Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

Przypominam, Destiny ostatnia nadzieja pelnosprawnych graczy.

Titanfall. Tyle w temacie... 

smieszne jest to, jak wszystkie xboty smiały się (ty akurat nie) z CoD'a, ze gowniany i mało skillowy, bo liczy się kto pierwszy wcisnie spust. Skillowe jest hejlo bo tam trzeba ładowac cały magazynek w kolesia. Mimo to każdy xbot jara się TF'em jak by był to jakiś zbawca, chociaż na filmikach widać, że to prawie ta sama mechanika co CoD i tez wystarczy kilka strzałow aby ubić typa. I co, CoD do dupy a TF już fajny i skillowy co ?

Ale wiesz o tym, że to nie w mechanice Coda leży jego ch.ujowość? MW pierwszy zamiatał wszystko na dane czasy, ale potem zdaje się, że stanęli w miejscu i dowalali tylko co raz więcej syfu w multi. 

bardziej odnosze się do tego, ze wszyscy krzyczeli, ze gra jest mało skillowa bo wystarczy kilka strzałow by ubic typa. natomiast w TF'ie już im to nie przeszkadza. Ot' taka hipokryzja, bocikow.

ja akurat uwielbiam pierwsze MW, tak samo jak i z niecierpliwościa czekam na Tf'a, a beta juz niedługo :)

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 746,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

A to sorry, najwidoczniej ktoś napisał złego newsa.

Gość to po prostu źle zinterpretował. 

Czytasz cdaction.pl? xD

Opublikowano

smieszne jest to, jak wszystkie xboty smiały się (ty akurat nie) z CoD'a, ze gowniany i mało skillowy, bo liczy się kto pierwszy wcisnie spust. Skillowe jest hejlo bo tam trzeba ładowac cały magazynek w kolesia. Mimo to każdy xbot jara się TF'em jak by był to jakiś zbawca, chociaż na filmikach widać, że to prawie ta sama mechanika co CoD i tez wystarczy kilka strzałow aby ubić typa. I co, CoD do dupy a TF już fajny i skillowy co ?

Ale wiesz o tym, że to nie w mechanice Coda leży jego ch.ujowość? MW pierwszy zamiatał wszystko na dane czasy, ale potem zdaje się, że stanęli w miejscu i dowalali tylko co raz więcej syfu w multi. 

bardziej odnosze się do tego, ze wszyscy krzyczeli, ze gra jest mało skillowa bo wystarczy kilka strzałow by ubic typa. natomiast w TF'ie już im to nie przeszkadza. Ot' taka hipokryzja, bocikow.

ja akurat uwielbiam pierwsze MW, tak samo jak i z niecierpliwościa czekam na Tf'a, a beta juz niedługo :)

Wydaje mi się, że sobie coś ubzdurałeś, ale ok. Cod jest mniej skillowy bo każdy może szybko przyswoić zasady i ubić przeciwnika, ale i tak dobry gracz będzie dobry a słaby będzie słaby. 

Opublikowano

@Ludwes

Czytać nie czytam, wchodzę, patrzę pierwszą stronę czy jest coś czego nigdzie nie widziałem i zamykam kartę.

No chyba, że jest news o GTA V to lubię trollować pececiarzy. :>

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Haha, powiedz, ze zartujesz, ten CoD z mechami? Sądziłem, ze gracze, którzy grają w multi Halo, znają się na dobrych fps.

Różnica polega na tym, że Zeratul i wiele innych grało już w Titanfall. Ty się jarasz Destiny, którego multi nawet nie pokazano ani razu, jednak wiadomo że dla Bungie motywy jak Armor Lock nadal są "awesome" i będą również w Destiny. Do tego będzie ADS, gra w żadnym stopniu nie będzie tak dynamiczna jak Halo. Prędzej Halo 5 będzie ostatnią nadzieją pełnosprawnych.

Podejrzewam że skill w TF będzie opierał się na lataniu po ścianach i mądrym wykorzystaniu mecha. Mechanika to CoD ale jak bartez wspomniał, CoD jest chuyowy nie z powodu mechaniki.

Opublikowano

Wydaje mi się, że sobie coś ubzdurałeś, ale ok. Cod jest mniej skillowy bo każdy może szybko przyswoić zasady i ubić przeciwnika, ale i tak dobry gracz będzie dobry a słaby będzie słaby. 

Zobacz sobie kilka/kilkanascie ostatnich stron tematu, gdzie jest jechanie po wszystkich multi (między innymi CoD) a gloryfikowanie tego z Hejlo 3.

Opublikowano

Zobacz sobie kilka/kilkanascie ostatnich stron tematu, gdzie jest jechanie po wszystkich multi (między innymi CoD) a gloryfikowanie tego z Hejlo 3.

futuramafry.jpg

bartiz napisał, że jak ktoś hejtuje halo w multi to jest fanem pewnie coda czy bfa czyli tłumacząc sobie na polski jest zwolennikiem szybkiego ubijania przeciwnika serią w klatę i kampienia czy ja wiem czy to jest takie jechanie tego multi? 

Opublikowano

Różnica polega na tym, że Zeratul i wiele innych grało już w Titanfall. Ty się jarasz Destiny, którego multi nawet nie pokazano ani razu, jednak wiadomo że dla Bungie motywy jak Armor Lock nadal są "awesome" i będą również w Destiny. Do tego będzie ADS, gra w żadnym stopniu nie będzie tak dynamiczna jak Halo. Prędzej Halo 5 będzie ostatnią nadzieją pełnosprawnych.

