Opublikowano 19 lipca 20168 l Kupowanie gier na konto US wymaga konta paypal i wirtualnych kart PSN- ja korzystam z tej stronki: http://www.gamecarddelivery.com Nie mialem do tej pory zadnych problemow, a faktycznie perelki takie jak Harvest Moon: Back to Nature czy Mega Man X4/5 sa dostepne tylko w US store.
Opublikowano 2 sierpnia 20168 l http://allegro.pl/konsola-sony-playstation-vita-wifi-pch-1004-8gb-i6380596950.html Spoko aukcja, warto?
Opublikowano 29 sierpnia 20168 l Kurde, pół godziny zajęło mi zrzucenie fotki z Vity. Na PC ciągle mam "żądanie deskryptora USB nieudane", Menedżer Zawartości nie wykrywa w ogóle urządzenia. Druga Vita śmiga bez zarzutu. Co ciekawe ta wadliwa podłączona do PS3 działa bez problemu. WTF ?
Opublikowano 29 sierpnia 20168 l Zainstaluj jeszcze raz sterowniki do usb od Vity oba modele to jeden gatunek czy jedna to Oled a druga Slim? Ja po przesiadce na Slima musiałem wyczyścić sterowniki bo nie chciał mi PC jej czytać Mi pomogło użycie QMCA http://wololo.net/downloads/index.php/download/8241
Opublikowano 29 sierpnia 20168 l Jak dobrze podłącze to łapię. Czyli jednak w jednej Vicie mam coś spier,dolone, a mianowicie port USB .
Opublikowano 29 sierpnia 20168 l Może to kabelek u mnie kabel był zniszczony od Fata i łapał pod dziwnymi kontami. Jest nadzieja!( jeżeli to fat)
Opublikowano 29 sierpnia 20168 l Obie to OLED . Mam inny kabel, ładniejszy (ten fakt, jest trochę dziwnie uszkodzony przy końcówce) i efekt niestety dokładnie ten sam. Raczej jednak problem z Vitoldem. Chyba będzie trzeba raz kiedyś go sparować żeby działał przez WiFi i tyle. W sumie nie wiem za bardzo do czego mi to połączenie w ogóle miałoby być potrzebne, teraz chciałem screenshoty tylko zgrać. To jedyne zastosowanie jakie widzę teraz.
Opublikowano 29 sierpnia 20168 l ja swego czasu sporo kupowalem cyfrowo, do tego gierki z plusa wiec caly backup mam na pc bo nie zmiescilby mi sie na 32gb karcie a tak wygodniej i szybciej przerzucic cos na linii pc-vita niz na nowo sciagac cos z psn jesli nie masz plusa to tez wygodnie tak savy przenosic na pc bo jak usuniesz babelka z vity to od razu usuwasz gre/save/ewentualny patch
Opublikowano 29 sierpnia 20168 l Pytanie czy to wszystko mogę też zrobić na PS3? Bo jak tak to nie ma problemu. Zobaczę jeszcze też jutro jak na OSX się sprawy mają. Jak to jest z kartami pamięci, mogę do jednej konsoli używać zamiennie dwóch? Na jednej mieć część gier na drugiej kolejną część?
Opublikowano 29 sierpnia 20168 l jesli na obu kartach zarejestrowany jest ten sam uzytkownik to tak, bez problemu, jesli nie i chcesz sie bawic w rozne konta to czeka cie za kazda podmianka przewracanie ustawien vity, ponowne logowanie do psn, powrot do ustawien fabrycznych itp tak - ps3 tez moze robic za taki dysk zewnetrzny vity do trzymania i kopiowania gierek
Opublikowano 30 sierpnia 20168 l Na obu kartach będzie ten sam użytkownik, dokładnie . Teraz tylko wyrwać gdzieś nówkę 16GB. Na allegro jakieś "powystawowe", "wersja OEM bez pudełka", śmierdzi mi to z daleka.
Opublikowano 31 sierpnia 20168 l Ile teraz warto zapłacić za białą Vitę Slim 2004 ? Chodzi mi o tą granicę że powyżej tego to już nie? Firmware 3.60.
Opublikowano 12 grudnia 20168 l Planuję kupić vitę. Głównie do ogrywania klasyków z psxa no i hitów z vity jak lbp czy uncharted, oraz do grania w łóżku w gry z ps4. Jaką wersję najlepiej obecnie kupić. Chciałbym kupić fajną używkę tak do 5 stówek. Na co zwrócić uwagę? Czy jest wygodniejsza od zwykłego 3dsa? Jak jest z Football managerem, bo wyszła tylko wersja 2014. Są jakieś pathe z aktualizacją składów ? Rozumiem, że jak na ps3 zakupiłem crasha i ff7 to na vicie będę miał do nich dostęp ? Edytowane 12 grudnia 20168 l przez Cosmos
Opublikowano 12 grudnia 20168 l FM na Vicie podobno jest skopany pod względem masakrycznie długich loadingów. No i sam FM w założeniu jest oparty na ogromnej ilości tekstu który trzeba czytać, a robienie tego na małym ekranie vity to pewnie straszna sprawa. Ja bym odpuścił i został przy PC jeśli chodzi o grę w FMa.
Opublikowano 17 grudnia 20168 l Każda gra z psp i ps one dostępna w ps store odpali na vicie? Jakie perełki z psp polecacie? Grałem tam tylko w tekkena chwilę, psp nigdy nie miałem. Edytowane 17 grudnia 20168 l przez Cosmos
Opublikowano 17 grudnia 20168 l patapon, locoroco, kilzon liberation ( najlepszy kilzone ), wszystkie gta, god of war, lumines Edytowane 17 grudnia 20168 l przez kubson
Opublikowano 17 grudnia 20168 l No i obowiązkowo Tactics Ogre: Let us Cling Together oraz Castlevania: Dracula X Chronicles. W tym drugim z tytułów masz kilka gier, z których jedną jest Castlevania: Symphony of The Night. Polecam mocno.
Opublikowano 18 grudnia 20168 l Kurde, ale chyba nie każdą grę odpalę z psp, nawet jak jest dostępna w sklepie? Bo taka fifa street 2 ma dopiskę psp. Natomiast inne gry psp i ps vita. To jakiś błąd czy kompatybilność jest niepełna?
Opublikowano 18 grudnia 20168 l Jeśli nie ma dopisku PSV to nie będziesz mógł pobrać gry na konsole bądź skopiować z PS3. Przynajmniej oficjalnie.
Opublikowano 30 grudnia 20168 l chodzi za mna kolorowa vita i teraz pytanie werja japonska ma przestawione przyciski X O to samo bedzie w wersji azjatyckiej ?
Opublikowano 30 grudnia 20168 l Pytanie za 100pkt czy sejw z karta zapisany w chmurze bedzie dzialal z wersja cyfrowa gry (mowa o ff x hd)?