Opublikowano 18 listopada 201311 l Osoby chcące kupić BF4 na PS4 mogą się tym zainteresować: W ultimie BF4 na PS3 kosztuje 154.90 zł. Dodając do tego 39 zł za update, wersję na PS4 można mieć za 193.9 zł http://www.ultima.pl/battlefield_4_pl_dlc/i13879/ W muve jest za 159 z darmową wysyłką: http://sklep.muve.pl/playstation-3/strzelaniny/battlefield-4-ps3/7153 EDIT: Zapomniałem doliczyć 6 zł za najtańszą wysyłkę z ultimy. A na allegro widzę, że to zorganizowana akcja z tą obniżką ceny Edytowane 18 listopada 201311 l przez SzczurekPB
Opublikowano 18 listopada 201311 l Ja chcę BF4 na płycie, wolę dmuchać na zimne niż później mieć jazdy jak przy gtaV ci co zakupili wersję cyfrową.
Opublikowano 18 listopada 201311 l To bez znaczenia, bo płytowa wersja i tak będzie szła z HDD po zainstalowaniu
Opublikowano 18 listopada 201311 l tak sie sklada, ze mam GTAV na HDD i nie mam żadnych problemow z ta gra, także tutaj tez bym sie skłaniał ku PSS, ale chyba nie będzie KZ:SF w cyfrowej dystrybucji. wybór jest zatem prsty: KZ4 -> BF4 -> KNAK Edytowane 18 listopada 201311 l przez MEVEK
Opublikowano 18 listopada 201311 l BF4 w saturnie i mm ma cene 219 zl, ale jak komus chce sie kombinowac dla 20 zl... Edytowane 18 listopada 201311 l przez easye
Opublikowano 30 listopada 201311 l ta gra contrast (darmowa w plusie), jaki krapiszon, broń boze nie kupowac za gotówke, o matko migreny dostałem od tego szajsu
Opublikowano 30 listopada 201311 l Nie przesadzaj, gra jest typowym średniakiem ale na pewno nie krapiszczem. Ot takie 6 na 10. Z tych gier co mam : BF 4 - 9/10 Ac 4 - 9/10 CoD Ghost - 6/10 NDS R - 8/10 Resogun - 9/10 Contrast - 6/10
Opublikowano 30 listopada 201311 l To ja tez ocenie: Killzone 7/10 meh zwykły shoter ale pieknie wygląda i multi fajne jak na razie ( działa) Ac black flag 10/10 Bf4 1/10 bo na razie działa jak chce... Resogun 8/10 Nfs rivals 9/10 mega zaskoczenie Fifa 14 7/10 super ale brak nextgenowosci:) Contrast 6/10
Opublikowano 30 listopada 201311 l U mnie tak Bf4 było by 8 ale sa bugi wiec 7 NFS rivals 7 Aciv 7 FIFA 6 Just dance jak dla mojej kobiety to 8 Resogun 7 Contrast 6 I tak zawyżone te oceny bo brak tu naprawde solidnej gry. Nie mniej jednak gra sie super
Opublikowano 2 grudnia 201311 l No to ja tez sobie po oceniam: Killzone: Shadow Fall - next genowy wyglad, past genowy gameplay ze srednim klimatem i fabula 7/10 Battlefield 4 - next genowy wyglad, next genowy multiplayer...niedopuszczalne bledy, o zgrozo gra crashuje sie regularnie w singlu i multi, w takim stanie technicznym wogole nie powinna sie ukazac, moze za pol roku naprawia wiekszosc problemow, ale na dzis dzien to gramy we wczesna Bete 2/10 Assassins Creed: Black Flag - past genowy wyglad podniesiony do wysokiej rozdzialki, past genowy gameplay, co smutne nawet Lod'y w tej grze pozostaly bez zmian, nadal na naszych oczach wyskakuja obiekty i znikaja postacie, zdecydowanie nie tego oczekuje od pozadnej konwersji na konsole nowej generacji...na szczescie gra ratuje sie klimatem pirackiej przygody i swoim ogromem 8/10 Need for Speed: Rivals - next genowy wyglad, past genowy gameplay bedacy polaczeniem Hot Pursuit i Most Wanted...ta gra rowniez tak samo jak BF potrafi sie crashowac co moim zdaniem jest niewybaczalne, i nie chodzi tu o jakas zwieche raz na tydzien ale regularne wywalki raz na godzine 6/10 (bo po za wywalkami gra wyglada na ukonczona w przeciwienstwie do BFa 4) FIFA 14 - past genowy wyglad podciagniety do wysokiej rozdzialki, next genowy gameplay i klimat. Masa nowych animacji, w koncu zywa publika robia niesamowity klimat, miejmy nadzieje ze wizualia szybko dogonia miodnosc rozgrywki. 8/10 Call Of Duty: GHOST - past genowa oprawa w wysokiej rozdzialce z kilkoma bajeranckimi efektami, past genowy gameplay. Ale za to zarowno multi jak i singiel smigaja bez zajakniecia. O CODzie mozna mowic wiele rzeczy, ale na pewno nie mozna mu zarzucic niedopracowania i bledow ktorymi wypchany jest BF 4. 8/10 Edytowane 2 grudnia 201311 l przez Xymek
Opublikowano 3 grudnia 201311 l pękłem i kupiłem cod-a jak są takie jaja jak piszą chłopaki o b4 to ea nie dostanie mojego hajsu.
