Opublikowano 22 października 20177 l Kupe lat temu, na nie swoim. Potem dopiero port z PS2 był męczony.
Opublikowano 22 października 20177 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dodam też coś od siebie:
Opublikowano 22 października 20177 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Vita kupiona w pakiecie z gierkami za 400 pieniążków. Xboxa jeszcze nie mam (zasadzam się na OneX), ale za 16 zł grzechem byłoby nie wziąć.
Opublikowano 23 października 20177 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wojny konsolowe podobno świetna książka, to przeczytam za kilka dni. Skoro wojny to Punisher do kolekcji. No i Red Dead do ogrania bo nigdy nie miałem tej przyjemności. Punisher ma nawet książeczkę. Co za piękny stan
Opublikowano 23 października 20177 l Bez kitu, coś jak Bad Boys 2, shooter bez polotu, ale jakoś przyjemnie się grało.
Opublikowano 23 października 20177 l Swego czasu bardzo mi sie podobalo, no i te egzekucje/przesluchania: Teraz drewienkiem zalatuje ale kiedys to bylo lepsze od prawdziwosci.
Opublikowano 23 października 20177 l no no, popisz tak jeszcze to zaraz stworzy się komitet od minusów xd
Opublikowano 23 października 20177 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. W koncu dorwałem rudzielca ; ) #wspomnienia Edytowane 23 października 20177 l przez Redmitsu
Opublikowano 23 października 20177 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Całość kupiona za 818 zł i 68 gr. Tego nawet PINGER nie przebije. Prawilne źródło, nikomu z lawety nie spadło, wszystko na legalu.
Opublikowano 23 października 20177 l Całość kupiona za 818 zł i 68 gr. Tego nawet PINGER nie przebije. Prawilne źródło, nikomu z lawety nie spadło, wszystko na legalu. Jak, gdzie, kiedy? Ale to nówka czy używka?
Opublikowano 23 października 20177 l pewno uzywka ale i tak czekam az napisze cos wiecej bo cena kosmiczna
Opublikowano 23 października 20177 l Nówka sztuka, nie śmigana. Służę paragonem .Odliczony VAT + dużo pieniążków w bonach, które dostałem za zakupiony przed miesiącam telefon.
Opublikowano 23 października 20177 l no bonazna pisał ze idzie kupić Idzie? Gierke mialem juz w rekach o godzinie 13:00
Opublikowano 24 października 20177 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zelda wyszła na Wii U, Marjo już nie, musiałem się przygotować Jeszcze 3 dni!!1 Edytowane 24 października 20177 l przez Jeez_PS
Opublikowano 24 października 20177 l zachciało mi się kupować w folii najlepszą grę piłkarską na rynku po jak najniższej cenie to mam... Edytowane 24 października 20177 l przez MYSZa7