Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

PS4 PROpremiera, preordery i ogólna szajba:)

Featured Replies

• Odpowiedzi 5,2 tys.
  • Wyświetleń 873,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

Mefi - raczej darmowy kredy dla sklepów w Polsce.    rozmawiałem z koleżanką, która studiowała romanistykę w Krakowie. Podczas wymiany studenckiej Erazmus w Hiszpanii poznała koleżankę, która studio

• a to przepraszam, faktycznie sześćdziesiątka YLOD to nie choroba wieku dziecięcego o czym sam się przekonałem podczas użytkowania mojej 40tki. a gadanie o tym, że "kupię za rok" jest bez sensu w tema

• Serio mam gdzies czy bedziecie czekali w sztucznych kolejkach i czy ktos zablokowal wam dostep do ps4. Ja mam preorder jeden, mialem jeszcze w me ale anulowalem, co nie zmienia faktu ze jakby zlozenie

Opublikowano

jak ktos ma wolne 4000 na zbyciu to w czestochowskim media markt jest combo prosiaczek + psvr :)

Opublikowano

prosiaczek 1769, VR drugie tyle- to mamy już 3538. Do tego kamera i 2x MOVE. Tak zdecydowanie się opłaca : ) biorę to!

Edytowane przez Ryo-San

Opublikowano

Planowany był jakiś bundle vr +kamera+dildosy jest jakaś informacja kiedy to będzie dostępne?  

Opublikowano

AVANS dostarczył i z dostępnością 3-5 dni wysłał pro po 2 dniach i dziś wylądował u mnie :banderas: bardzo szanuję ten sklep

Opublikowano

Chyba coś się rusza w kwestii dostępności. W RTV Euro AGD też już w kilkunastu sklepach można kupić.

Opublikowano

1500 za proske z listopada 2016 opłaca się brać?

Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Pytanie bardzo serio - ogólnie średnio u mnie z kasą, czy zatem jednak warto trochę poczekać i uzbierać na PRO czy mogę spokojnie inwestować w Slima, czy te różnice są aż tak widoczne?

Opublikowano

bier prosiaka, bo roznice juz sa teraz, a potem moze byc tylko lepiej/gorzej ;) 

Opublikowano

Pytam w kontekście, że jednak Pro jest o ok 50% droższe od Slima, czyli jednak sporo, a telewizora 4K nie planuje w najbliższym czasie. No ale skoro, jednak polecasz...

Opublikowano

Pytam w kontekście, że jednak Pro jest o ok 50% droższe od Slima, czyli jednak sporo, a telewizora 4K nie planuje w najbliższym czasie. No ale skoro, jednak polecasz...

ja nie mam tv 4k, kupilem w grudniu nowe full hd i takie mi styka ;) prosiak pomaga nie tylko w sprawie 4k i hdr, po prostu juz teraz gry wydawane po wrzesniu 2016 dostaja kopa na PRO + starsze tytuly dostaly patche poprawiajace dzialanie na PRO + boost mode niedlugo dumnie wkroczy i wszystkie gry będą zasadniczo chodzić lepiej na PRO. Jak człowiek ziarno mówi - pro to inwestycja na przyszłość, a żydząc te 4 stówki dodatkowe do prosiaka zrobisz sobie koneic konców krzywdę bo Soyn Cię wyrucha jak na zwyklej ps4 gry będą chodzić gorzej niż na prosiaku ;) 

Opublikowano

Bierz slima jak hajsu nie masz i tv nie planujesz zmieniać.

Ps. Kupon w grudniu tv fhd to jeszcze większe cofanie się w tył niż kupno ps4 Slim.

Edytowane przez simonldz

Opublikowano

Zakup slima miał sens gdy były promocje za 999zł. Obecnie trzeba wydać 200-300zł więcej więc lepiej dołożyć do PRO. 

Opublikowano

Ps. Kupon w grudniu tv fhd to jeszcze większe cofanie się w tył niż kupno ps4 Slim.

A po co mu te 4k, skoro już lepszy framerate w grach jest argumentem, który kończy dyskusję. Bierz Pro, ludzi, którzy wkopali się ze zwykłym ps4/slim nie słuchaj.

Opublikowano

oftop: rayos jakiego 1080p tv brales?

Opublikowano

A po co mu te 4k, skoro już lepszy framerate w grach jest argumentem, który kończy dyskusję. Bierz Pro, ludzi, którzy wkopali się ze zwykłym ps4/slim nie słuchaj.

Lepszy framerate o 5 fps to argument aby dopłacać parę stów? Ja wychodzę z założenia, że jak już kupować sprzęt to po to aby wycisnąć z niego wszystko a do tego niestety tv 1080p nie wystarczy, widziałem na własne oczy jakie to hdr z ostrym jak brzytwa obrazem 4k robi różnicę.

Opublikowano

Nie lepszy bo bogatszy o 5fps, a lepszy bo stabilniejszy. Oczywiście, że jest to argument.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

@up

no dokładnie tak, zamiast grać w szarpanym 20-25 w TLG dokładasz parę stów i masz 30fps. I tak w coraz większej ilości gierek dzięki BEAST MODE. Czym jest parę stówek przy "inwestycji" na parę lat jaką jest konsola?

Opublikowano

oftop: rayos jakiego 1080p tv brales?

Panasonic TX-50DS630E

jestem amatorem w kwestii tv ale jestem zadowolony, do grania mi starcza :) 

Edytowane przez Rayos