Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Premiera Xbox One, preordery i ogólna szajba

Featured Replies

Opublikowano

Mozesz nawet juz kupic jako pre-load.

#nextgen

Edytowane przez hav3n

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Wyświetleń 221,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dobra mam xbox one od wczoraj i jestem zachwycony chociaż osoby odpowiedzialne za dashboard w xone powinny dostać po ryju za ograniczenia względem x360   Konsola rzeczywiście jest dużo bardziej masy

• Chyba będę kolejną z osób, które pochwalą Kinecta. Myślałem że wychwytuje tylko podstawowe komendy, ale kiedy jest w trybie nasłuchu to możemy biegać po całym dashu bez problemu. Skalibrowałem go odpo

• Dołączam do rodziny...   Spostrzeżenia po 1,5 dnia obcowania z konsolką:   Paczka duża. Masakra już się wystraszyłem, że to faktycznie kloc...   JEST! Jednak nie takie duże:   Zapakowane m

Opublikowano

W ramach ciekawostki napiszę, że sprzedaż XO po premierze wzrosła o 240% w Europie i zrównała się z PS4. Ciekawe co teraz fanboje/hejterzy zrobia co krzyczeli, ze sie nie sprzeda i ze premiera nie pomoze.

Opublikowano

usuniecie

Europe Hardware by Platform

Platform

Weekly (change)

Total

PS4 53,272 (-11%) 3,868,155

XOne 43,872 (+240%) 1,285,517

3DS 29,662 (-6%) 11,854,373

PS3 21,062 (-9%) 32,830,964

WiiU 13,895 (-12%) 1,708,470

X360 7,313 (-3%) 25,301,726

PSV 3,775 (-6%) 2,648,589

Wii 3,229 (-12%) 33,612,341

Total

176,080

(+11%)

VGCHARTZ

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mam nadzieje ze w bundlu z sunset bedziesz juz jakis nowszy model, bo jak czytam co tu ludzie czasem wypisuja to lapie sie za glowe.

Opublikowano

Dzis zakupilem konsolke XO z fifa 15 i forza 5, jednak jednym z glownych powodow zakupu byla premiera (niedlugo) Forzy Horizon 2. Wiecie moze gdzie dostane najtaniej preorder w wersji pudelkowej? Pozdrawiam zielonych :)

Opublikowano

Oferta z UK , hurtowa co prawda ale :

206308 XBOX ONE Console SOLUS - WITHOUT Kinect (UK) (GREEN BOX) /Xbox One
EAN: 0885370808315
QTY: 160 pcs.
GBP: 250.99

206308.jpg

Opublikowano

U nas wychodzi podobnie jak się sprzeda gry z zestawu za 1700 zł, więc żadna okazja.

Opublikowano

No może w UK to jest okazja, ale u nas raczej średnio. Po dzisiejszym kursie wychodzi niecałe 1350 zł za golasa bez gier, a u nas są zestawy za 1700 zł z Forza 5 i Fifa 15.

Opublikowano

No może w UK to jest okazja, ale u nas raczej średnio. Po dzisiejszym kursie wychodzi niecałe 1350 zł za golasa bez gier, a u nas są zestawy za 1700 zł z Forza 5 i Fifa 15.

+ wysyłka z UK bo nie jest ona darmowa

Opublikowano

Wiecie czy u nas można dostać pada do XOne w innych kolorach? Widziałem od Titanfalla ale to nie to. Najbardziej by mnie interesował żółty albo złoty :D. Na amazonie widziałem złoty ale to jakiś modowany, nie chciałbym bana dostać za używanie takiego pada. 

Opublikowano

Wiecie czy u nas można dostać pada do XOne w innych kolorach? Widziałem od Titanfalla ale to nie to. Najbardziej by mnie interesował żółty albo złoty :D. Na amazonie widziałem złoty ale to jakiś modowany, nie chciałbym bana dostać za używanie takiego pada. 

jesień

Call_of_Duty_Advance_warfare_limited_edi

może w tym roku

Forza-Horizon-2-ultimate-Xbox-One-contro

Opublikowano

Chyba nie chcesz powiedzieć, że to na ostatnim zdjęciu to autentyczny design pada?

Opublikowano

Ten żółty chyba nawet lepszy niż złoty :). Tylko aż niemożliwe się wydaje żeby takiego wypuści ( za fajny :) ).

Opublikowano

takiego zapodali do x360, najładniejszy

c3po-controller.jpg

Edytowane przez Orzeszek

Opublikowano

Słaby, tylko odciski zbiera. Pad powinien być matowy.

Ten żółty to tylko obrazek pada od One przerobionego na Lambo. Tylko obrazek.

Natomiast poza Titanfallem i CoD mają wyjść jeszcze w wojskowym malowaniu.

http://www.xbox.com/en-US/xbox-one/accessories?xr=shellnav

Edytowane przez Mustang

Opublikowano

Xbox Live Gold mnie zaintrygowało tym złotym padem :P. Chyba zamówię tego z amazona. Tych modów przecież nie będę używać. Zresztą i tak w strzelanki na pc gram ( Destiny na PS4 ale mi nie idzie bo sterować nie umiem :P ).

Opublikowano

Jak ci tak kolor nie pasuje, to zamów sobie lepiej jakiegoś skina. Albo sam pomaluj, tylko z gwarancji wtedy nici.

Opublikowano

Kolor mi pasuje tylko i tak miałem kupić drugiego pada a kolorowe jeszcze bardziej mi się podobają. Po prostu myślałem że ten złoty jest dostępny skoro go pokazują na zdjęciach a to tylko taka reklama. Tak w ogóle to czarny bardziej mi się podoba niż biały od PS4 ;).

Opublikowano

Wiecie jakie jeszcze mają być bundle XOne oprócz CoD'a i Sunset Overdrive do końca roku ?

Opublikowano

jak znajdzie ktoś dobrą opcję na ixa w ratach to dajcie znać  - ostatnio pytałem w media expert to mi kobitka wyliczyła 1300zł odsetek he he