Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Targi: E3, GC, TGS

Featured Replies

Opublikowano

Ale beznadziejna konferencja, nawet z FIFY nie puścili gameplayu, nic nowego w Origin/EA Access, 2h zmarnowane.

• Odpowiedzi 13,5 tys.
  • Wyświetleń 855,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano
47 minut temu, Pupcio napisał:

Chłopaki wygląda na to że sk4te, bc3, kotor 3 i ds4 dopiero w przyszłym roku, sory mój insajder się pomylił

Zrobiłes mi nadzieje, bc2 to najlepszy battlefield ;/

Opublikowano
Godzinę temu, XM. napisał:

Były zachwyty osób dla których była to pierwsza część, większość yebala grę gdzie tylko początek i Kronos były dobre. Cała przemiana Kratosa, wątek Pandory, labirynt Hery i niedoyebane zwieńczenie historii był gniotem. Obok Ascension i Choo najgorsza część.

szczerze powiedziawszy to choo saramencko szanuje ale może przemawia przeze mnie nostalgia i to że jak to zobaczyłem na ekranie psp to się prawie obsrałem :pawel: ascension jedyna część której nie skończyłem, wymiękłem w połowie bo już rzygałem tymi gowami

Opublikowano

Serio EA nie przywiozło niczego co by było chociaż trochę interesujące? 

Bo te star warsy wyglądają strasznie czerstwo. :(

Opublikowano
14 godzin temu, SlimShady napisał:

Przecież Untatet w kosmosie jeszcze nie było.

O przepraszam bardzo, ale jednak było:

Spoiler

image_cover.jpg?f=362&n=04a85dc0-784c-11

Opublikowano

Temat do komentowania E3, wrzucajcie tam wszystkie spamowe rzeczy, a tutaj zachowajmy względny porządek i newsy.

Opublikowano

Znowu ta gamepassowa propaganda :pechowiec:

D8jgZL6UIAEMJPI?format=jpg&name=large

SparklingFrequentLemur.gif

Edytowane przez ASX

Opublikowano

Widzę, że całkowicie zmieniają branding, jeśli chodzi o reklamy. Na czele zamiast Xboxa, Xbox Gamepass, IMO potrzebny push marketingowy.

Opublikowano

qli3xyh125331.jpg

Premiera jesienią tego roku, już potwierdzone

W sumie juz na gifie z poprzedniej strony bylo to widac, ale teraz dopiero zauważylem xd

Edytowane przez ASX

Opublikowano

Ano, stawiam na wczesny październik albo koniec września, a propos GP, widzę też, że ludzie już dużo rzeczy znaleźli w PCtowym Game Passie. Good, trzeba będzie wykupić na dłuższy okres.

Edytowane przez Hendrix

Opublikowano
44 minuty temu, Hendrix napisał:

Widzę, że całkowicie zmieniają branding, jeśli chodzi o reklamy. Na czele zamiast Xboxa, Xbox Gamepass, IMO potrzebny push marketingowy.

Może tak będzie się nazywać ich nowa konsola.

Opublikowano

Luźny strzał

xbox a i xbox b

Opublikowano

Osobiście spodziewam się: Xbox(nowa nazwa) i utrzymanie nomenklatury znanej z tej generacji: czyli S dla słabszego sprzętu, X dla mocniejszego.

Opublikowano

jak tam programowanie figaro?

Opublikowano
1 godzinę temu, Hendrix napisał:

Ano, stawiam na wczesny październik albo koniec września, a propos GP, widzę też, że ludzie już dużo rzeczy znaleźli w PCtowym Game Passie. Good, trzeba będzie wykupić na dłuższy okres.

Jest możliwe 

Przyznam szczerze że sam nie wierzylem w premiere w 2019, zwlaszcza przy tym zakresie zmian.

praca Roda Fergusona nie znajduje wystarczającego uznania, to jak szybko udało mu się sformować nowe studio na wysokim poziomie, jak szybko tworzy  i to jaki poziom prezentuja jego gry zasluguje na szacunek.

Opublikowano

@ASX

Gearsy 4 były dla mnie bezpiecznym sprawdzeniem możliwości studia, projektem na rozruch (i osobiście zawodem dla mnie), ale na piątkę czekam mocno - będzie dobrze. No i jednak Coalition zaczęło dużo wcześniej, jeszcze jako Black Tusk Studios (2012), które powstało na zgliszczach jeszcze innego studia.  Ale tak Fergusson to właściwy facet, we właściwym miejscu.

Zmieniając temat: mój post z dywagacjami o Ps5 (na podstawie plotek z B3D dotyczących Navi), nabrał kolorytu, wygląda na to, że wyciekł slide z konferencji AMD i dane zgadzają się w 100%, jeśli chodzi o Navi RX 5700 XT: https://videocardz.com/80966/amd-radeon-rx-5700-xt-picture-and-specs-leaked

Specyfikacja:
GPU - 7nm Navi 
Stream Processors - 2560
Max FP32 Compute - 9.75 TF
Base Clock - 1605 MHz
Game Clock - 1755 MHz
Boost Clock  - 1905 MHz

Opublikowano
16 godzin temu, suteq napisał:

Serio EA nie przywiozło niczego co by było chociaż trochę interesujące? 

Bo te star warsy wyglądają strasznie czerstwo. :(

Pokazali jedną nową grę, trzy stare i dwie wychodzące co roku. Wydaje mi się, że udało im się wejść na szczyt najgorszych prezentacji w historii. Trochę po cichu, bez aplauzu i szumu, ale jednak. 

Opublikowano

Jakby M$ wrócił do czasów świetności z czasów 360 to przesiadam się na Xboxa w następnej generacji. Halo i GoW na poziomie poprzednich części :ohboy: