Opublikowano 8 kwietnia 20169 l Niesamowite jest kupowanie gier za 30zł na długie godziny. Niezaprzeczalny plus grania na PC
Opublikowano 8 kwietnia 20169 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dobre gierki nawet 17 lat po premierze:
Opublikowano 8 kwietnia 20169 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. A propos PSXa, to też kupiłem sobie dwie swoje młodzieńcze miłości.
Opublikowano 8 kwietnia 20169 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Akurat mi dzis tez przysżła kolejna perełka do kolekcji na najlepsza konsole w dziejach
Opublikowano 8 kwietnia 20169 l Pięknie wysypało szarakiem Same pyszności, najbardziej zazdroszczę Ape Escape. Ciężko wyrwać po taniości i w ładnym stanie.
Opublikowano 8 kwietnia 20169 l A propos PSXa, to też kupiłem sobie dwie swoje młodzieńcze miłości. Najlepsze jrpg ever, nie wiem ile razy juz przeszedlem. Tenchu niestety brzydko sie postarzało.
Opublikowano 8 kwietnia 20169 l Tenchu niestety brzydko sie postarzało. Owszem, szczególnie razi małe pole widzenia, ale dla samej muzyki warto odpalić kolejne misje. https://youtu.be/22OaexV7D2U?list=PLB2DE718B69A91539
Opublikowano 8 kwietnia 20169 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Szpil od miszczów z Remedy i mój pierwszy Fajer Emblem - będzie fajnie wyglądać za miesiąc obok swoich dwóch kumpli Edytowane 8 kwietnia 20169 l przez DonSterydo
Opublikowano 9 kwietnia 20169 l 209zł z kodem allegro i odbiorem osobistym, ale odbiór dopiero w dniu premiery. Pocierpię i poczekam a potem cierpieć będę już grając
Opublikowano 9 kwietnia 20169 l Ja bym 400 dał gdybym mógł gdzieś wczoraj dostać. Naprawdę u55r strasznie cie boli kto ile na swoje hobby wydaje bo to nie pierwszy raz tutaj o tym piszesz. Niektórzy cebulują wszystko a niektórzy wolą wygodę i szybkość. P.s. media markt w oln już ma ds3 ale dopiero we wtorek wystawi:(
Opublikowano 9 kwietnia 20169 l Ja już miałem po(pipi)ić tego steelbooka wczoraj bo okazało się że jeden lokalny sklepik ma już kopie, ale włączyłem Salta i mi przeszło.