Opublikowano 19 sierpnia19 sie 1 minutę temu, Mejm napisał(a):Bo my nie jestesmy tego targetem.Tak, masz rację, ale nawet w czasach kiedy byłem targetem takich pokazów to nie pamiętam żeby wszystko tak mocno zlewało mi się w jedno.
Opublikowano 19 sierpnia19 sie Bieda straszna. Onimusha, gierka od ZAUM, RE9 - trzy highlighty, żaden nie powalił. Nawet trailer Residencika skończył się zanim się dobrze zaczął. Ech.
Opublikowano 19 sierpnia19 sie Gra pokazu to Lego Batman. Widać coraz więcej studiów ma totalnie wywalone na wszelkiego rodzaju targi.
Opublikowano 19 sierpnia19 sie Teraz, GearsUp napisał(a):Black Myth day1, grafika i animacje topkaCiekawe, czy pokuszą się o progres, czy raczej copy/paste i szybki hajs z jeszcze gorącej franczyzy.
Opublikowano 19 sierpnia19 sie Słabe to było jak nie wiem. Jak już było wcześniej napisane - kalka goni kalkę
Opublikowano 19 sierpnia19 sie Sequel Wukonga 6/10 zamyka konfę, lolLego Batman delikatnie ratuje sytuację
Opublikowano 19 sierpnia19 sie Tak zmarnowanych 2h na gierki to dawno nie zaliczyłem. Chińskie gówno soulsy, chińskie ff, chińskie gierki z anime lolitami ala genshin. Cały ten kintokowy szajs to wygląda jakby ta sama osoba to robiła. Mistrzowie podjebek podkreślają swój status podjebywania wszystkiego.Wolałem czasy jak chinole siedzieli na utkanej i nie zalewali gówno grami pokazów dla normalnych ludzi.Batman spoko, jak rocksteady woli robic gowna to chociaz bede mial arkham nowe z klocków.
Opublikowano 19 sierpnia19 sie Ale bieda. Najbardziej boli ograniczenie gatunkowe dużych projektów do soulsów i strzelanin/przygodówek FPP. A ten trailer Wukonga 2 to działał w 15 FPSach więc jak to jest target graficzny to premiera za parę lat jak wystartuje nowa generacja i RTXy 7090.
Opublikowano 19 sierpnia19 sie a soulsiarze i tak powiedzą, że tych gier nie wychodzi w cale tak dużo
Opublikowano 19 sierpnia19 sie Małpa to nie souls tylko bardziej aRPG i tak też jest zapowiedziany ten nowy tytuł
Opublikowano 19 sierpnia19 sie Myślę że wszystko się popsuło gdy na scenę weszła podstarzała blondyna.
Opublikowano 19 sierpnia19 sie Fajne te gry z kosza. Będzie sporo materiału do abonamentów W sumie to podobał mi się Cronos i ten taki horror z pre-show Valor Mortis. A i uśmiechnąłem się widząc cross-over Pac-Mana i Sonica, bo z perspektywy czasu to historyczny moment, gdy maskotki Segi i Namco (ostrych rywali w czasach arcade) spotykają się w jednej grze ;)