Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Mario Kart 8 Deluxe

Featured Replies

Opublikowano

ALE MNIE WCZORAJ WKUR.WILIŚCIE

Miałem ochotę rozwalić konsolkę o muszlę klozetową, a sąsiedzi trochę się nasłuchali, bo w kibelku mocniej rezonuje. 

KIJ WAM W OKO!

MK8D 1/10

I jeszcze ten komentarz kobiety zaglądającej mi przez ramię: przy tej grze tak się wściekasz?!! :/

• Odpowiedzi 2 tys.
  • Wyświetleń 205,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Ty gnoju pierdolony :[

Pajgi jest z tych co zawsze gadali w szkole: nie uczułem się. A potem same piąteczki.

Stoisz tam gdzie zomo (pipi)u.

To uczucie gdy prowadzisz poł wyścigu i dojeżdżasz jako ostatni 

Opublikowano

Jakie (pipi) piąteczki?! Stały repertuar - jadę sobie za Jajczesem i (pipi), (pipi), (pipi), (pipi) oraz (pipi) ....12 i  (tak trochę w duchu, tak trochę nie w duchu) DLACZEGO TYLKO MNIE NAPIERDALACIE?!!!!! HUUUUUUUJJJJJEEEEE!!! Później max z tego wyciągałem 4-6 miejsce. Raz byłem dwunasty. Po czym w drugim z kolei wyścigu pierwszy (SSIJCIE!!!!! BUAHAHAHAHAHA!!!!! kochanie uspokój się OK <_< ).... BO WE MNIE NIE NAPIERDALALIŚCIE!

No coś w ten deseń.

przepraszam wszystkich under osiemnaście czytających ten temat

Opublikowano

Dziś w końcu będę mógł z Wami pograć, szykować dupy, ostro ćwiczyłem na wyjeździe

Opublikowano

Bez wątpienia ta gierka wyzwala w ludziach czyste zło. Kobiety i dzieci? Gińcie! Gość przede mną dostaje od każdego jest walcowany przez każdego? Dołożę coś od siebie

Jakie (pipi) piąteczki?! Stały repertuar - jadę sobie za Jajczesem i (pipi), (pipi), (pipi), (pipi) oraz (pipi) ....12 i (tak trochę w duchu, tak trochę nie w duchu) DLACZEGO TYLKO MNIE NAPIERDALACIE?!!!!! HUUUUUUUJJJJJEEEEE!!! Później max z tego wyciągałem 4-6 miejsce. Raz byłem dwunasty. Po czym w drugim z kolei wyścigu pierwszy (SSIJCIE!!!!! BUAHAHAHAHAHA!!!!! kochanie uspokój się OK <_< ).... BO WE MNIE NIE NAPIERDALALIŚCIE!

No coś w ten deseń.

przepraszam wszystkich under osiemnaście czytających ten temat

Nie czyń drugiemu, co tobie niemiłe!!! :)

Edytowane przez zdrowywariat

Opublikowano

Dziś w końcu będę mógł z Wami pograć, szykować dupy, ostro ćwiczyłem na wyjeździe

Ok, to dzis juz nie gramy

Opublikowano

Muszę przyznać że wczoraj fajnie się z wami grało.

Opublikowano

Tylko DLA CZEGO ?!!! Nie ma zaproszeń i czatu głosowego.

To co sie dzieje na torze to kwintesencja gamingu. Dawno tak fajnie nie grało mi sie w żaden tylu multiplayer.

Gra sie super

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

XBL : PolskiMurzyn

PSN : Murzyn_PL

N : SW-1143-4343-2249

Opublikowano

Przecież Ty 2000h nabiłeś na WiiU, więc po co Ci jeszcze jakieś treningi? :)

Opublikowano

ALE MNIE WCZORAJ WKUR.WILIŚCIE

Miałem ochotę rozwalić konsolkę o muszlę klozetową, a sąsiedzi trochę się nasłuchali, bo w kibelku mocniej rezonuje. 

KIJ WAM W OKO!

MK8D 1/10

I jeszcze ten komentarz kobiety zaglądającej mi przez ramię: przy tej grze tak się wściekasz?!! :/

Cieszy mnie, ze nie tylko ja sie czasem pizgam przed ekranem przy tej grze (zwlaszcza przed meta kiedy dostaje 4-7 muszli jedna po drugiej i mnie wszyscy wyprzedzaja i zamiast byc top3-4 to spadam na 12) :D

Ktora appka pod te chaty Nintendo i inne badziewia?

Opublikowano

no ja wczoraj pierwszy wyścig, jestem pierwszy i w mordę pier,dolony jaczes strzelił we mnie czerwoną muszelką na ostatnim zakręcie

znowu zjadł czerwoną pier,dolony farciarski skur,wiel.

a potem w jednym wyścigu jak z 3 miejsca spadłem na 12 na podczas ostatniego okrążenia, to joycony przeleciały przez pół pokoju, dobrze że na łóżko 

nienawidzę tej gry i ją kocham

Opublikowano

wywala wam dzisiaj z meczy i dluzej szuka przeciwnikow?

Opublikowano

własnie gram cały dzień, nic z tych rzeczy

Opublikowano

no ja wczoraj pierwszy wyścig, jestem pierwszy i w mordę pier,dolony jaczes strzelił we mnie czerwoną muszelką na ostatnim zakręcie

a potem w jednym wyścigu jak z 3 miejsca spadłem na 12 na podczas ostatniego okrążenia, to joycony przeleciały przez pół pokoju, dobrze że na łóżko 

yebnalem cie skillowo zielona, uciekajac sie do wrecz niemozliwej trajektorii  :sir:

Opublikowano

ale nie przeklinaj co?

;)
Opublikowano

Ta gra wywołuje w ludziach negatywne emocje :ragus:

Opublikowano

Ta gra wywołuje w ludziach negatywne emocje :ragus:

https://9gag.com/gag/aBWNWVz

Opublikowano

O ktoś zrobił gifa z mojej wczorajszej gry. Fajnie.

Opublikowano

co za bieg okoliczności, bo z mojej też

Opublikowano

Wspominałem już o tym przy Wii U, ale w tej grze osoba na drugiej pozycji ma najbardziej przeyebane. Schemat wygląda mniej więcej tak:

R82Vh1y.png

Niebieski shell wpada z tego co pamiętam tylko na miejscach pomiędzy 5-8, w zasadzie ma minimalny benefit dla osoby, która go rzuca, a dodatkowo najczęściej losuje się w momencie kiedy koleś na czele stawki może mieć na to spokojnie wywalone, bo i tak wszystkich odstawił na kilometr.

Opublikowano

Wspominałem już o tym przy Wii U, ale w tej grze osoba na drugiej pozycji ma najbardziej przeyebane. Schemat wygląda mniej więcej tak:

R82Vh1y.png

Niebieski shell wpada z tego co pamiętam tylko na miejscach pomiędzy 5-8, w zasadzie ma minimalny benefit dla osoby, która go rzuca, a dodatkowo najczęściej losuje się w momencie kiedy koleś na czele stawki może mieć na to spokojnie wywalone, bo i tak wszystkich odstawił na kilometr.

True, zazwyczaj gdy byłem drugi, czy trzeci, to przejeżdżał przeze mnie walec :).