Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano
  • Autor

Kliknij opcje na pierwszej lepszej grze z Plusa, i w informacjach masz pozostały czas.

• Odpowiedzi 3,7 tys.
  • Wyświetleń 275 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Oj no już Kyo, i bluber i Ty macie swoje racje i swój punkt widzenia  oba prawidłowe, w pewnej części. Ale i tak istotnym jest to, by nie spamować i nie robić CW poza CW, więc uprzejmie proszę o SPOKÓ

• no też liczyłem na inFamous, co zrobić

• Kalinho_PL
    Kalinho_PL

Noooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo   Trine2? Serio? Plus schodzi na psy. Czyżby miał racje mój ziomek, który stwierdził, że od kiedy PS+ będzie obowiązkowy dla posiadaczy PS4, to nie ma co

Opublikowano

Kliknij opcje na pierwszej lepszej grze z Plusa, i w informacjach masz pozostały czas.

Przecież napisałem, ze dane sa nieaktualne bo konsola nie jest podpięta do neta. 

Opublikowano
  • Autor

Jak była podpięta w momencie jak miałeś przedłużone to są aktualne.

Opublikowano

Czy ktoś wie o co może chodzić z brakiem możliwości zweryfikowania licencji po ściągnięciu gier z plusa? Mam plusa do czerwca, co miesiąc ściągam normalnie gry a w tym miesiącu po ściągnięciu mam na wszystkich grach kłódki i wyskakuje komunikat z pierwszego zdania. WTF? 

Opublikowano

Nic nie robiłem, żeby było śmieszniej. Mogę ściągać wszystko, kupiłem nawet dwie gry które działają normalnie a z PS Plus wyskakuje, że nie mogę połączyć się z siecią >_> chyba czas sprawdzić skuteczność Sony Poland.

Opublikowano

Dawno nie było promocji na ps plus. Gdzieś jakiś tani kod za jakieś ~160 zł ktoś widział?

Opublikowano
  • Autor

Ostatnio były właśnie na allegro po 159.

Opublikowano

W grudniu przedłużyło mi się na rok a potem na(pipi)any zapomniałem o tym i sam przedłuzyłem jeszcze raz :( Kur.wa do grudnia 2017 mam konto w plusie :(

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

no i będzie broforce w marcu

Edytowane przez Yano

Opublikowano

No i cieszcie się, bo to świetna gra do coopa i do tego dosyć trudna, szczególnie późniejsze poziomy. :)

Opublikowano
  • Autor

Czy SSHD nie jest przypadkiem w wersji cross-gen?

Opublikowano

nie jest, stardust na ps4 ma jakis podtytul i jakies dedykowane tryby i planety i bossow, cos jak wersja z vity - niby cala zabawa i sens ten sam ale to osobna autonimiczna wersja

Opublikowano

Nie ten sam, ten z plusa zapewnia unikatowe doświadczenie płynące z obcowania z zachwycającą technologią PS4 :kaz:

Opublikowano

Na PS3 tytuły z Welcome Back.

Opublikowano

Tragedia, nie wiem czemu nie dadzą jakichś normalnych pudełkowych/dużych tytułów, nawet starszych (jakiś Black Flag czy coś starego innego). 

Opublikowano

black flag chodzi po 40zł weź kup i przestań płakać 

Opublikowano

Tragedia, nie wiem czemu nie dadzą jakichś normalnych pudełkowych/dużych tytułów, nawet starszych (jakiś Black Flag czy coś starego innego). 

Black Flag ma fajny klimat ale traumatyczne sterowanie głównym bohaterem. Dlaczego nie ma gier AA w plusie? Może dlatego że sony musiałoby zapłacić dla wydawcy takiej gry więcej kasy niż płacą małym developerom za ich Indyki. 

W zasadzie to nie wiem, wisi mi już ten plus ale podoba mi się tylko to że gry na Vitę ratują tego trupa przed sprzedażą. 

Opublikowano
  • Autor

Nie dają AAA, bo wychodzą z logicznego założenia, że jak komuś zależało na dużym tytule to go kupił. Dla dobra graczy serwują tytuły, których normalnie byś nie nabył.

Opublikowano

#wheretheFrajersAre powinno byc na tym trailerze. Fajnie, ze daja takie mniej znane gierki ale cos duzego tez mogliby w koncu dac. Microsoft to dopiero szykuje ofertę. No nic chociaż tego Super Stardusta sprawdzę.

Opublikowano

Nie dają AAA, bo wychodzą z logicznego założenia, że jak komuś zależało na dużym tytule to go kupił. Dla dobra graczy serwują tytuły, których normalnie byś nie nabył.

Przestaję narzekać :D Ale nie sprecyzowałem, chodzi mi głównie o kolosalną jak dla mnie różnicę między ofertą PS+ na PS4, a na PS3 czy Vitę. Tam są normalnie gry AA i Sony nie narzeka że drogo. Przecież PS+ za darmo nie jest więc takie tłumaczenie jest do dupy.

Edytowane przez Nitro619

Opublikowano

Tego Szadou Fou, to mogliby wreszcie wrzucić i się nie wygłupiać z tym drobiem. Fajnie raz na jakiś czas, ale ja by chętnie wreszcie zjadł jakiegoś kotleta. 

Opublikowano

#wheretheFrajersAre powinno byc na tym trailerze. Fajnie, ze daja takie mniej znane gierki ale cos duzego tez mogliby w koncu dac. Microsoft to dopiero szykuje ofertę. No nic chociaż tego Super Stardusta sprawdzę.

Drugi miesiac masz plusa i ciągle narzekasz, ograj gierki najpierw a potem koment ;) duże gierki i tak się kupuje a niektórych indyków w życiu byś nie kupił a czasem pojawiają się perły jak guacamelle, isaaac, meat boy, eather one, helldivers, miami, apotheon ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.