Opublikowano wtorek o 19:561 dzień 1 minutę temu, Mejm napisał(a):Bo my nie jestesmy tego targetem.Tak, masz rację, ale nawet w czasach kiedy byłem targetem takich pokazów to nie pamiętam żeby wszystko tak mocno zlewało mi się w jedno.
Opublikowano wtorek o 20:041 dzień Bieda straszna. Onimusha, gierka od ZAUM, RE9 - trzy highlighty, żaden nie powalił. Nawet trailer Residencika skończył się zanim się dobrze zaczął. Ech.
Opublikowano wtorek o 20:061 dzień Gra pokazu to Lego Batman. Widać coraz więcej studiów ma totalnie wywalone na wszelkiego rodzaju targi.
Opublikowano wtorek o 20:101 dzień Teraz, GearsUp napisał(a):Black Myth day1, grafika i animacje topkaCiekawe, czy pokuszą się o progres, czy raczej copy/paste i szybki hajs z jeszcze gorącej franczyzy.
Opublikowano wtorek o 20:111 dzień Słabe to było jak nie wiem. Jak już było wcześniej napisane - kalka goni kalkę
Opublikowano wtorek o 20:121 dzień Sequel Wukonga 6/10 zamyka konfę, lolLego Batman delikatnie ratuje sytuację
Opublikowano wtorek o 20:161 dzień Tak zmarnowanych 2h na gierki to dawno nie zaliczyłem. Chińskie gówno soulsy, chińskie ff, chińskie gierki z anime lolitami ala genshin. Cały ten kintokowy szajs to wygląda jakby ta sama osoba to robiła. Mistrzowie podjebek podkreślają swój status podjebywania wszystkiego.Wolałem czasy jak chinole siedzieli na utkanej i nie zalewali gówno grami pokazów dla normalnych ludzi.Batman spoko, jak rocksteady woli robic gowna to chociaz bede mial arkham nowe z klocków.
Opublikowano wtorek o 20:161 dzień Ale bieda. Najbardziej boli ograniczenie gatunkowe dużych projektów do soulsów i strzelanin/przygodówek FPP. A ten trailer Wukonga 2 to działał w 15 FPSach więc jak to jest target graficzny to premiera za parę lat jak wystartuje nowa generacja i RTXy 7090.
Opublikowano wtorek o 20:211 dzień a soulsiarze i tak powiedzą, że tych gier nie wychodzi w cale tak dużo
Opublikowano wtorek o 20:231 dzień Małpa to nie souls tylko bardziej aRPG i tak też jest zapowiedziany ten nowy tytuł
Opublikowano wtorek o 20:231 dzień Myślę że wszystko się popsuło gdy na scenę weszła podstarzała blondyna.
Opublikowano wtorek o 20:241 dzień Fajne te gry z kosza. Będzie sporo materiału do abonamentów W sumie to podobał mi się Cronos i ten taki horror z pre-show Valor Mortis. A i uśmiechnąłem się widząc cross-over Pac-Mana i Sonica, bo z perspektywy czasu to historyczny moment, gdy maskotki Segi i Namco (ostrych rywali w czasach arcade) spotykają się w jednej grze ;)