić wipe'a co 5 minut przeciągając całego raida na kilka wieczorów.

Opublikowano

Dla przyjemności :D Udało się w miarę skompletować ekipę na VoG harda, tylko większość ma po jednej postaci, więc nie da rady zrobić w tygodniu więcej razy na hardzie, a z przypadkowymi osobami nie znającymi polskiego, nie za bardzo mi się chce grać. A na VoG normala zawsze się kogoś znajdzie i nie trzeba za bardzo kombinować, a jedynie zależy mi na energy, których mi brakuje...

Opublikowano

Wczoraj dostałem Last Word-a i nawet nie wiem za co :/ Niby zrobiłem z ekipą Atheona na Hard, ale gdy pojawiło się wszystkio co wygrałem to po prawej go nie było. Tylko Vision of Confluence, "Motorek" i statek. Dopiero jak byłem posprzątać u postmastera(leży tam u mnie kilka pierdoł, na które nie mam miejsca) zobaczyłem egzotyczny pistolet, a wiem, że dostałem go wczoraj, bo rano też zaglądałem żeby zobaczyć co tam leży.

Teraz brakuje mi tylko Monte Carlo.

Opublikowano

Dla przyjemności :D Udało się w miarę skompletować ekipę na VoG harda, tylko większość ma po jednej postaci, więc nie da rady zrobić w tygodniu więcej razy na hardzie, a z przypadkowymi osobami nie znającymi polskiego, nie za bardzo mi się chce grać. A na VoG normala zawsze się kogoś znajdzie i nie trzeba za bardzo kombinować, a jedynie zależy mi na energy, których mi brakuje...

Ja chętnie zrobię choćby dla treningu i 4fun, bo zabawa jest przednia.  Jutro tj. Niedziela można przebiec VoG normal :) gliczowaliśmy przed chwilą Crotę Hard, doszliśmy w 3 do shinkerów. Ja niestety tylko shardy dostałem :P Co do Monte to marzę o tej broni, mega mi się podoba. Trzeba zrobić we wtorek VoG Hard bo w sumie jest dość prosty :) 

Opublikowano

To można dzisiaj zrobić VoG normal, bo kilka osób było chętnych, a harda we wtorek trzeba zrobić musowo... :) Potrzebuję jeszcze dwóch odrzutowych skuterków dla pozostałych 2 postaci... :)

The Last Word'a mogłeś dostać za Nightfall'a, bo wczoraj jak go robiłem, to jeden z nas go dostał. Ja swojego wymaksowałem i do PvP był całkiem dobry, aczkolwiek mam teraz Thorn'a i SUROS'a, tylko tego ostatniego muszę jeszcze trochę upgrade'ować...

Opublikowano

Na Normalu niszczy jak marzenie. Na hardzie też daje radę i używałem go do tego celu nawet, kiedy waliliśmy do Oracli z góry (choć jest problem z amunicją, a łykanie packów na PS3 to katorga - można zginąć 20 razy). Szkoda, że go nie zbuffowali, ale mimo to i tak nadal pozostaje moją główną bronią na VoGa, nawet na Hard.

Opublikowano

Vision of Confluence i Atheon Epilogue jako primary oraz Corrective Measure jako heavy to mój zestaw na VoG + Ice Breaker... :) Najlepiej wychodzi połączenie Atheon + Ice, Atheonem ściągam osłonę, a Ice'em wykańczam minotaury i innych cięższych przeciwników... :)

A naboi nigdy mi w obu nie zabrakło w VoG, w innych miejscach zdarzało mi się ze 2 razy mieć problem z nabojami do primary...

Opublikowano

Wszystko mam, także luz. Przed chwilą praktycznie wymaksowałem Vision Of Confluence, został mi 1 upgrade od obrażeń. Ice Breaker też już w końcowej fazie levelowania. 

Edytowane przez orion50

Opublikowano

Czy robi ktoś wieczorem crota hard na ps3?

Może by mnie ktoś przygarnoł.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Panie i Panowie, mam save przy samym Crocie na normal. Potrzebuje ekipy, która pomoże mi to szybko przejść. Jutro ostatnia szansa. Ktoś pomoże?

Opublikowano

Jak na PS4, to mogę pomóc wieczorem Tytanem z bańką, ale od razu mówię, że nie piszę się na miecznika... Ubiliśmy go raz z parapetu strzelając scout rifle'ami, a nie wyrzutniami rakiet... :) Jak już wpadliśmy wspólnie na sposób, to zajęło nam to 10 minut albo krócej... :)

Opublikowano

Ja spróbuję dzisiaj odpalić, wczoraj musiałem zrobić sobie przerwę od Destiny i obejrzeć film ;)

Opublikowano

A mi się udało wkręcić w VoG'a, więc przez chwilę nie mogłem... generalnie, to miałem wczoraj fartowny dzień... :D

Zaczęło się od zdobycia trofeum za Salvage, dzięki czemu zostało mi tylko jedno trofeum i potem platynka... :D

Później 2x dołączyłem się do ekip, które robiły daily, na sam koniec, żeby zgarnąć nagrody... :D Na szczęście 3 raz robiłem od początku do końca... :)

A największy fart miałem z VoG'iem... :D Zgarnęli mnie holendrzy, 4x32lvl i 2x31lvl (w tym ja). Mieliśmy grać normala, ale chłopaki uruchomili hard'a... :) No i po ubiciu templara dostałem, to na co czekałem... :D Fatebringer'a, ale to nie wszystko... dostałem go dwa razy w tym samym momencie! Myślałem, że to jakaś pomyłka w wyświetleniu na ekranie, ale po zobaczeniu stanu kieszeni, okazało się to prawdą... :) No i ze szczęścia jeszcze go nie rozłożyłem na części... :) A na koniec dostałem jeszcze jedną wyrzutnię rakiet, którą już wcześniej wymaksowałem, więc ją rozłożyłem od razu na części. Jeden z grających dostał jeszcze Vex'a, a tak to nic więcej ciekawego nie wpadło.

Najlepsze było jeszcze to, że zginąłem przy ostatniej walce, ale i tak ekipa w 5 minut dokończyła dzieła beze mnie...:D Generalnie fajny patent mieli, bo z tyłu środkowej półki tytan stawiał bańkę z Weapons of Light, w którą wszyscy najpierw wskakiwali, a potem przesuwali się do przodu do właściwej bańki i poszło na chyba 3 razy i Atheon padł...

Ciekawe jaki dzisiaj będzie tygodniowy strike... :)