Opublikowano 8 grudnia 20168 l jeszcze nie odpaliłem ale i tak się pokuszę o opinię (jak zacznę grać to zobaczymy czy trafną) że to najlepszy fps na Vicie, no bo chyba nie Black Ops declassified z singlem do przejścia w 50 minut NO CHYBA ŻE O JAKIMŚ FPSIE NIE WIEM Edytowane 8 grudnia 20168 l przez c0r
Opublikowano 8 grudnia 20168 l jeden etap przeszedl, nawet multi nie odpalil i brokul fachowiec xDDDD
Opublikowano 8 grudnia 20168 l daleko mu do crapa, szalu nie ma i sredniak ale lepszego fps na przenosniakach nie ma, a w skali serii tez raczej chyba najlepszy singiel, a multi to klasa
Opublikowano 8 grudnia 20168 l Najlepszy fps na przenośniakach to tak jakby wybierać najlepiej widzącego wśród ślepych albo (growe porównanie) najlepszą strategie na konsoli.Trudno aby miał konkurencje jak nikt nie robi fpsów na przenośne konsole.
Opublikowano 8 grudnia 20168 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ktoś mi jakieś pedalstwo do domu podrzucił Ale będzie nadrabianie zaległości
Opublikowano 9 grudnia 20168 l Najlepszy fps na przenośniakach to tak jakby wybierać najlepiej widzącego wśród ślepych albo (growe porównanie) najlepszą strategie na konsoli.Trudno aby miał konkurencje jak nikt nie robi fpsów na przenośne konsole. ale po ch.uj piszesz oczywista oczywistosc blantis? xdd
Opublikowano 9 grudnia 20168 l Super sprzęt do klasyków. PS3 może w końcu iść na zasłużoną emeryturę.
Opublikowano 9 grudnia 20168 l @Suavek: leci plusik za dobry stuff. Tak poza tym to też się czaję na tego SRW Z3. A tu kolejna odsłona przed nami i SD Gundam Genesis.
Opublikowano 9 grudnia 20168 l No bez przesady... Ja rozumiem, że miętówka to nie jest, ale to tylko pudełko. Płyta elegancka, tak samo instrukcja.
Opublikowano 9 grudnia 20168 l Ujdzie, jeszcze nie takie skatowane pudełka człowiek widział, tym bardziej na ps2.
Opublikowano 9 grudnia 20168 l Wracamy do świata żywych: PS4 w jedynej słusznej wersji CUH-1216B 1TB (dla nieposiadających TV z 4K i HDR). Dodatkowo pad nowej rewizji i 3 killery (no dobra, tego PESa dostałem jako gratis ).
Opublikowano 9 grudnia 20168 l DMC za 10zł? Brzmi jak dobry deal Szanuję mocno, mam apetyt na tą grę po demie dodawanym do Code Veronica X. Wrzucę potem fotę
Opublikowano 9 grudnia 20168 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Major melduje się! Wracam do konsol (i forumka pewnie też ), chociaż PC nie opuszczę. Wersja PS4 dla biednych w wersji bundle z grą na którą czekałem od E3 2009. Zaraz kupię Plusa oraz Drivecluba w PSS. Mam nadzieję, że konsola da radę przy Death Stranding.
Opublikowano 9 grudnia 20168 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wróćmy do złotych czasów ps2. Fajne są to podwójne pudełka. Do Veroniki dodane wspomniane wcześnie demo Devil May Cry. Onimusha to kto wie to doceni a Tekken Tag to moje top gier na PS2. Jako ciekawostka wczesne wydania gier na PS2 wychodziły z małymi błędami: Edytowane 9 grudnia 20168 l przez czapa
Opublikowano 9 grudnia 20168 l Tekkenm pal gardze. Muchy w smole i na dodatek z grubymi pasami na górze i dole ekranu. Przełącznika na 60hz ta gra niestety nie miała. Tylko wersja USA ponieważ Japoniec nie miał AA. Edytowane 9 grudnia 20168 l przez Kyokushinman