Opublikowano 15 października 20159 l O rany czyli wieczny respawn jak w far cry co za bzdura. Czyli kapitanow sie nie da przesluchac ? Edytowane 15 października 20159 l przez spencer13
Opublikowano 6 listopada 20159 l nie wiem czemu ale jakoś formuła tej gry mi się nie podoba, pograłem kilka godzin i nosze się z zamiarem wymiany
Opublikowano 6 listopada 20159 l System Nemesis jest w tej gierce mega. Wkręć się bardziej a ciężko będzie Ci się oderwać.
Opublikowano 6 listopada 20159 l nie wiem czemu ale jakoś formuła tej gry mi się nie podoba, pograłem kilka godzin i nosze się z zamiarem wymiany Zrób to, bo to słaba gra i tyle.
Opublikowano 6 listopada 20159 l nie wiem czemu ale jakoś formuła tej gry mi się nie podoba, pograłem kilka godzin i nosze się z zamiarem wymiany Zrób to, bo to słaba gra i tyle. Mnie się tam grało przyjemnie.
Opublikowano 7 listopada 20159 l Początek tej gry to tragedia, ta druga mapa troche lepsza, ale ogólnie gra strasznie wieje ch,ujem nie rozumiem tych wysokich ocen.
Opublikowano 7 listopada 20159 l nie wiem czemu ale jakoś formuła tej gry mi się nie podoba, pograłem kilka godzin i nosze się z zamiarem wymiany Zrób to, bo to słaba gra i tyle. Miałem to samo. Wytrzymałem 4 h i wymieniłem. To trochę taki tytuł z serii albo się kocha albo gardzi.
Opublikowano 7 listopada 20159 l Nie no ja pogralem godzine ale tak mnie zachecacie ze zaraz chyba odpale i przysiade
Opublikowano 7 listopada 20159 l ja też przy pierwszym podejściu (jakieś 2h, ze 2 miesiące temu) odbiłem się od tego gameplayu, za bardzo kojarzył mi sie z AC. wczoraj odpaliłem jeszcze raz i zaskoczyło. bardzo przyjemnie wycina się hordy orków, wizualnie też nic tej grze zarzucić nie można (bardzo ładnie zrobione warunki atmosferyczne). jedyna rzecz która trochę mi przeszkadza to wymuszenie robienia "side questów" - bez nich ciężko o jakiś rozwój postaci.
Opublikowano 8 listopada 20159 l W sumie to jest teraz norma. Grindowanie spodobało się i devom i graczom. Mi zwłaszcza przy MGSV. Podobno Mad Max też działa na podobnej zasadzie.
Opublikowano 10 listopada 20159 l W sumie to jest teraz norma. Grindowanie spodobało się i devom i graczom. Mi zwłaszcza przy MGSV. Podobno Mad Max też działa na podobnej zasadzie. Niestety tak, choć mnie to mierzi. Najgorzej wypadało to w Borderlands II. Jeżeli bowiem nie grało się z kimś, a nie paliłeś się do zadań pobocznych, to w ciągu 4 godzin grać się nie dało, ponieważ byle przeciwnik przewyższał cię znacznie poziomem. Akurat w Mordorze nie jest to zbyt nachalne, a gra jest jako tako wymagająca tylko na początku.
Opublikowano 11 listopada 20159 l No ja wlasnie rozpoczalem drugie podejscie i nie powiem wkretka jest. Jedyne co mnie irytuje to wieczny respaw orkow. Powinno byc jak w np assassinie - czyscisz teren mapki i bajabongo nikt sie nie ma prawa pojawic. EDIT: Z perspektywy czasu musze powiedziec ze calkiem spoko giera. Aczkolwiek musze sie przyznac ze nie skonczylem a rzadko mi sie zdarza nie ograc tytulu do konca. Generalnie dla fanow LoTR pozycja obowiazkowa. Edytowane 18 stycznia 20169 l przez spencer13
Opublikowano 24 stycznia 20169 l Przymierzam się do zakupu Śródziemie Cień Mordoru w wersji GOTY. Już znalazłem zadowalającą mnie ofertę na necie, jednak sprzedający pisze, że jest to angielska wersja językowa. A to czasem nie jest tak, że jak zainstaluję to i siebie to będzie gra z polskimi napisami? Brat mieszka w Anglii, kupił tam Śródziemie (nie GOTY) i gra uruchamia się normalnie po polsku. Potwierdzi mi to ktoś z Was?
Opublikowano 24 stycznia 20169 l Przymierzam się do zakupu Śródziemie Cień Mordoru w wersji GOTY. Już znalazłem zadowalającą mnie ofertę na necie, jednak sprzedający pisze, że jest to angielska wersja językowa. A to czasem nie jest tak, że jak zainstaluję to i siebie to będzie gra z polskimi napisami? Brat mieszka w Anglii, kupił tam Śródziemie (nie GOTY) i gra uruchamia się normalnie po polsku. Potwierdzi mi to ktoś z Was? Moja wersja GOTY jest po PL mimo, że pudełko i instrukcja są w wersji angielskiej. Oczywiście konsola PS4 więc śmiem twierdzić, że raczej będziesz miał z polskimi napisami
Opublikowano 24 stycznia 20169 l Pytam o wersję na Xbox One. Edytowane 24 stycznia 20169 l przez Tomtu
Opublikowano 30 marca 20169 l Ptaszki coraz głośniej ćwierkają o kontynuacji: http://wccftech.com/shadow-mordor-2-mentioned-stunt-actress-curriculum-vitae/Oficjalna zapowiedź Shadow of Mordor 2 ma nastąpić ponoć na\w okolicy tegorocznych targów E3.Jaranko!
Opublikowano 11 czerwca 20168 l Oby pojawił się sequel bo ja dziś właśnie kupiłem w Plusie edycję GOTY.
Opublikowano 24 października 20168 l Czy warto dopłacać do wersji goty ok 30-35 zł czy to raczej jakieś pierdulki i odtwórcze misje nie wprowadzające nic nowego. Ostatnio chodzi za mną ten tytuł zwłaszcza po obejrzeniu kilku bardzo pochlebnych recenzji