Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Odpowiedzi 3,7 tys.
  • Wyświetleń 274,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Oj no już Kyo, i bluber i Ty macie swoje racje i swój punkt widzenia  oba prawidłowe, w pewnej części. Ale i tak istotnym jest to, by nie spamować i nie robić CW poza CW, więc uprzejmie proszę o SPOKÓ

• no też liczyłem na inFamous, co zrobić

• Kalinho_PL
    Kalinho_PL

Noooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo   Trine2? Serio? Plus schodzi na psy. Czyżby miał racje mój ziomek, który stwierdził, że od kiedy PS+ będzie obowiązkowy dla posiadaczy PS4, to nie ma co

Opublikowano

DriveClub od 8.10 czy 10.10 będzie do pobrania via PS+ ?

Opublikowano

10.10 to w UK nie wiadomo dlaczego. :/ Ale ważne ze Reszta Europy dostaje paczkę gier w tym i DC

Opublikowano

Plusowe ma tylko 10 aut i jeden tor w 11 wariacjach i brak darmowych DLC.

Edytowane przez Zdunek

Opublikowano

PS+ Edition to obszerniejsze demo: 5 tras w jednym kraju, 10 aut i 5 eventów oraz wszystkie tryby gry. W pełnej wersji 25 tras w pięciu krajach, 50 aut i 50 eventów.

Opublikowano

Plusowe ma tylko 10 aut i jeden tor w 11 wariacjach i brak darmowych DLC.

Wszelkie DLC jakie będą w DriveClub w przyszłości będą za darmo dla pudełkowej wersji? Na jakiej zasadzie to działa? Będzie dodawany Season Pass do każdego pudełka?

Opublikowano

Zobacz ten okrąg wyżej.
Po premierze
PS Plus Edition:
Aktualizacje: Na żółto
Pudełkowa edycja:
DLC Free Pack: Na niebiesko
Kompletna edycja/Pudełkowa+Season Pack:
DLC Free Pack: Na niebiesko
SEASON PACK: Na czerwono

Edytowane przez Zdunek

Opublikowano

Oczywiście, że nie. Za season passa będziesz musiał dodatkowo zapłacić.

Opublikowano

Niby mial byc "trial: Driveclub w P+ w USA od 7.10.14, ale nie ma i chyba nie bedzie nie wiem czy Sony w ciula polecialo ale jest tylko dla abonamentow + do pobrania pelna wersja za mniej kasy, wie cos ktos o tym ? 

Opublikowano

O godzinie 18 dziś będzie, było wałkowane to tysiąc razy.

Opublikowano

Dobrze ze sie nie hajpuje samochodowkami, gra miesiąca - Dust an Elysian Tail juz dostepna przez przegladarke do pobrania :D

Opublikowano

Dobrze ze sie nie hajpuje samochodowkami, gra miesiąca - Dust an Elysian Tail juz dostepna przez przegladarke do pobrania :D

Też mam zamiar pograć w Dust an Elysian Tail :D ale najbardziej czekałem na DC PS+ no ale cóż bywa :)

Opublikowano

Ja kupiłem pełna wersje i jak narazie jestem zadowolony, szybka, poczucie prędkości i skupienie, grafa nie zabija ale denerwuje brak połączenia z serwerami Dc ! No i czy ktos wie kiedy wprowadza ta dynamiczna pogodę?

Po za tym, nie ma tematu driveclub?

Opublikowano

dust goty <3

Opublikowano

co to to dust jest? na YT wyglada ladnie, a nie wiem czy ciągnąć. Spelunky dla mojej kobietki, która splatynowała Raymana się nada się? jak z trofikami tu i tu? dzięki, e-koledzy <3

Opublikowano

Mnie Dust wynudził na pc.Spelunky to GOTY giera.Wciąga jak bagno,a przy tym jest cholernie trudna.

Opublikowano

W Spelunky żeby zrobić wszystkie trofea to trzeba być robotem

Opublikowano

O godzinie 18 dziś będzie, było wałkowane to tysiąc razy.

nie zebym plakal za tym Driveclubem ale nie ma i nie zapowiada sie zeby byl chociaz moze nie jestem w temacie ale na oficjalnym blogu cos juz nadzieje traca. 

http://blog.us.playstation.com/2014/10/01/preview-octobers-free-game-lineup/comment-page-11/#comments

Edit: dobra juz wszystko wyczytalem na glownej PPE.pl ;) premiera okrojonej wersji opozniona :P

Edytowane przez ari9217

Opublikowano

Co się dzieje z PSN? Mieli je wyłączyć jutro a dzisiaj od rana mam  błąd E-820001F7 , czasami od razu a czasami mogę chwilę podziałać w menu zanim mnie wywali (Destiny mi działało jak sprawdzałem godzinę temu)

Edytowane przez Suboshi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.