August 18, 20223 yr Jak dla historii i wczuwy to ograj trójeczkę i wystarczy. A jak Ci mało to uderzaj najpierw w gry z PSP, a na końcu te Wstąpienie. Ale tak czy siak trójkę bym ograł, fajne smaczki są w tej części z 2018
October 30, 20232 yr Polećta coś w stylu Broforce - jakiś prosty szpil na niezobowiązujące, krótkie sesje z doskoku.
October 30, 20232 yr 7 minut temu, Plugawy napisał: W Huntdown grałeś? Tak, ale faktycznie dobry trop
March 20, 20241 yr Hej Pany, co z klasyków Kojimy ograć? MGS5 czy Death Stranding. Do MGS ciagnie mnie to, że to jedyna czesc ktorej nie skonczylem. Do DS to, ze nie znam fabuly i historii, a sama gra wydaje mi sie ciekawa
March 20, 20241 yr Jeśli wolisz urealnione historie (o ile u Kojimy jest coś rzeczywistego) to bierz MGSa. Jeśli Snake Ci się przejadł to DS. Osobiście grałem w obydwa tytuły i za MGS V przemawia u mnie ten militarny sznyt i gnębienie kacapów. Temat na czasie. 50/50 dla obydwu gier ode mnie, ze wskazaniem na Węża.
March 20, 20241 yr No to nie jest gra dla każdego, ja czekałem na każdą kolejną sesję, a sąsiad po kilku razach odpuścił
July 1, 20241 yr Odświeżę trochę temat. Poszukuję gry o wędkowaniu, ale to chciałem dla syna więc nie jakiś mega symulator tylko bardziej arcadówka. Ktoś coś może polecić?