Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano

Labtec; Saturn, arcade stick i Last Bronx zniszczyły mnie jak rzadko. Do tego to piękne N64 - pierwszy raz widzę tym kolorze - jest moc!!!

Edytowane przez ciwa22

• Odpowiedzi 33,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

Zakupy z poprzedniego tygodnia. Troszkę zaległości z poprzedniej generacji i dwie nówki exów na trójnożke. I deus w folii.

tumblr_odrjckry8W1vrcbv0o1_1280.jpg

tumblr_odrjckry8W1vrcbv0o2_1280.jpg

Opublikowano

jezu za te usk, to powinni ręce ucinać

Opublikowano

Szczytem marzeń są dwustronne covery - jedna strona na półkę sklepową, z USK, ocenami z magazynów i innym ścierwem. Druga taka sama jak sklepowa, jednak pozbawiona tych wszystkich pierdół (rating, recenzje).

@Labtec szkoda, że stick ten 'gorszy' - mam go w boxie i niestety nie działa na microswitchach. Złote 64 natomiast piękne :).

Opublikowano

Takie tam zdobycze z ostatnich kilku dni. Góra będzie pogoniona po ukończeniu, dół zostaje. :lapka:

IA/VT z playasia czy jakiś inny sklep:>?
Opublikowano

Ładne te białe Saturny  :banderas:

Udało się załatwić bez płacenia cła ?

Nie, ale najgorzej na tym nie wyszedłem 

@Labtec szkoda, że stick ten 'gorszy' - mam go w boxie i niestety nie działa na microswitchach. Złote 64 natomiast piękne :).

nie wiedziałem, mój pierwszy wiec trzeba gdzie zacząć, a chcialem z Last Bronx, bo pamiętam jeszcze jak demo gierki odpalałem w 1998 dodawane do CD-Action,  na komputerze Pentium 2 233mhz 

Edytowane przez Labtec

Opublikowano

Wszystkie europejskie kolekcjonerki nitedo są tym oszpecone. Ja rozumiem niech sobie naziści w swoim kraju szpecą gry ale nie w całej EU.

Opublikowano

Takie tam zdobycze z ostatnich kilku dni. Góra będzie pogoniona po ukończeniu, dół zostaje. :lapka:

IA/VT z playasia czy jakiś inny sklep:>?
Dostałem w prezencie od znajomych, którzy byli w Japonii. Zakup bezpośredni z jakiegoś tamtejszego sklepu z grami. :)
Opublikowano

Ale najzabawniejsze jest to, ze dojcze wydaja wszystkie gry podwojnie.... z oznaczeniem USK i PEGI( wyjatkiem sa wszystkie Visual Novel, Mirrors Edge Catalyst i Shovel Knight- tu troche ubolewam ale wzialem co dali). Zdaza sie tez, ze oznaczenia usk sa zaklejane naklejka PEGI XD co zabawniejsze tylko na folii. Ale generalnie to masz racje... do pieca z dziadostwem

Opublikowano

U nas też już robią dość zje.bany metody dla januszy czyli wielkie kółka lub napisy na pół okładki, że gra posiada wersje POLSKĄ bo statystyczny gracz to debil i grać w innym języku nie potrafi.

Opublikowano

Najlepsze były te nadruki na okładkach gier na PS3 - polska wersja językowa, wielki biało czerwony placek :P 

Opublikowano

r3vsZ0k.jpg
Futerał fajny, gra wiadomo, ale folie wy(pipi)ałem - za duża ( nie wiem jakim cudem )
BUtjQxq.png

Opublikowano

KRBBHYg.jpg

Zdjęcie mierne, ale gierki sztosik  :banderas: 

A pady to taki darmowy bonus do GTA. Nawet działają  :sorcerer:

Opublikowano

Jak San Andreas to tylko w czarnym pudełku  :taknieco:

Opublikowano

Jak miałem dopłacać jeszcze 10zł żeby kupić w CeXie wydanie z czarnym pudełkiem to sorry, ale :cebula: była silniejsza. Wolałem poszukać tańszego egzemplarza. Poza tym SA było też wydane w niebieskim pudełku, ale w późniejszej reedycji. Lata temu kupiłem taki sam egzemplarz w Empiku.

Opublikowano

Zakup zrobiony głównie z myślą o graniu, także wrzucam.

Będzie ostre naparzanie online w godrizon3 i gow4. :obama:

341f34fb0482df29a267d0eafb43f25b.jpg

Opublikowano

Niedługo tu pralki i lodówki będziecie wstawiać. xD

Opublikowano

W sumie to pralka Eco bubble i PlayStation now to również growy zakup

Opublikowano

Lodówka to bardzo growy zakup.

Opublikowano

Większość lagów jest przez ludzi grających wireless. Online tylko po kablu.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

zbXVbgW.jpg

Kolejny dzień, kolejne gierki.

Carmageddon w sumie wczorajszy - wczoraj doszło pudełko, dziś płyta (kontrahent zapomniał o tym, że została w konsoli) - fajoska 3D okładka.

A Marian od kolegi z forumka :cool: :czesc:

Opublikowano

N0Aj5ym.jpg

IAVT mega gierka, żałuję że kiedyś sprzedałem:/