Opublikowano 17 października 201410 l Alien czy Evil Within? Pewnie obie gry w końcu wezmę, ale narazie bym łyknął jedną. Uniwersum Aliena lubię (bez fanatyzmu), ale horrory klasy b w wykonaniu "growym" też. Także nie wiem;) Edit. Na razie padło na evila. Edytowane 18 października 201410 l przez Kris Blake
Opublikowano 24 października 201410 l Shadow Warrior czy Śledztwo zza grobu? Edit czy może poczekać do wtorku na lords of the Fallen? Edytowane 24 października 201410 l przez gamerTHC
Opublikowano 24 października 201410 l Shadow Warrior i Lords of the Fallen. Ta pierwsza świetna, ta druga też wydaje się bardzo dawać radę. Dwie dobre polskie gry.
Opublikowano 30 października 201410 l Shadow Of Mordor czy Lords Of The Fallen? Dodam, że nie grałem w Soulsów żadnych.
Opublikowano 1 listopada 201410 l Jak te darmowe tytuły na ps4, war thumder, dc universe, da się w to grać ? Bo pewnie przez 2-3 dni będę miał tylko to i gierki z plusa.
Opublikowano 1 listopada 201410 l Znajomy (z PC) w War Thunder ma ponad 400 godzin na liczniku, tak więc jeśli kogoś jarają klimaty World of Tanks, to równie dobrze może być to jedna z gier generacji dla takiego osobnika. Warframe nie dla mnie i na PC po godzinie poleciało z dysku, ale to znowu kwestia opinii.Edit:Dobrze będzie jak wreszcie Planetside 2 wyjdzie, to mimo systemu f2p naprawdę dobra gra. Edytowane 1 listopada 201410 l przez Hendrix
Opublikowano 2 listopada 201410 l Shadow Of Mordor czy Lords Of The Fallen? Dodam, że nie grałem w Soulsów żadnych. Również ponawiam pytanie. Zastanawiam się nad jednym z tych tytułów ale nie wiem co wybrać .
Opublikowano 2 listopada 201410 l Shadow na pewno gra na dłużej, ale mnie tak znudziła, że po dojściu do drugiej krainy już nie chciało mi się grać i pogoniłem Lords krótsza, ale intensywna i wynagradza poziomem trudności, dżwiękiem i oprawą. Gra na 12 godzin fajnej rozgrywki, którą akurat skończysz jak sie wysypią hiciory w tym miesiącu,
Opublikowano 2 listopada 201410 l The evil within vs. mordor vs. alien. Zaznaczam że zagram w każdą ale z powodu bycia biedakiem chcę zacząć od najlepszej. Na razie przoduje TEW w kupnie.
Opublikowano 5 listopada 201410 l Warto zainwestować w Thiefa? Mam parę złotówek do wydania i na czas oczekiwania na GTA popykalbym w coś nowego. czy może wybrać coś innego?
Opublikowano 5 listopada 201410 l Moim zdaniem nie warto. Gra jest cholernie nijaka i zdążyła mnie znudzić przy 4 chapterze. Raczej więcej do niej nie wrócę. Polecam tylko wtedy gdy jesteś jakimś wielkim fanbojem skradanek. Jeżeli nie to cóż... lepiej poszukać czegoś innego. Edytowane 5 listopada 201410 l przez ireniqs
Opublikowano 5 listopada 201410 l Demo ogralem i powiem ze spodobało mi się tylko właśnie nie wiem czy to chwilowe zauroczenie czy to już miłość. a Lords of The Fallen?
Opublikowano 5 listopada 201410 l Grałem trochę w thiefa na x360 i nie czułem tego replayable. Gra może i niezła ale nie dla wszystkich.
Opublikowano 5 listopada 201410 l LEGO Marvel Super Heroes na amerykańskim PS Store za 13 dolarów. Szkoda że Europa traktowana jest po macoszemu od dłuzszego czasu.
Opublikowano 15 listopada 201410 l FC4 czy AC Unity? FC zbiera dużo lepsze opinie, Unity ma spore problemy z bugami, ale wczoraj nie wyszedłem z grą ze sklepu tylko dlatego, że wykupili ktoś może stoi przed podobnym wyborem Edytowane 15 listopada 201410 l przez Fanek
Opublikowano 15 listopada 201410 l FC4 - AC szybko stanieje, w międzyczasie wydadzą patche które naprawia błędy i będzie można grać
Opublikowano 29 listopada 201410 l cześć! Zastanawiam się nad zagraniem w drugi sezon The walking dead na ps4. Mam jednak pytanie - czy jest możliwość przeniesienia save'u z pierwszego sezonu gry który ukończyłem na ps3?