Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Shadow Fall - MULTIPLAYER

Featured Replies

• Odpowiedzi 352
  • Wyświetleń 91,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Dzięki, ale nie skorzystam, w zwykłym Warzone na 24 graczy wpada po kilkanaście killi w maskowaniu, więc idzie gładko. Teraz mi zostało jakieś 25 killi do wbicia i około 120 asyst zaopatrzenia. Makowanie to kwestia 1-2 meczów, gorzej ze skrzynkami no, ale jakoś wpadnie.

Ostatnio jakiś patch wydali, kilka rzeczy fajnie poprawił, ale niestety pojawiły się lagi :/ Kille wpadają z opóźnieniem, ciężej zaliczyć melee i czasem postaci ślizgają się po mapie bez przebierania nogami. Nie wiem jak oni to zrobili, ale nie podoba mi się to :/

Opublikowano

No właśnie jak wczoraj grałem lagi były dość duże,2 magazynki w kolesia i nie chciał paść,ale i tak go dojechałem :P

Opublikowano

Teraz jeszcze bardziej się z(pipi)ało. Wczoraj nie mogłem się połączyć z grą, bo traciłem połączenie z serwerami, a dziś z rana trochę pograłem i nie dość, że były duże lagi to wyrzucało z meczu po dwóch-trzech minutach. Co oni zrobili z tą grą? :/

Opublikowano

Dzisiaj widziałem jak ludzie gliczują na potęgę spawny i działka stawiali w miejscach normalnie niedostępnych (jedynie jakiś super skok, lub niewidzialny obiekt nie do końca wymodelowany pozwalający wskoczyć w to miejsce). Spawn beacony stawiali tak, że nie było ich widać i dosłownie 3 kolesi odrodziło się z powietrza. Stałem zabijałem i nie było nigdzie beacona, a kolesi przybywało (musiał być za teksturą)...

Opublikowano

Będzie dziś ktoś grał? Samemu średnio mi się chce.

Opublikowano

Wiadomo, kiedy nowe mapki będą aktywne ? Widać je już w grze, ale nie da się na nich grać :confused:

Ciesz się, że już można grać w miarę normalnie. Przez ostatni tydzień to była jakaś masakra wszystko się pier..., gra się wysypywała i było milion błędów, aż odechciewało się odpalać multi.

Co do łatki:

Patch 1.08 addresses the following issues:

• Fixes missing English language pack crash in Play-Go versions.
  • Fixes spectator rollover crash.
  • Adds DLC availability check, so only items available in the PS Store show in the menu.
Opublikowano

Wiadomo, kiedy nowe mapki będą aktywne ? Widać je już w grze, ale nie da się na nich grać :confused:

Przypadkiem nie jest tak, że GG musi dodać je do listy mapek w utworzonym przez nich Warzonie? Próbowałeś stworzyć nowy warzone z tymi mapkami?

Opublikowano

Na oficjalnym forum playstation jeden z modów/adminów w tamtym tygodniu napisał, że nowe mapki powinny pojawić się na początku marca.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Piekna gra! Kto lupie?

Opublikowano

ja bede groł po 16 gdzieś , zapraszaj czezki

Opublikowano

PROSTE MYSZKO <3

Kaziu wysylam zapke do znajomych.

Opublikowano

Wczoraj zakupiony KZ:SF, singla odpaliłem na 10 min ale głównie kupiłem konsole i PS4 dla multi w tej grze. Gra mis się podoba, nie grałem co prawda w KZ2 multi bo podobno tutaj jest podobnie ale dużo grałem w KZ3 multi i gra mi się podobała. Gra zyskała na dynamice, dzięki 60FPS, to na plus. Umiejętności jeszcze nie opanowałem nie mówiąc o broniach, ale klimat taki sam jak w KZ3 więc pewnie spędze wiele godzić w grze przez najbliższe miesiące. Jakoś CoD i BF4 do mnie nie przemawia ;)

Możecie mnie dodawać do znajomych ;P. Będę grał wieczorami ale nie zawsze HS jest.

Edytowane przez Elninio

Opublikowano

Przepraszam, czy Ty wyszedłeś z respa? Ta gra ma 60 fpsów tylko na respie jak gapisz się w ścianę, więc nie pisz głupot, że ta gra coś zyskała dzięki 60 fpsom jak ich przez 95% czasu nie potrafi wygenerować...

Opublikowano

Przepraszam, czy Ty wyszedłeś z respa? Ta gra ma 60 fpsów tylko na respie jak gapisz się w ścianę, więc nie pisz głupot, że ta gra coś zyskała dzięki 60 fpsom jak ich przez 95% czasu nie potrafi wygenerować...

Dokładnie, co nie zmienia faktu że gra się super, oczywiście mówimy tu o multi. Singiel jest taki sobie a do tego nierówny. Myślę, że póki co najlepiej wyglądajaca gra pod względem grafiki w singlu jak i multi:)

Opublikowano

Mega gra

Na oficjalnym forum wyczytałem że juz pracują nad map packiem złożonym z klasycznych map, jest szansa na akademię radeka :D

Dziś po 20 ownimy?

Opublikowano

Jeśli zrobią pustynie pyrrus to kupuję Killzone jeszcze raz

Opublikowano

Jeez i Kaziu ja już ogarnąłem tego HS więc będzie można zagrać xD