Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Dawne (i dzisiejsze) pisma o grach poza PE (PSX Fan, P+, OPSM, i inne)

Featured Replies

• Odpowiedzi 4,5 tys.
  • Wyświetleń 384,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Porządkami tego nie nazwę, bo zaraz większość z powrotem wyląduje w szafie, ale wspomnienia z dzieciństwa obudziły się we mnie dość mocno. Część pism sobie zachowam, ale Secret Service czy Bajtki musz

• Marzy mi się zrobienie konkurencji dla PSX Extreme:   Tak wziąć te posty i wkleić w "pismo", zrobić 100 stron, przecież to byłby hit (dla forumowiczy na pewno). A dział "właśnie ukończ

• Odwiedzając rodziców postanowiłem posegregować moje stare magazyny: wiele Playów, trochę CD-Action, jeden egzemplarz Neo i Neo+... oczywiście szmatławca najwięcej. Gdzieś poginęły mi Mangazyny i Game

Opublikowano

Skubany mnie uprzedził.

Jako że napisałem do magazynu 2 artykuły, to od razu dam wszystkim sceptykom znać, że CDA właściwie wspiera nas tylko od strony wydawniczej: chyba nikt z redakcji nie napisał żadnego tekstu, choć głowy nie dam, bo niektórych autorów po prostu nie znam.

To inicjatywa Dark Archona i pracowaliśmy nad nią przez jakieś półtora roku (ciężko tak uderzyć do ludzi i powiedzieć "weźcie coś napiszcie"), a bardziej intensywnie od połowy. To taki jednorazowy wypust (a może i nie? ;) ) na 15-lecie arhn.eu.

Wiem, że CDA nie jest tu na forumku lubiane, ale niech Was to nie zrazi.

Opublikowano
23 minuty temu, Szwed napisał(a):

Skubany mnie uprzedził.

Jako że napisałem do magazynu 2 artykuły, to od razu dam wszystkim sceptykom znać, że CDA właściwie wspiera nas tylko od strony wydawniczej: chyba nikt z redakcji nie napisał żadnego tekstu, choć głowy nie dam, bo niektórych autorów po prostu nie znam.

To inicjatywa Dark Archona i pracowaliśmy nad nią przez jakieś półtora roku (ciężko tak uderzyć do ludzi i powiedzieć "weźcie coś napiszcie"), a bardziej intensywnie od połowy. To taki jednorazowy wypust (a może i nie? ;) ) na 15-lecie arhn.eu.

Wiem, że CDA nie jest tu na forumku lubiane, ale niech Was to nie zrazi.

A ty jesteś fajny chłopak, może jednak chcem znów?

prześpię się z tym

Opublikowano

@ProstyHeker jeśli po drodze Ci na PGA, to tam też będzie dostępne stacjonarnie, plus spora część redakcji się wybiera, zwłaszcza w sobotę 26-go.

Opublikowano
1 minutę temu, Szwed napisał(a):

@ProstyHeker jeśli po drodze Ci na PGA, to tam też będzie dostępne stacjonarnie, plus spora część redakcji się wybiera, zwłaszcza w sobotę 26-go.

Niestety nie dam rady na PGA :( łyknąłbym online ale po pierwszym listopada, bo w tym miesiącu krótki urlop i trochę wydatków rozmaitych. Oby coś zostało, bo arhn ma ogromne community!

Opublikowano

Magazyn na spokojnie zostanie, nakład ma być spory i ma mieć "długie nogi", bo faktyczna 15. rocznica serwisu jest w 2025. Btw, mają wrzucać na Allegro, więc pewnie będzie można przyciąć za wysyłkę.

Opublikowano

Jak ktoś ma smart to można sobie domówić preorder na retro 07 i wysyłka gratis będzie :D

Edytowane przez czapa

Opublikowano
3 godziny temu, LeifErikson napisał(a):

Czy można zatem spodziewać się PPE Extreme? :leo:

Maja Staśko wypuściła książkę z cytatami swoich hejterów, forum FPE powinno wydać czasopismo z 'najlepszymi' newsami tego kurwidołka. :kekw: 

Opublikowano

Pewnie sie kupi razem z retro 07. Nie mam calkowicie pojecia co to bo kanalu z wiadomych wzgledow nie ogladam, wiec moze takie wejscie z niczego bedzie milym doswiadczeniem.

Opublikowano
25 minut temu, Mejm napisał(a):

Pewnie sie kupi razem z retro 07. Nie mam calkowicie pojecia co to bo kanalu z wiadomych wzgledow nie ogladam, wiec moze takie wejscie z niczego bedzie milym doswiadczeniem.

Czemu nie oglądasz Arhn?

Opublikowano

Glos arhona jest dla mnie nie do przejscia.

Opublikowano
5 godzin temu, Mejm napisał(a):

Glos arhona jest dla mnie nie do przejscia.

Jakby miał za ciasne majtki. Też nie mogę zdzierżyć głosu tego gościa ;)

Opublikowano

To jest ten nigdy nie wydany numer. Czytałem wywiad z założycielem CGS, to oni te gazetki składali na jakichś starych Atarynkach i wszystko poszło do utylizacji, więc raczej nie dało się odzyskać numeru, a zrobili numer na podstawie okładki - okładka jaka pojawiła się jako reklama w psm. 
kiedyś już o to pytałem i teraz ten mój skan lata po necie ze niby to ostatni numer. 

IMG_9831.jpeg

Opublikowano

No ciekawe, bo zapowiedzieli też coś a'la PSX Fan Retro. Kurde, poza tym smrodem z plagiatami, to ja bardzo Fana lubiłem, zwłaszcza za opisy, bo jednak można było analogowego Youtube'a poczuć. Wiadomo, Play(er)Station plus dwie ligi wyżej, ale tego miałem tylko dwa numery.

Ciekaw jestem co z tego wyjdzie, choć pewnie nie kupię.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Magazyn arhn eu już powoli ląduje u preorderowców, CDA ładnie się w sumie wywiązało i wysłało 3 dni przed zapowiadaną wysyłką. Jaram się jak Rzym za Nerona xd

Jeśli ktoś nie jest przekonany, a będzie na PGA, to można będzie tam pomacać, powąchać i ewentualnie kupić. A w sobotę o 14:00 będzie duża część redakcji i będzie sesja podpisów, jakby ktoś chciał.

image.thumb.png.5cd9efa4224e090c710901dff14f279d.png

Edytowane przez Szwed

Opublikowano

To jest jednorazowy strzal czy jakas cyklika?

Opublikowano

Ciekaw w sumie jestem treści ale okładka to chyba skierowana do lat max 7 :/

Opublikowano
11 godzin temu, Mejm napisał(a):

To jest jednorazowy strzal czy jakas cyklika?

Z tego co wiem, to póki co jednorazowo, po prostu z okazji XV-lecia serwisu, choć w sumie gdyby pobiło pewnie jakieś rekordy sprzedaży, to można by pomyśleć o nadaniu temu pewnej cykliczności ;)

10 godzin temu, oFi napisał(a):

Ciekaw w sumie jestem treści ale okładka to chyba skierowana do lat max 7 :/

Jak to mój znajomy wczoraj określił: myślał, że będą głównie jakieś wspominkowe pierdy i nostalgia, a sporo jest tematów aktualnych i felietonów. Jest jeszcze druga "sekretna" okładka od znanego rysownika wewnątrz magazynu. A tutaj masz maskotki całego kanału od zarania dziejów: kawie. I to jeszcze w strojach postaci z klasyczków.