Opublikowano 8 czerwca 20195 l Borderlands 3 będzie na konfie Microsoftu, dla mnie oficjalnie MS już wygrał targi Nowy gameplay ma być na streamie IGN po konfie MS, więc IGN wygrywa targi
Opublikowano 8 czerwca 20195 l No wszystkie interesujące mnie gry będą na dwóch konferencjach: MS i Square-Enix, Bethesda zainteresuje mnie dopiero w przyszłym roku (Starfield), z konferencji Ubi najbardziej chcę zobaczyć Watch Dogs 3 i szalony pomysł Clinta Hockinga oraz ich nowe IP, robione przez Ubisoft Quebec (action-adventure, podobno inspirowane BoTW).
Opublikowano 8 czerwca 20195 l Mnie w tym całym E3 przede wszystkim interesuje Biomutant i nowy Star Wars.
Opublikowano 8 czerwca 20195 l Zwiastun Biomutanta z okazji E3 - niby spoko i ciągle mnie ta gra ciekawi, ale jednocześnie wygląda mi to trochę na designerskiego potworka z pomysłami wymieszanymi nieco bez ładu i składu + z brakiem zasobów na ogarnięcie tego technologicznie.
Opublikowano 8 czerwca 20195 l @Square Tak, o 18:15 się rozpoczyna, o 18:30 gameplay ze Star Wars (a później można wrócić do normalnych obowiązków :v)
Opublikowano 8 czerwca 20195 l W dniu 7.06.2019 o 16:59, Hendrix napisał: Wyciekł teaser do nowej gry Ninja Theory: Pokaż ukrytą zawartość https://xboxer.sk/wp-content/uploads/2019/06/Bleeding-Edge-E3-trailer-leaked-XboxerSK.mp4 Ło koreła! Hendrix, weź to usuń, bo to podpada pod CW Przypomina mi to ten goovniany projekt Davida Jaffe - Drawn to Death - dziwaczna popierdółka multi, której po takim zespole bym się nie spodziewał.
Opublikowano 8 czerwca 20195 l lepsza zdrowa bitka z gameplayem niż chodzonka nic nie robionka poyebaną babą
Opublikowano 8 czerwca 20195 l no o to akurat trudno nie będzie, biorąc pod uwagę g e n e r y c z n o ś ć tego 1313
Opublikowano 8 czerwca 20195 l Ok EA koniec żartów, proszę o dobrą grę single, bo dawno nie było nic takiego od tych patafianów. Edytowane 8 czerwca 20195 l przez Cedric
Opublikowano 8 czerwca 20195 l @XM. Łysy od God of War 3 na scenie - możesz zacząć rzucać pomidorami.