Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

• na kąsolach nie ma symulatorów (tylko błagam nie wyjeżdżajcie mi z Gran Turismo i Ace Combat)

nie wiem, nie znam się (choć w gatunku computer RPG pewnie coś się znajdzie na komputry :teehee:)

pytasz o MMO, naprawdę?

to się rozumie samo przez siebie, 60fps@1080p > 20fps@640p

nie wiem, nie znam się

ARMA, Buterfild, Counter Strike, nuff said

no tutaj nawet nie ma nad czym dyskutować

Civilization, Total War, Europa Universalis, DEFCON, lista się ciągnie

to też nie podlega większej dyskusji

nie wiem, nie gram w horrory, ale jakieś tytuły typu Amnesia mi się nasuwają

point&click, możecie klikać na konsolach?

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 743,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

Krótko: X Rebirth - jedna z gier, dla której kupiłbym PC

i porządnego dżoja :)

Edytowane przez Andreal

Opublikowano

A czyli tak sobie tylko powiedziałeś, nie mając nic na podparcie swojego pierdu-pierdu. Ok, ale to nie trać czasu ludziom, albo pisz od razu, że tak tylko sobie żartujesz :)

Ty masz 13-naście lat ? Gdzie ty żyłeś , że negujesz te gatunki gier ? Jesteś tak ogromnie niezorientowany w branży , że głowa mała. Nie wiesz nawet oczywistości. Wejdź sobie najlepiej na lipny gamerankings i wpisz te gatunki gier. Zobaczysz kto przeważa ilością i jakością ( tylko proszę, nie licz gorszych na konsolach multiplatform ze względu na animację i grafę ). To już rozpaczliwe zagranie ale ty naprawdę nic nie wiesz xD

Edytowane przez Sebastian Ś.

Opublikowano

PS. Wspolczuje zakupu imaca (͡° ͜ʖ ͡°).

LoL - spoko, przyzwyczailem sie do takich zaczepek w kraju cebulakow.

Po co kupywac BMW czy Merola, polonez to tez duzy samochód, lub znowu po co komu Porsche czy Ferrari, wystarczy magnetyzer na przewody paliwowe w swojej Hondzie z niemiec zalożyć nie? ;)

Opublikowano

A czyli tak sobie tylko powiedziałeś, nie mając nic na podparcie swojego pierdu-pierdu. Ok, ale to nie trać czasu ludziom, albo pisz od razu, że tak tylko sobie żartujesz :)

Mendrek kiedy kupujesz Ps4 i jak wrażenia z grania w tLoU?

Opublikowano

PS. Wspolczuje zakupu imaca (͡° ͜ʖ ͡°).

LoL - spoko, przyzwyczailem sie do takich zaczepek w kraju cebulakow.

Po co kupywac BMW czy Merola, polonez to tez duzy samochód, lub znowu po co komu Porsche czy Ferrari, wystarczy magnetyzer na przewody paliwowe w swojej Hondzie z niemiec zalożyć nie? ;)

Analogie Imaca do BMW, Porsche czy Ferrari a PC do Hondy z niemiec (͡° ͜ʖ ͡°).

Console Wars exlusives, the best in the universe <3

Opublikowano

• na kąsolach nie ma symulatorów (tylko błagam nie wyjeżdżajcie mi z Gran Turismo i Ace Combat)
  • nie wiem, nie znam się (choć w gatunku computer RPG pewnie coś się znajdzie na komputry :teehee:)
  • pytasz o MMO, naprawdę?
  • to się rozumie samo przez siebie, 60fps@1080p > 20fps@640p
  • nie wiem, nie znam się
  • ARMA, Buterfild, Counter Strike, nuff said
  • no tutaj nawet nie ma nad czym dyskutować
  • Civilization, Total War, Europa Universalis, DEFCON, lista się ciągnie
  • to też nie podlega większej dyskusji
  • nie wiem, nie gram w horrory, ale jakieś tytuły typu Amnesia mi się nasuwają
  • point&click, możecie klikać na konsolach?

Zgadzam się z tobą w 100%, ale biorąc pod uwagę panel dotykowy w DS4 i w point&click czy strategie będzie można grać, to nie to samo, ale...

Edytowane przez Andreal

Opublikowano

• nie wiem, nie znam się (choć w gatunku computer RPG pewnie coś się znajdzie na komputry :teehee:)
  • nie wiem, nie znam się

- jest Forza, jest Gran Turismo, ba nawet niedoceniony acz bardzo zaawansowany pod względem symulacji Supercar Challenge.

