Opublikowano 9 listopada 20177 l Mnie to nawet nie przeszkadza, że Mario w formie kodu podali, to tylko 5.7 gb, a zawsze i za każdym razem ją włączysz i kartridża wkładać nie musisz ;)
Opublikowano 10 listopada 20177 l Najlepsze z tego zestawu są kostki, ciężkie, metalowe, nie jakiś badziew Jak widzę gry na 3DS to normalnie zaczyna mi ślinka lecieć, chyba nigdy jej nie sprzedam bo grafika już dawno przestała mieć znaczenie a magia działa nadal.
Opublikowano 10 listopada 20177 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Uff, jednak dotarło na weekend. :obama:Raczek na piecyka i Dżakuzi dla Prosiaczka. Najwyższy czas zobaczyć w końcu, z czym je się to ostatnie. :) Edytowane 10 listopada 20177 l przez Frantik
Opublikowano 10 listopada 20177 l Miałem wrzucić we wtorek, ale jakoś zapomniałem :P Skoro jednak leży na telefonie:
Opublikowano 10 listopada 20177 l Podobno Sonic niezly pasztet. a nie wiem, jeszcze nie było czasu odpalić, tzn. czytałem że pasztet ale ja lubię truciznę sprawdzić na sobie. Zresztą pozycji na Kinecta też nie odpaliłem, bo prze(pipi).....przejściówkę xD
Opublikowano 10 listopada 20177 l Jak widzę gry na 3DS to normalnie zaczyna mi ślinka lecieć, chyba nigdy jej nie sprzedam bo grafika już dawno przestała mieć znaczenie a magia działa nadal.Ds i 3ds jedyne gry jakie trzymam, mają coś w sobie, teraz te pudełka z innych konsol to tandeta.
Opublikowano 10 listopada 20177 l Graczdari, Dooma zamawiałeś skądś, czy kupiłeś stacjonarnie? Chciałem dzisiaj kupić w MediaMarkt, ale panowie w ogóle nie słyszeli, żeby mieli wersję na Switcha kiedykolwiek dostać :(
Opublikowano 10 listopada 20177 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Żeby w końcu grać w wyścigi jak człowiek :D
Opublikowano 11 listopada 20177 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Pod względem wykonania i ergonomii najlepsza konsola jaką miałem pod strzechą.
Opublikowano 11 listopada 20177 l Uff, jednak dotarło na weekend. :obama: Raczek na piecyka i Dżakuzi dla Prosiaczka. Najwyższy czas zobaczyć w końcu, z czym je się to ostatnie. :) Zeby zycie mialo smaczek, raz mesjaszek a raz raczek. :cool: Jak pograsz w te Yakuze troche to skrobnij cos w temacie
Opublikowano 11 listopada 20177 l Serio wszyscy macie taki porządeczek i czysciutko w domach czy przed fotka wszystko wypieprzacie gdzies na drugi koniec domu? Bo nie wiem czy juz w depresje popadac, u mnie stoja konsole, kable sie walaja, gierki tu i tam, jakies pierdoły, zabawki dzieciaka. Czuje sie jak brudas jak patrze na te zdjecia :frog:
Opublikowano 11 listopada 20177 l Serio wszyscy macie taki porządeczek i czysciutko w domach czy przed fotka wszystko wypieprzacie gdzies na drugi koniec domu? Bo nie wiem czy juz w depresje popadac, u mnie stoja konsole, kable sie walaja, gierki tu i tam, jakies pierdoły, zabawki dzieciaka. Czuje sie jak brudas jak patrze na te zdjecia :frog:U mnie mogą się pady walać, ale cała reszta poukładana i pochowana :sir:
Opublikowano 11 listopada 20177 l Ja mieszkam na wsi mam w sumie ponad 200m, przy dwójce dzieci 17 i 5 lat i i idzie to jakoś ogarnąć
Opublikowano 11 listopada 20177 l Ja mieszkam na wsi mam w sumie ponad 200m, przy dwójce dzieci 17 i 5 lat i i idzie to jakoś ogarnąć :obama: Kto tak na prawdę więcej gra na tych konsolach? Edytowane 11 listopada 20177 l przez sprite
Opublikowano 11 listopada 20177 l W sensie, że jak to 17 letni syn to pewnie cieszy się strasznie, że tata kupuje sam z siebie wszystkie najnowsze konsole i ma możliwość młócenia we wszystko. Nie tak jak niektórzy z console wars :kaz: No chyba, że to córka to nie było tematu :lapka: Edytowane 11 listopada 20177 l przez sprite