Opublikowano 10 grudnia 20168 l Othertees jak mniemam? Myślę od paru miesięcy nad taką koszulką, całkiem nieźle na kubku wygląda.
Opublikowano 11 grudnia 20168 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Najbardziej wypasiona wersja PS3 z najbardziej wypasionym YLODem.No, ale za 50zł
Opublikowano 11 grudnia 20168 l Major melduje się! Wracam do konsol (i forumka pewnie też ), chociaż PC nie opuszczę. Wersja PS4 dla biednych w wersji bundle z grą na którą czekałem od E3 2009. Zaraz kupię Plusa oraz Drivecluba w PSS. Mam nadzieję, że konsola da radę przy Death Stranding. Dobre Cię widzieć z powrotem
Opublikowano 11 grudnia 20168 l Ja miałem 40GB kupioną w 2008, ależ ten sprzęt robił wrażenie! Masywny, elegancki hardware dla ludzi z klasą Gierki wiadomo śliczne (U1, GT5 Prologue, MGS4), ale największe wrażenie zrobił na mnie pierwszy film BD jaki widziałem, a mianowicie... "Making of MGS4" Te japońskie twarze były tak ostre i bogate w detale że szok.
Opublikowano 11 grudnia 20168 l Quake96 - naprawa YLODa aktualnie nie jest droga, mogę dać Ci namiar na dobry serwis Ja miałem 40stkę, wytrzymała ponad 8 lat do póki nie oberwały luty ( poziomo wchodzi do XMB i zwiecha, pionowo YLOD )
Opublikowano 11 grudnia 20168 l Ale będzie gadanie na następnym spotkaniu w Padbarze Przecież Ciebie nosi podczas rozmów z Januszami Nintendo. @Adi Piękne pedalstwo. Edytowane 11 grudnia 20168 l przez Hum
Opublikowano 11 grudnia 20168 l Quake96 - naprawa YLODa aktualnie nie jest droga, mogę dać Ci namiar na dobry serwis Ja miałem 40stkę, wytrzymała ponad 8 lat do póki nie oberwały luty ( poziomo wchodzi do XMB i zwiecha, pionowo YLOD ) Ile teraz taka przyjemność kosztuje?
Opublikowano 11 grudnia 20168 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kurs do sklepu o 20 w niedziele zeby pograc w gierke
Opublikowano 12 grudnia 20168 l Quake96 - naprawa YLODa aktualnie nie jest droga, mogę dać Ci namiar na dobry serwis Ja miałem 40stkę, wytrzymała ponad 8 lat do póki nie oberwały luty ( poziomo wchodzi do XMB i zwiecha, pionowo YLOD ) Ile teraz taka przyjemność kosztuje? z 200 ziko, resztę Ci napisałem na PW.
Opublikowano 12 grudnia 20168 l kurs do sklepu o 20 w niedziele zeby pograc w gierke Polskie Napisy. Jakie to w (pipi) brzydkie. Też chciałem te grę ale biorę steelbooka. Plusik i tak leci na otarcie łez.
Opublikowano 12 grudnia 20168 l napisy pl to jeszcze nic, ten demotywatorowy layout to jest dopiero prowokacja. dobry myk do zachęcenia na droższą wersję
Opublikowano 12 grudnia 20168 l Czy to nie Ty ostatnio pisałeś, że nie masz ani czasu ani ochoty na granie?
Opublikowano 12 grudnia 20168 l Same sztosy, ładne zakupy, aż kusi mnie by taki sam zestaw sobie sprawić :obemi:
Opublikowano 12 grudnia 20168 l Bloodborne z żółtym kwadratem, Greg co się z tobą stało? O kurde, nie zauważyłem. Ale jazdę jutro tam zrobię
Opublikowano 12 grudnia 20168 l Plusik ale branie teraz podstawki BB to imo głupi pomysł jak jest wersja goty.
Opublikowano 12 grudnia 20168 l Godot świetny zestaw. Tylko, że nie wiem czy ja tak mam czy dla was też pudełka gier na ps4 są po prostu paskudne? Ja siedząc jeszcze na ps4 90% zakupów robiłem w cyfrze przez to, teraz na one 90% pudła, piękny design mają i okładki się ładnie z zielenią komponują. Z kolei w 7 generacji uwielbiałem pudełka od ps3, za to te od x'360 to bylo mięso w ustach i kisiel w majty (bynajmniej nie z zachwytu). A przecież psp i ps2 tez ładne były, nie wiem co te sony. A i same pudełka takie liche się od ps4 wydają. Nawet na tym oszczedzają, konsole dla plebsu zrobili, a ten caly pro to smiech na sali, ten sam plebs, tylko z podwojnym serem. Offtopuję, ale po prostu tesknie za starym sony, majac ps3 pod tv czulem prestiz i narastające erekcje, mając ps4 stulejki i priapizmu jednoczesnie dostalem Masa jak zwykle wygrywa. Inaczej bysmy mogli sluchac Mastodonu i Gojiry na Zetce, nie s(pipi)iny w stylu Feel. Edytowane 12 grudnia 20168 l przez musoil
Opublikowano 12 grudnia 20168 l Czy ja wiem czy takie paskudne. Dla mnie stoją na równi z zielenią XOne. Za najlepsze pudełka uważam te od Wii U i Gamecuba. A że licha jakość to się zgodzę, ale to dotyczy także Xboxa. Strasznie szybko się rysują folie. Edytowane 12 grudnia 20168 l przez Konsolowy
Opublikowano 12 grudnia 20168 l Same sztosy, ładne zakupy, aż kusi mnie by taki sam zestaw sobie sprawić :obemi: od jakiegoś czasu mam to samo