- myślę że na console RPG też się coś znajdzie, ale wiem że nie piszesz, bo przecież wiadomo że rpg-ami akurat konsole stoją. Nawet wielki bastion rpg-owy z PC-ta o nazwie D3 będzie miał usprawnioną wersję na konsole, której to wersji nie doczekają się komputry.

- tak, skoro World of Tank, War Thunder wychodzą na konsole, a także kilka innych FTP MMO na PS4, to chyba mam prawo pytać.

- no to dobrze, że się nie znasz, bo jeszcze byś się zdziwił.

- myślisz że na PS4 będzie tak samo? Poza tym gdzie masz 20 fps-ów i 640p jako standard na konsoli? ;/

- oj chyba jest.

- FPS-y? Do single player owszem. No ale przecież fajnie jest pograć w BF3 na PC i pewnego razu nie móc, bo dostało się bana od hackera który złamał naczelne oprogramowanie anty-cziterskie.

- zgodzę się, że strategie mają się dobrze na PC-cie, choć i tak wszyscy grają w LoL-a.

- no fakt, gier niszowych więcej na PC, a najwięcej na smartfonach.

- serio?

- Heavy Rain to przygodówka w sumie.

Opublikowano

PS4 kupię w przyszłości, podobnie jak TLOU. Na razie mam w co grać.

Opublikowano

po co grać w GOTY TLOU CZY GOTG/GOTD GTA V kiedy na horyzoncie płynie z ps+ AC III xDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Gran Turismo. Forza. Symulatory.

;/

Ktoś tu bierze za dużo LSD.

Edytowane przez Royal

Opublikowano

PC, ach PC. Mam orginalne PES 13 na PC i muszę co tydzień przeinstalowywać, bo mi się wykrzacza. Wolałbym nie grać wcale niż na stałe przejść na granie na PC. 

Opublikowano

• nie wiem, nie znam się

- jest Forza, jest Gran Turismo, ba nawet niedoceniony acz bardzo zaawansowany pod względem symulacji Supercar Challenge.

- myślę że na console RPG też się coś znajdzie, ale wiem że nie piszesz, bo przecież wiadomo że rpg-ami akurat konsole stoją. Nawet wielki bastion rpg-owy z PC-ta o nazwie D3 będzie miał usprawnioną wersję na konsole, której to wersji nie doczekają się komputry.

- tak, skoro World of Tank, War Thunder wychodzą na konsole, a także kilka innych FTP MMO na PS4, to chyba mam prawo pytać.

- no to dobrze, że się nie znasz, bo jeszcze byś się zdziwił.

- myślisz że na PS4 będzie tak samo? Poza tym gdzie masz 20 fps-ów i 640p jako standard na konsoli? ;/

- oj chyba jest.

- FPS-y? Do single player owszem. No ale przecież fajnie jest pograć w BF3 na PC i pewnego razu nie móc, bo dostało się bana od hackera który złamał naczelne oprogramowanie anty-cziterskie.

- zgodzę się, że strategie mają się dobrze na PC-cie, choć i tak wszyscy grają w LoL-a.

- no fakt, gier niszowych więcej na PC, a najwięcej na smartfonach.

- serio?

- Heavy Rain to przygodówka w sumie.

Dalej już nie czytałem,ale po tym fragmencie widać,że pojęcia nie masz o czym piszesz,oraz,że kompletnie nie orientujesz się w temacie.Spoko,konsole lepsze od PC pod wieloma względami,tylko już proszę nie pisz więcej,bo naprawdę sprawiasz wrażenie osoby,która żadnego sprzętu poza ps3 w domu nie miała,a chce udawać znawcę wszystkich platform.

Opublikowano

Mnie bardziej rozbawił ten D3 określony mianem "RPG. Mendrek wrócił i od razu robi się komedia na forum.

Opublikowano

PC, ach PC. Mam orginalne PES 13 na PC i muszę co tydzień przeinstalowywać, bo mi się wykrzacza. Wolałbym nie grać wcale niż na stałe przejść na granie na PC. 

ALE JAK TO?!!!!

U nich wszystko działa. Musisz mieć Windowsa 95. AAAAA NIE SŁYSZYMY CIĘ.

Opublikowano

Chociaż niech będzie. Exów skradankowych jest więcej na konsolach ( ale bodaj razem wziętych).

Reszta gatunków nie podlega dyskusji. 