Opublikowano 3 grudnia 201311 l BF4 po 2 aktualizacjach chodzi już dobrze na 5 godzin grania raz tylko miałem error a COD nie jest wart więcej niż 100 zł.... źle zrobiłeś chłopie :]
Opublikowano 8 grudnia 201311 l Za bardzo nie orientuję się w nadchodzących grach na PS4. Konsolę planuję kupić najwcześniej w marcu ( może lutym ). Jakie must-have-y byście zaproponowali? Lubię wyścigi więc na pewno Drive Club ale w stylu Forza Horizon nawet bardziej mi odpowiadają. Wiedźmin 3 tylko to później a i tak pewnie na PC będę grał. BF4 też na PC ( wolę mysz ), Destiny też ma być podobno na PC, jrpg ostatnio mnie nudzą, potrzebuję akcję ( chyba że aRPG ) dla samej fabuły wolę książkę. Kurcze wszystko na PC, dopiero jak to napisałem to nie wiem czy w ogóle potrzebuję konsolę , a 55 calowy Sony już kupiony.
Opublikowano 8 grudnia 201311 l Jak się nie orientujesz a kupujesz dopiero za kilka miesięcy to poczytaj, masz sporo czasu żeby się zapoznać z nachodzącymi grami.
Opublikowano 9 grudnia 201311 l Moje oceny: - Killzone: SF 8,5/10 - Resogun 10/10 ( w skali gier z cyfrowej dystrybucji) oraz 6/10. KZ:SF: Na + grafika, która ryje beret, powoduje opad szczęki i niszczy oczy; momenty w tej grze są niezłe; wykorzystanie funkcji duala4 (głośniczek, panel dotykowy); pograłem godzinę w multi, ale takiej radochy to nie przeżywałem od czasów America's Army; długość gry - mi przejście zajęło 15h na normalu; płynność gry - tego oczekuje po tej generacji - maksymalna rozpierducha, na ekranie 15 wrogów i nic nie tnie, nie skacze, nie przycina - bomba! Na - długość rozdziałów to kpina, ale jeszcze większą kpiną są checkpointy, które nijak się mają do loadingów ( chodzi o to, że jak mam checka i zakończę grę, to nie jest powiedziane, że po loadingu zacznę od tego samego miejsca - trzeba się "wstrzelić" w przejście sekcji w rozdziale - każdy rozdział ma po kilka sekcji). Gdyby nie te wady to dałbym przynajmniej 9/10 - jestem fanem uniwersum, ale i tak wypada lepiej od 1 i 3. Do poziomu 2 nie dochodzi, niestety. Resogun: Na + uwielbiałem SS:HD, uwielbiam i Resoguna; piękna, wspaniała, cudowna oprawa, miliony eksplozji na ekranie, nic nie tnie, nic nie zwalnia, cudo technologiczne Na - w niecałą godzinę skończyłem grę za 60 zł, co prawda na easy, co prawda za darmo, ale sam fakt.
Opublikowano 9 grudnia 201311 l Granie w resogun na easy to psucie sobie zabawy na własne życzenie :]
Opublikowano 9 grudnia 201311 l Granie w resogun na easy to psucie sobie zabawy na własne życzenie :] Zaraz psucie. Grę można przechodzić na różnych poziomach trudności. Akurat tego typu "strzelanki" od zawsze mają wyżyłowany poziom trudności. Poza tym tak bogate leaderboardsy jak w tej grze, tylko i wyłącznie zachęcają, do poprawiania swoich wyników.
Opublikowano 9 grudnia 201311 l Mówię na własnym przykładzie, skończyłem na easy i odstawiłem, po jakimś czasie zachciało mi się platyny i zacząłem grać na wyższych poziomach i przynajmniej dla mnie gra wtedy nabrała rumieńców :] Edytowane 9 grudnia 201311 l przez s-a-m
Opublikowano 9 grudnia 201311 l Moj ziomeczek z osiedla jest 14 na swiecie na drugiej mapie ale on jest zakochany w tej grze
Opublikowano 10 grudnia 201311 l Jakie dema na ps4 można znaleźć teraz na psstore? chyba tylko fify 14 i trine
Opublikowano 10 grudnia 201311 l resogun oraz contrast w plusie Edytowane 10 grudnia 201311 l przez Gwiazdka86
Opublikowano 20 grudnia 201311 l Zastanawiam się nad BF4. Warto dla samego singla? Ile godzin zajmuje ukończenie?