Podejrzewam że skill w TF będzie opierał się na lataniu po ścianach i mądrym wykorzystaniu mecha. Mechanika to CoD ale jak bartez wspomniał, CoD jest chuyowy nie z powodu mechaniki.

Skoro multi nawet nie pokazano, to skąd to wiesz ? Wypominasz komuś, że gada o czymś czego nawet nie widział a sam chwile później to robisz.

Opublikowano

Pokazano, wprawdzie z 7 sekund, ale pokazano ;).

Destiny to Bungie, Bungie to Halo, więc nadzieję są ogromne.

Opublikowano

W sumie czysta logika - Destiny będzie ogromne, z otwartym światem - nie ma tam miejsca na dynamikę.

Opublikowano
Cod jest mniej skillowy bo każdy może szybko przyswoić zasady

COD jest mało skillowy bo broń ma ZERO odrzutu, i ogoglnie to GIMBA FEST

Opublikowano

W sumie czysta logika - Destiny będzie ogromne, z otwartym światem - nie ma tam miejsca na dynamikę.

Przecież będzie tam normalny tryb multi.
Opublikowano

Nigdy nie bylem fanem CoD... moze w COD4MW troche pogralem, ale wtedy i tak wolalem Halo 3. Nie moge nic pisac o Titanfall... ale korwa ten gameplay... 

Opublikowano

smieszne jest to, jak wszystkie xboty smiały się (ty akurat nie) z CoD'a, ze gowniany i mało skillowy, bo liczy się kto pierwszy wcisnie spust. Skillowe jest hejlo bo tam trzeba ładowac cały magazynek w kolesia. Mimo to każdy xbot jara się TF'em jak by był to jakiś zbawca, chociaż na filmikach widać, że to prawie ta sama mechanika co CoD i tez wystarczy kilka strzałow aby ubić typa. I jak, CoD do dupy a TF już fajny i skillowy co ?

Ja tam sie nie jaram, co wiecej, moglaby ta gra dla mnie nie istniec. Jakos watpie, ze to multi bedzie czyms innym niz CoDem z wallrunem.

No ale nazwano mnie kilka razy sonoklapem, wiec moze nie zaliczam sie do xbotow ;P

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Ja tam sie nie jaram, co wiecej, moglaby ta gra dla mnie nie istniec. Jakos watpie, ze to multi bedzie czyms innym niz CoDem z wallrunem.

Brak jaranka bo nie Xbox tylko srejstejszyn cnie klapku ? :teehee:

Co do Titanfalla to tytul ten nie istnial dla mnie dopoki nie zobaczylem gameplayu, moze cos z tego byc, bedzie trzeba obserwowac gre. Gdyby okazala sie hitem to mialbym drugi powod do kupna Xbone'a (Quantum Break - uwielbiam gry od Remedy).

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Brak jaranka bo nie Xbox tylko srejstejszyn cnie klapku ? :teehee:

Jest jaranko, bo nie PlayStation tylko Srajbox cnie klapku?

Opublikowano

Było? - http://www.joystiq.com/2014/01/28/the-elder-scrolls-online-wont-require-ps-plus-will-require-xbo/

The Elder Scrolls Online won't require PS Plus, will require Xbox Live Gold

The Elder Scrolls Online will not require a PlayStation Plus membership to play on PS4, ZeniMax Online Studios Game Director Matt Firor wrote in a PlayStation Blog update. Bethesda confirmed to Joystiq that the subscription-based MMORPG will require an Xbox Live Gold membership to play on Xbox One, however.

Bethesda was in talks with Microsoft to allow Xbox One owners to play the game online without the Live subscription in August. That was after Firor revealed the developer's decision to go with a monthly subscription for the game instead of moving to a free-to-play format. The Elder Scrolls Online will cost players $14.99 per month when it launches April 4 for PC and Mac with next-gen console versions following in June. The game was recently handed a Mature rating by the ESRB, to which Bethesda said it is "unwilling to change the game's content to achieve a different rating."

"Beka z iksbotuf lolololo!!11one"

Opublikowano

Jeśli giera funduje duży teren działania to nie mam pytań. Jesteśmy dopiero na samym początku generacji.

A co do Titanfall to bardzo mi się podoba i mam w du,pie czy jestem skillowcem czy nie w Waszych oczkach. Szkoda tylko, że na Ps4 nie wyjdzie ale może ogarnę temat na PC.

Edytowane przez Nemesis

Opublikowano

O_O

Wiedźmin 3 albo Kingdom Come to jest prawdziwa nowa generacja, a nie te Wasze tomb raiderki w hd.

Kingdom Come narazie tylko na PC a i pewnie screeny z Wieska 3 to tez blaszak....na konsole narazie nawet nie potwierdzili rozdzielczosci

Opublikowano

Co faktu nie zmienia, że podkreślali o braku znaczących różnic pomiędzy PC, PS4 i Xboxem One, więc... można sie nastawiać na taką grafikę ;)

Opublikowano

Na to bym nie liczył. Wiadomo, że wersja pecetowa i tak okaże się najmocniejsza ale jeśli konsolki zafundują zbliżony poziom to  nie miałbym nic przeciwko. I przynajmniej wiemy, że CDR celuje w  stabilne 30 fps a nie skaczące 60.

Opublikowano

Co faktu nie zmienia, że podkreślali o braku znaczących różnic pomiędzy PC, PS4 i Xboxem One, więc... można sie nastawiać na taką grafikę ;)

A nie pisali, że nie będzie widocznych różnic tylko miedzy PC a PS4 nie wspominając nic o One? :sorcerer:

Edytowane przez suteq

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.