Opublikowano

The developers at Guerilla render the game in full HD and target a framerate of 60 fps. "We could have set our game on 30 fps and added more makeup, but how the game feels is important to us", the Dutchmen explained. Killzone is not supposed to be a pure graphics demo but wants to keep players engaged over the long term.

http://www.neogaf.com/forum/showpost.php?p=77691581&postcount=1

O_o

Jezeli gra bedzie smigac faktycznie w 60 klatkach to wielkie brawa dla Guerilla.

EDIT:

It has been revealed during the ongoing Gamescom 2013 conference that Killzone: Shadow Fall’s multiplayer called Warzone runs at 60 fps. There was always a doubt considering most titles announced so far for the PS4 have a 30 fps resolution, so it’s nice to see Guerrilla Games pushing the bar.

http://www.gamechup.com/killzone-shadow-falls-multiplayer-has-a-smooth-60-fps-framerate/

:) :)  :) :)

Edytowane przez Ins

Opublikowano
Exów skradankowych jest więcej na konsolach ( ale bodaj razem wziętych).

Np. co?

Opublikowano

The developers at Guerilla render the game in full HD and target a framerate of 60 fps. "We could have set our game on 30 fps and added more makeup, but how the game feels is important to us", the Dutchmen explained. Killzone is not supposed to be a pure graphics demo but wants to keep players engaged over the long term.

http://www.neogaf.com/forum/showpost.php?p=77691581&postcount=1

O_o

Jezeli gra bedzie smigac faktycznie w 60 klatkach to wielkie brawa dla Guerilla.

EDIT:

It has been revealed during the ongoing Gamescom 2013 conference that Killzone: Shadow Fall’s multiplayer called Warzone runs at 60 fps. There was always a doubt considering most titles announced so far for the PS4 have a 30 fps resolution, so it’s nice to see Guerrilla Games pushing the bar.

http://www.gamechup.com/killzone-shadow-falls-multiplayer-has-a-smooth-60-fps-framerate/

:)  :)  :)  :)

Jeśli to prawda, to fajnie. 60 fps w multi i 30 w singlu żeby zrobić jak najlepszą grafikę, to by było rozsądne rozwiązanie.

Opublikowano

Diablo 3 RPG. Właśnie dlatego Mendrek napisałem, że nie wypowiadam się, ponieważ o ile znam gry, to nie znam dokładnej przynależności gatunkowej i nie chcę palnąć głupoty. Ty za to ślicznie wpadłeś we własną pułapkę.

No i zapomniałem z kim gadam. Cziterzy everywhere, no pewnie.

Opublikowano

ALE JAK TO?!!!!

mam xp. pes pożyczony, więc nie będe się spinał i szukał przyczyn i tak nie gram po za skokami narciarskimi i symulacją ciężarówki czy autobusu na pc, ps3 mi wysiadło a fifa mi nie poszła, więc w pes13 cioram mimo, że to średnia zabawa hehe. Do premiery ps 4 musze dożyć, bo ps3 mi się naprawiać nie opłaca dla jednego GTA V

Opublikowano

ALE JAK TO?!!!!

mam xp. pes pożyczony, więc nie będe się spinał i szukał przyczyn i tak nie gram po za skokami narciarskimi i symulacją ciężarówki czy autobusu na pc, ps3 mi wysiadło a fifa mi nie poszła, więc w pes13 cioram mimo, że to średnia zabawa hehe. Do premiery ps 4 musze dożyć, bo ps3 mi się naprawiać nie opłaca dla jednego GTA V

raven twierdzi, że na PC za 700zł odpalasz wszystko WIĘC PEWNIE OSZUKUJESZ BO SONY I M$ CI PŁACĄ TY KONSOLOKLAPIE PC MASTER RACE 

Opublikowano

Cziterów nie ma wszędzie, ale są. I co jakiś czas sobie na PC-cie mocno przypominają. Sama świadomość ich obecności jest wystarczającym powodem. I wiadomo że jak wychodzi kolejna część, to producent nie przykłada już takiej uwagi co do części poprzedniej. Zresztą tutaj nic się nie zmienia przez lata, nie wiem o czym w ogóle dyskusja. Otwartość platformy to zaleta, ale w tym przypadku wada.

Na konsoli ten proceder jest znacznie mniejszy, bo i trudniejszy a i bardziej ryzykowny. Mam wtedy spokojną głowę. Co do D3, to już nie jest rpg-iem więc czym?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.