Starh 3 168 Opublikowano 27 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 Panowie nie ogarniam połączenia skoku z boostem - można to jakoś łączyć? Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 27 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 Dzięki za wspólną grę dzisiaj. Ciężki jest żywot kapitana bo każdy w drużynie chce go zabić. Jutro 19 kontynuacja Odnośnik do komentarza
Cottage 343 Opublikowano 27 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 Ok nie wytrzymałem (w tym wasza zasługa ) ,a miałem takie silne postanowienie aby nie kupować Halo, a tu nic z tego nie wyszło i Lara poszła się ... W czwartek będę w stanie gotowości Odnośnik do komentarza
biszat 5 Opublikowano 27 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 Co prawda teraz mamy miesiac miodowy, bo kazdy wali ochy i achy , jest slodko milo i przyjemnie ... obadamy wlasnie za ten miesiac , Kilka rzeczy ktore draznia - na Legendary AI naszej ekipy ssie. Padasz , towj ziomek stoi obok , wzywasz pomoc ale ni cholery nie podejdze ... - mnie osobiscie drazni to ze jest tyle przerywnikow w tej grze - Mag powinien miec wieszky magazynek . Skoro dali juz to jako bron startowa to kilka pestek wiecej zanim sie przeladuje powinno zrobic robote - Brak widocznych medali w podsumowaniu pomeczowym Poza tym Multi wciaga jak jasna cholera . Nawet odlozylem zakup CoDa na grudzien , albo przyszly rok . Po tym co bylo w H4 czy MCC bylem zalamany , ale tutaj....cudo . Zreszta widac to po ilosci osob grajacych - nie mialem od czasow H3 tak ze 3/4 listy aktywnych friendsow gra w Halo . Mapy sa intensywne, chociaz ten kto zaprojektowal Oriona powinien sie smazyc . Mam wrazenie, ze map na starcie jest troche malo , ale to tylko pewnie wrazenie . Dobrze ze zrobili start Mag+AR No nic obadamy jak sie dalej sprawa rozwinie, czy po drodze nie wyjdzie jakis babol . Na razie z tego co widac 343 dalo rade Warzone - jak grasz z ekpia kumata to bardzo pozytywnie . REQ system , ciagla napierdzielanka itd Odnośnik do komentarza
Ins 5 689 Opublikowano 28 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 (edytowane) Jest gdzieś jakiś tryb gdzie zaczyna się z BRką lub DMR ? No przecież nie idzie grać w to góówno ... Zagrałem w singla troszeczkę: - 1 misja beznadziejnie nudna, brzydka i rozmazana, chyba cała w jakimś 720p - 2 misja już zayebista i o niebo lepiej wyglądająca w jakieś normalnej rozdziałce - legendary solo banalne (przynajmniej w tych dwóch misjach), da się w ogóle zginąć tutaj ? ... Edytowane 28 Października 2015 przez Ins Odnośnik do komentarza
Ins 5 689 Opublikowano 28 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 (edytowane) do usunięcia Edytowane 28 Października 2015 przez Ins Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 28 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 (edytowane) Nie wiem jak na legendary w solo, ale w co-opie we czterech w trakcie drugiej misji w tym 'magazynie' zaraz po lataniu banshe z hunterami i cammo elitami męczyliśmy się dobre pół godziny. Moim zdaniem nie jest wcale jak prosto. Poza tym multi jest mega. Nawet będąc tym najgorszym w mocnej ekipie gra się wyśmienicie, a przy okazji kilku rzeczy i odruchów się człowiek nauczy. Właśnie ukończyłem singtla na heroicu i generalnie chciało by się więcej, dalej poznawać kolejne wydarzenia i ogrywać takie misje... Już nie raz pisałem, że czwórka mnie zawiodła. Piątka w dwa dni całkowicie mi to zrekompensowała... a to dopiero początek. Edytowane 28 Października 2015 przez Hum Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 28 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 nie rozumiem narzekań na kampanię, dla mnie to najlepsza póki co kampania w serii - bardzo dobrze wyreżyserowana, poprzednie jakoś nie wciągały na zasadzie "o kolejna misja, kolejna mapa poszczelam se" - w czwórce to już wogóle 1 misja dziennie bo zasypiałem. wczoraj za jednym posiedzeniem juz zaczynamy 9 misje a gralo by sie dluzej i dluzej to co sie czasem dzieje - kilkadzisiąt postaci, wszyscy sie nakur.wiaja, wybuchy, pojazdy misja bodaj 8 w wąwozie, to oświetlenie, 2 mechy, rozpyerdol, te świątynie, woda no i stale jak nózki xboxa 60fps i 4 osobowy coop szkoda że kampania taka krótka podobno Odnośnik do komentarza
czeskimaster 3 251 Opublikowano 28 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 Ci co ograli singla, pl dubbing do końca ssie? Czy nie przeszkadza, na tyle abym musiał szukać wersji ang? Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 28 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 mi nie przeszkadza polski dubbing, imo lepszy od 4 części Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 28 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 Ja wczoraj skończyłem dwie misje o ile pierwsza na legendary poszła gładko tak w magazynie w drugiej troche siedziałem xD ale faktycznie legendary prostsze niz w poprzednich częściach Co do multi rozegrałem 5 (3xslayer 2xswat) meczyków i rewelacja szkoda ze musiałem dzis iść do pracy bo pewnie grałbym do rana Ins w swat zaczyna sie z BR, a normalny slayer to tylko magnum i ar chyba Odnośnik do komentarza
