Opublikowano 31 sierpnia 20177 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. P4g była genialna, jedna z moich ulubionych gier ever. Mam nadzieję że P5 będzie jeszcze lepsza ;) Reszta fantów to spóźnione gierki które dostałem do konsoli. Sprawdzę samograja i dishonored, Doom ograny a krapa mam na kompie.
Opublikowano 31 sierpnia 20177 l P4g była genialna, jedna z moich ulubionych gier ever. Mam nadzieję że P5 będzie jeszcze lepsza ;) P4G przy P5 to pysda.
Opublikowano 31 sierpnia 20177 l Maciomaniak ciekawe kiedy na pchlim wystawi i znowu jaka chwytajaca za serce historie wymysli A oryginalna francuska nazwa rabidsow ubi cudowna xd
Opublikowano 1 września 20177 l Proszę o więcej zdjęć nowych zakupów z miejskimi krajobrazami w tle. Dużo przyjemniej się na to patrzy niż na wasze ohydne stopy we wrzuć screena.
Opublikowano 1 września 20177 l Na żywo jeszcze ładniejszy. Pisali coś, że wygodny ale nie spodziewałem się, że aż tak. Udany zakup.
Opublikowano 2 września 20177 l Idealna gierka do przetestowania.... Tego 65 calowego bydlaka :D w końcu wykorzystuje prosiaka jak pan buk przykazał i jestem gotów na scorpio :D Edytowane 2 września 20177 l przez creatinfreak
Opublikowano 2 września 20177 l Nowe TV nie mają obracanej stropy- wymysł Unii. Teraz odkurzacze będą miały mniejsza moc :) Też Unia.
Opublikowano 2 września 20177 l Mu8000 i niestety podstawa jest nieobracana i ubolewam nad tym bo poprzedni h6400 miał obrotową i często z tego korzystałem, za to obraz wynagradza.
Opublikowano 2 września 20177 l Wymysł Unii poważnie? Mam tv w rogu pokoju i w zależności od miejsca oglądania trzeba ustawić. Bez sensu że zabroniono.
Opublikowano 2 września 20177 l Leżały za 80zl w lokalnym sklepie. Lepsze to niż darcie się do smartfona.
Opublikowano 3 września 20177 l Mu8000 i niestety podstawa jest nieobracana i ubolewam nad tym bo poprzedni h6400 miał obrotową i często z tego korzystałem, za to obraz wynagradza. Poważnie? To teraz wiem czemu jest ten trend na nóżki po bokach :/ ja swój tv obracam kilka razy dziennie, zależy czy leżę w łóżku i oglądam tv czy gram w fotelu. Edytowane 3 września 20177 l przez chris85
Opublikowano 3 września 20177 l The Simpsons całkiem spoko platformer, klimat obecny. Warto też Hit and Run sprawdzić
Opublikowano 4 września 20177 l Hit and Run sprawdzałem kiedyś na pececie. Fakt, całkiem spoko gierka. Jak się trafi na konsolę to pewnie kupię :)
Opublikowano 4 września 20177 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Lekka obsuwa, ale jest. Golfik wjeżdża na pełnej piździe Danke szun Pan Dejw Czezki.