Skocz do zawartości

Jaką grę wybrać?

Featured Replies

Opublikowano

temat sie przyda, sam zastanawiam sie jaka gre wziasc na premiere.

driveclub biore w ciemno, ale nie wiem czy wybrac jeszcze watch dogs, killzone czy battlefielda, 

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Wyświetleń 412 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Wolfenstein i Doom

• Yakuza 0 warto chcociaz spróbować nie wiem czy ci podejdzie bo gra jest dosyć specyficzna, ale jest na to duża szansa jeśli lubisz gry z mocna historia zaskakującymi zwrotami akcji i gęstym klimatem.

• Nigdy nie rozumiałem fenomenu DB, więc dla mnie pytanie wydaje się absurdalne na maxa To tak jakby ktoś zapytał czy kupić nowy album Enej czy może zremasterowane wydanie koncertu Queen na Wembley -

Opublikowano

Tak czysto logicznie, to jak ktoś ma Ci polecić dany tytuł, skoro w niego nawet nie grał? Temat kiedyś się przyda, ale nie teraz :P

Opublikowano

Z wyborem Driveclub bym się wstrzymał - jeśli wersja pudełkowa nie różni się wiele od "darmowej" PS+ Edition to środki przeznaczyłbym na subskrypcję PS+ własnie i, powiedzmy Watch Dogs.

Opublikowano

Dokładnie, DC będzie w ps+ więc nie ma sensu go kupować.

Według mnie najrozsądniej zakupić grę do multika - killzone, cod, bf4... Takie gry zawsze mają długą "żywotność".

Opublikowano
  • Autor

domyslam sie ze nikt jeszcze w te pozycje nie gral, ale jestem ciekawy co wy byscie wybrali, bo mam dylemat, a wszystkiego nie kupie.

DC dostane z konsola, musialem doplacic 20€ do preordera, wiec biore to w ciemno za takie pieniadze.

Opublikowano

dc w + to nie bedzie pelna wersja przecież

Opublikowano

Ale on pisze że dopłacił 20€ i teraz wraz z konsolą dostanie normalne wydanie DC na płytce , przynajmniej tak to rozumiem.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

ja mam zamiar najpierw uderzyć w exa i zobaczyć te słynne wodotryski z Killzone 4.

potem WD i koniec roku za pasem :)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

temat sie przyda, sam zastanawiam sie jaka gre wziasc na premiere.

driveclub biore w ciemno, ale nie wiem czy wybrac jeszcze watch dogs, killzone czy battlefielda, 

bf4 a kilzone szybko stanieje i w uzywanych kupisz chyba ze chcesz multi

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Dla mnie Assassin's Creed 4 Black Flag po proszę i Resogun, to przynajmniej będę mógł za 10 porównać jak wyglądały gry z początku i końca ery Pe eS cztery

Opublikowano

Podobny temat jest już wszędzie wiec i w kąciku PS4 się przyda.

Co bierzecie przy premierze, bo wciąż się zastanawiam, czy brać Bundle z Killzonem, czy jednak postawić na sprawdzona już marke - BF4.

Opublikowano

day 1 :

Killzone SF

FIFA 14

ACIV

2gi wave (tydzień-dwa później)

Battlefield 4

NBA 2K14 albo NFS Rivals

---

co do twojego pytania to nobrainer, brać nextgen czy crossgen? hehe, do tego BF wymaga kilku patchy żeby w ogóle dało się grać

Opublikowano

Bundle z Killzonem + gry gry z Plusa i free2play na premierę. A w grudniu BF4 albo AC4, no chyba, że KZ nie podejdzie mi w multi to łykam od razu BF-a.

Opublikowano

---

co do twojego pytania to nobrainer, brać nextgen czy crossgen? hehe, do tego BF wymaga kilku patchy żeby w ogóle dało się grać

BF crossgenem ? Przeciez to zupelnie inna jakos na PC/PS4 niz obecnej generacji.

Nigdy nie gralem w BF na PC dlatego zastanawiam sie czy fun na poczatek nie bylby wiekszy.

Opublikowano

Battlefield 4 (a nawet 3) na obecnej generacji to gry pocięte. Na multi mapy są okrojone, a ilość graczy znacznie ograniczona.

Dopiero na next genie gra będzie prawdziwym Battlefield'em.

Ja nastawiam się na bundlowego Killzone'a. Do tego na 100% Battlefield 4, którego w multi pewnie będę ogrywał do pojawienia się nowego Battlefielda. 

To mi na jakiś czas wystarczy. Tym bardziej że niedługo pojawi się darmowy Planetside 2 i DriveClub. Na początku przyszłego roku też z pewnością dorwę Diablo 3 z dodatkiem na potrzeby co-op'owe.

A tak poza tym to jestem zainteresowany:

- Division,

- Desteny,

- The Order 1866,

I na pewno dorwę nowego Wiedźmina. 

Właściwie to nie potrzebuje dużo. Spokojnie mógłbym ograniczyć się do samego Battlefielda.

Opublikowano

Na premierę bundle z killzone + fifa 14 + nba2k14 + acIV

Ostro pojechałem.

Opublikowano

Ostro pojechałem.

Też chcę kupić NBA 2k14 i Fifa 14, ale na razie nie wiadomo czy w sklepach dostępne będzie NBA. Pisałem do Cenegi na początku listopada i mówili, że jeszcze nic nie wiedzą, na razie nic nie słychać na ten temat - słabo patrząc na to, że w przyszłym tygodniu premiera.

Opublikowano
  • Autor

ja zostalem niezle wyrolowany jesli chodzi o gry, obie maja premiere w 2014.

biore teraz BF4, KZ:SF bedzie mial kumpel, wiec od niego pozycze.

w dalszym ciagu mam preordera na DC.

Opublikowano

Na premierę biorę bundla z Killzonem a jeśli recka Nfs będzie sprzyjająca to i tego szlagiera ogram ;)

Opublikowano

Ostro pojechałem.

Też chcę kupić NBA 2k14 i Fifa 14, ale na razie nie wiadomo czy w sklepach dostępne będzie NBA. Pisałem do Cenegi na początku listopada i mówili, że jeszcze nic nie wiedzą, na razie nic nie słychać na ten temat - słabo patrząc na to, że w przyszłym tygodniu premiera.

To chyba dobry wybor sam wzialem fife, nba i killzona . Pilke uwielbiam wiec moja ocena jest zawsze pozytywna , ale koszykowka i killzon to graficznie naprawde postep. Nba wygladem zbliza sie juz do transmisji , miazga ...

A wiec gratuluje wyboru :)

Opublikowano

Młody ja kupiłem w sklepie PE, gdzie gwarantują wysyłkę NBA w dn. 28-29.11.13. Mam nadzieję, że nie nawalą.

Opublikowano

Młody ja kupiłem w sklepie PE, gdzie gwarantują wysyłkę NBA w dn. 28-29.11.13. Mam nadzieję, że nie nawalą.

Ok, dzięki za podpowiedź. Napisałem do Cenegi ale jeszcze czekam na odpowiedź. Trudno mi sobie wyobrazi, żeby jednej z najlepszych gier (mam na myśli postęp graficzny - 1080p/60fps) nie można było kupić normalnie w sklepie ("stacjonarnym") w dniu premiery. Jednak jeśli do tej pory nic nie wiedzą to może być róznie...

Opublikowano

Ja tam wybrałem przygodówkę której skończenie na 100% zajmie mi troche czasu. W między czasie będę próbował skończyć też ResoGun.