biszat 5 Opublikowano 28 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 Ci co ograli singla, pl dubbing do końca ssie? Czy nie przeszkadza, na tyle abym musiał szukać wersji ang? Nie musisz szukac wersji ang - jak bedzie przeszkadzal Ci dupping poo prostu zmien jezyk systemu konsoli i bedziesz mial wersje ang Ins - moze musisz sie przyzwyczaic . Moze pozniej dodadza jakies tryby gdzie bedziesz mial br+dmr Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 28 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 Ludzie którzy dają oceny 6/10 za kampanie są tak samo zyebani jak ci co glosowali na pis. 3 1 Odnośnik do komentarza
Figuś 21 129 Opublikowano 28 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 Pytanie do tych co zamawiali w euro agd, dostaliście już te kody na dodatki? Odnośnik do komentarza
Ins 5 689 Opublikowano 28 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 (edytowane) Ja mam z euro i póki co nie dostałem kodów. Wielka szkoda, że nie ma od razu tych trybów. Kompletnie odechciewa mi się grać z ARką i pistolem na starcie. Wiem, że w końcu dodadzą odpowiednie tryby no ale niesmak pozostaje. Edytowane 28 Października 2015 przez Ins Odnośnik do komentarza
wrog 608 Opublikowano 28 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 Gdyby ktoś był zainteresowany, to zrobiłem kilka poradników wideo ze wszystkimi znajdźkami, czaszkami i trudniejszymi osiągnięciami: http://www.onlinecenter.pl/14008/Aktualnosci/Halo-5-Guardians-poradniki.html 9 Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 28 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 Dzieki przyda sie jak skończę singla zeby pozbierać czaszki Odnośnik do komentarza
Moldar 2 242 Opublikowano 28 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 (edytowane) Testował ktoś wersję z UK ? Jak ustawi się polski język, będą polskie napisy z angielskim dubbingiem jak było z Halo 4 ? Edytowane 28 Października 2015 przez Moldar 1 Odnośnik do komentarza
Marek_Nawrotkiewicz 3 Opublikowano 28 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 Może ktoś mi w skrócie wyjaśnić ten system req? Jak używać te nowe skórki do broni itp ? Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
JuanMag 159 Opublikowano 28 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 Ja mam z euro i póki co nie dostałem kodów. Wielka szkoda, że nie ma od razu tych trybów. Kompletnie odechciewa mi się grać z ARką i pistolem na starcie. Wiem, że w końcu dodadzą odpowiednie tryby no ale niesmak pozostaje. Ins pomimo tego ze nie ma BR na start to tryby sa nawet dobrze zbalansowane ( pistol jako podstawowa bron daje rade ). Odnośnik do komentarza
Ins 5 689 Opublikowano 28 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 Nie twierdze, że są źle zbalansowane ale teraz wygląda to tak, że na mapie jest za dużo power weaponów, do których siłą rzeczy zalicza się przez taki loadout BR i DMR też. Pistol jest świetny ale z większej odległości nie ma startu do wyżej wymienionych. Odnośnik do komentarza
biszat 5 Opublikowano 28 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 Marek - system REQ jest bardzo prosty . Grajac mecze zdobywasz punkty , pozniej wymieniasz je na paczki . Osobiscie polecam tylko te zlote za 10k punktow . W paczkach masz bronie , pojazdy , skiny , emblematy , jakies boosty . Glownie te rzeczy sa do wykorzystania w Warzone . Skiny do broni to jedyna rzecz do uzycia w Arenie, jak rowniez xb boosty . W Warzone wykonujac zadania ( zdobywanie bazy , ubijanie bossow , ) ladujesz pasek ( na dole ekranu ) ktory pokazuje z ktorego poziomu REQ mozesz uzyc . NP poziom 1 to tylko podstawowe bronie , poziom 3 to juz BRki , kolejne poziomy to mozliwosc wybrania mocnych broni , dobrych pojazdow . Odnośnik do komentarza
Czezare 1 448 Opublikowano 28 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 Ja mam z euro i póki co nie dostałem kodów. Po zapreorderowaniu CoD-a w Euro AGD kod na betę tegoż wysłali mi na maila po trzech dniach. W przypadku H5 będzie z całą niepewnością podobnie... Odnośnik do komentarza
Marek_Nawrotkiewicz 3 Opublikowano 28 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 BISZAT dzięki za info Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
Marek_Nawrotkiewicz 3 Opublikowano 28 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 Jeżeli kto jest chętny do gry to zapraszajcie gt: marus8777 Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi